Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Haku Jj, to je vždycky potěšující, že ještě umíme zabrat
. Měla jsi nějaké zdravotní problémy? ![]()
@Tiger-lily bohuze mam porad
Dve vyhrezle plotenky
Ale uz se to pomalu lepsi, od pondeli zacinam physikalni therapii a chodim na craniosacralni terapii a doufan, ze to pomuze
O terapii na tiseni bolesti ani nemuvim, to bych tu vypada jako fetacka
Porad rikam, ze ta moje pitoma zada nechteji pochopit, ze jsem jeste mlada
Ono ta prace v domove duchodcu udela ze zadama osetrovatelu sve no ![]()
@Regina Hero Jo, u něj to je teda na pováženou, páč si normálně nevšimne ani ostříhaných a obarvených vlasů, takže jsem náušnicím nedávala moc šanci
Ale jsou fakt úžasný, díky ![]()
@Jemys
tak to mám opravdu radost… a počkej, až budu vkládat nové zboží, něco mi zbylo z jarmarku, tak nafotím a vložím…
Jak se to čistí od prachu
.
@Regina Hero píše:
Dovolím si pro ty, co nevědí, vložit fotku, aby bylo jasno, o čem mluvím… a tohle všechno, když do toho svítí sluníčko, háže taková duhová prasátka, až oči přechází… nejvíc se líbilo malým dětem, že si můžou na chvíli chytit svou vlastní duhu…
No je to sklo na ocelovém lanku, nějak moc to prach nelapá, dá se to oprášit takovou tou chlupatou potvorou (antistatický mop nebo jak se to jmenuje), vzít prachovkou, švédskou utěrkou… je to sklo na ocelovém lanku… jarová voda tomu při rychlém mytí taky nemůže uškodit… ale doporučovala bych vysušit a moc nenamáčet… případně se to dá i vysát na jemný výkon (ne na max, aby to vysavač nevcucl do útrob) ![]()
@Larr píše:
tak s touhle mrchou na to nechoď… je to větší než já, sice netuším, co to je a co to dělá, značku to má nebezpečnou, tahle skříň by vysála i člověka, když si nedá pozor…
![]()
@Tiger-lily píše:Zdravím všechny šikovné a pracovité rašple a přeju pěkný večer. Dnes jsem se trochu zničila na kolečkáčích, tak asi půjdu do postele.
@Larr a ač to možná zavání jídlem, tak se to nejí… no, zase jestli máš dobré zuby, tak bys to možná pokřoupala…
![]()
A dají se v tom i čistit nerez věci apod. - párou.
@Regina Hero píše:
@Larr to je na vaření, ne?
@Larr to zní krutě… to bych svým andělským mlsáním nemohla udělat… zlehka hladit prachovkou či péřovým mopem… ![]()