Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
15.8.13 20:33

@Haku Jj, to je vždycky potěšující, že ještě umíme zabrat :D. Měla jsi nějaké zdravotní problémy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
15.8.13 20:38

@Tiger-lily bohuze mam porad :( Dve vyhrezle plotenky :zed: Ale uz se to pomalu lepsi, od pondeli zacinam physikalni therapii a chodim na craniosacralni terapii a doufan, ze to pomuze :nevim: O terapii na tiseni bolesti ani nemuvim, to bych tu vypada jako fetacka :oops: :lol: Porad rikam, ze ta moje pitoma zada nechteji pochopit, ze jsem jeste mlada :mrgreen: Ono ta prace v domove duchodcu udela ze zadama osetrovatelu sve no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
15.8.13 20:49

@Regina Hero Jo, u něj to je teda na pováženou, páč si normálně nevšimne ani ostříhaných a obarvených vlasů, takže jsem náušnicím nedávala moc šanci :mrgreen: Ale jsou fakt úžasný, díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29350
15.8.13 20:55

@Jemys :hug: :hug: :hug: tak to mám opravdu radost… a počkej, až budu vkládat nové zboží, něco mi zbylo z jarmarku, tak nafotím a vložím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
15.8.13 21:03

Jak se to čistí od prachu :think:.

@Regina Hero píše:
Dovolím si pro ty, co nevědí, vložit fotku, aby bylo jasno, o čem mluvím… a tohle všechno, když do toho svítí sluníčko, háže taková duhová prasátka, až oči přechází… nejvíc se líbilo malým dětem, že si můžou na chvíli chytit svou vlastní duhu…
  • Citovat
  • Upravit
Larr
15.8.13 21:05
@Larr píše:
Jak se to čistí od prachu :think:.
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
29350
15.8.13 21:06

No je to sklo na ocelovém lanku, nějak moc to prach nelapá, dá se to oprášit takovou tou chlupatou potvorou (antistatický mop nebo jak se to jmenuje), vzít prachovkou, švédskou utěrkou… je to sklo na ocelovém lanku… jarová voda tomu při rychlém mytí taky nemůže uškodit… ale doporučovala bych vysušit a moc nenamáčet… případně se to dá i vysát na jemný výkon (ne na max, aby to vysavač nevcucl do útrob) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.8.13 21:08
@Larr píše: :mrgreen:

tak s touhle mrchou na to nechoď… je to větší než já, sice netuším, co to je a co to dělá, značku to má nebezpečnou, tahle skříň by vysála i člověka, když si nedá pozor… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
15.8.13 21:09
@pelikan21 píše:
hele, nevytahuj se… ja jsem cvicila za dracky… :oops: :oops: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
Larr
15.8.13 21:10

@Regina Hero konvektomat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
29350
15.8.13 21:12

@Larr to je na vaření, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
15.8.13 21:13
@Tiger-lily píše: :mavam: Zdravím všechny šikovné a pracovité rašple a přeju pěkný večer. Dnes jsem se trochu zničila na kolečkáčích, tak asi půjdu do postele. :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
29350

@Larr a ač to možná zavání jídlem, tak se to nejí… no, zase jestli máš dobré zuby, tak bys to možná pokřoupala… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr

A dají se v tom i čistit nerez věci apod. - párou.

@Regina Hero píše:
@Larr to je na vaření, ne?
  • Citovat
  • Upravit
29350
15.8.13 21:17

@Larr to zní krutě… to bych svým andělským mlsáním nemohla udělat… zlehka hladit prachovkou či péřovým mopem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová