Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3347
16.8.13 14:58
@Sati píše:
podle ročníku holka, podle ročníku.

tak já hold ještě počkám :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
16.8.13 14:58
@Vrtul píše:
Ahoj holky, když jsem viděla název diskuze, musela jsem se usmát. Ještě si teda myslím, že bych se k vám neměla přiřazovat, ale od té doby co mám malého si připadám o dost starší, takže by mě zajímalo podle čeho přibíráte členy?? :lol: Podle fota které posuzuje rada starších. hodně pěkných a úsměv vytvářejících příspěvků přeji :mavam:

Podle toho, kolik zasloužilých náctiletých maminek se na tebe sesype v jedné diskuzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.8.13 14:59
@Sati píše:
Brýle by to chtělo teta - první písmenko je R a né jak jsi mylně vyhodnotila N :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: Prosím tě, napiš to víc nahlas, vůbec to nemůžu přečíst :P holt jsem rašpla poloslepá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.8.13 15:00
@Vrtul píše:
tak já hold ještě počkám :think: :mavam:

Nečekej, stárni s námi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
16.8.13 15:01

Jak tak čtu, patřím sem taky.Sice ještě nočník nepotřebuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 15:02

@Sati Podle ročníku? 8o Tak to si jdu založit diskuzi,,Urnička nebo hrobeček?" :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
16.8.13 15:03

Nejlepší je rozptyl, vyjde to nejlevněji a rodina ti pak nemusí nosit kytky a přemýšlet, jak dlouho už tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
16.8.13 15:04

@Tiger-lily Nevím jestli je to vhodné, na mě se ještě žádné náctileté maminky nesesypali, protože to vždycky napíšu tak, aby byli spokojené obě strany. Nerada se dohaduji… asi vážně stárnu. A jinak poslouchám Karla Kryla, Extra Band, Pohodu, a Brutus a podobné ( to vše zásluha mého tatínka ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
16.8.13 15:12
@Vrtul píše:
@Tiger-lily Nevím jestli je to vhodné, na mě se ještě žádné náctileté maminky nesesypali, protože to vždycky napíšu tak, aby byli spokojené obě strany. Nerada se dohaduji… asi vážně stárnu. A jinak poslouchám Karla Kryla, Extra Band, Pohodu, a Brutus a podobné ( to vše zásluha mého tatínka ).

V tom případě se odebéři do diskuze „chci se zalíbit všem“ :jazyk:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
16.8.13 16:45
@ostlužina píše:
Jak tak čtu, patřím sem taky.Sice ještě nočník nepotřebuju…

Ale už ti vypadávají zuby, protože ostružina je s r… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
16.8.13 16:54
@xantipi píše:
Ale už ti vypadávají zuby, protože ostružina je s r… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
16.8.13 17:01

Zdar, rašple. Co se mi vrátila rodina, tak nestíhám kecat na netu, to je bordel :zed: Jinak já v mládí ujížděla na Haberovi a na TEAMu :mrgreen: To byli časy.

• Citovat
  • Upravit
20385
16.8.13 17:03
@Jemys píše:
Zdar, rašple. Co se mi vrátila rodina, tak nestíhám kecat na netu, to je bordel :zed: Jinak já v mládí ujížděla na Haberovi a na TEAMu :mrgreen: To byli časy.

hele, ja ted taky nejak nestiham… To bude tou praci… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale polepsim se, polepsim… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
16.8.13 17:31

@pelikan21 Ty vado, co já bych dala za nějakou práci :zed: :zed: ale tady nic není. Našla jsem pouze týpka, co sháněl někoho na úklid bytu a paneláku, ale nejvíc ho zajímal můj věk a váha, takže jsem usoudila, že to s tím úklidem nebude zas tak horký :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Larr
16.8.13 17:47

No právě - byl - je fakt, že vypadal nezdravě posledních 25 let. Vzpomínám, jak se mi podepsal na pražskou jízdenku.

@xantipi píše:
Topol byl moje krevní skupina… :srdce:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová