Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sati píše:
podle ročníku holka, podle ročníku.
tak já hold ještě počkám
![]()
@Vrtul píše:
Ahoj holky, když jsem viděla název diskuze, musela jsem se usmát. Ještě si teda myslím, že bych se k vám neměla přiřazovat, ale od té doby co mám malého si připadám o dost starší, takže by mě zajímalo podle čeho přibíráte členy??Podle fota které posuzuje rada starších. hodně pěkných a úsměv vytvářejících příspěvků přeji
Podle toho, kolik zasloužilých náctiletých maminek se na tebe sesype v jedné diskuzi ![]()
@Sati píše:
Brýle by to chtělo teta - první písmenko je R a né jak jsi mylně vyhodnotila N
@Vrtul píše:
tak já hold ještě počkám![]()
Nečekej, stárni s námi ![]()
@Sati Podle ročníku?
Tak to si jdu založit diskuzi,,Urnička nebo hrobeček?"
![]()
Nejlepší je rozptyl, vyjde to nejlevněji a rodina ti pak nemusí nosit kytky a přemýšlet, jak dlouho už tam nebyla.
@Tiger-lily Nevím jestli je to vhodné, na mě se ještě žádné náctileté maminky nesesypali, protože to vždycky napíšu tak, aby byli spokojené obě strany. Nerada se dohaduji… asi vážně stárnu. A jinak poslouchám Karla Kryla, Extra Band, Pohodu, a Brutus a podobné ( to vše zásluha mého tatínka ).
@Vrtul píše:
@Tiger-lily Nevím jestli je to vhodné, na mě se ještě žádné náctileté maminky nesesypali, protože to vždycky napíšu tak, aby byli spokojené obě strany. Nerada se dohaduji… asi vážně stárnu. A jinak poslouchám Karla Kryla, Extra Band, Pohodu, a Brutus a podobné ( to vše zásluha mého tatínka ).
V tom případě se odebéři do diskuze „chci se zalíbit všem“ ![]()
![]()
@ostlužina píše:
Jak tak čtu, patřím sem taky.Sice ještě nočník nepotřebuju…
Ale už ti vypadávají zuby, protože ostružina je s r… ![]()
@xantipi píše:
Ale už ti vypadávají zuby, protože ostružina je s r…
Zdar, rašple. Co se mi vrátila rodina, tak nestíhám kecat na netu, to je bordel
Jinak já v mládí ujížděla na Haberovi a na TEAMu
To byli časy.
@Jemys píše:
Zdar, rašple. Co se mi vrátila rodina, tak nestíhám kecat na netu, to je bordelJinak já v mládí ujížděla na Haberovi a na TEAMu
To byli časy.
hele, ja ted taky nejak nestiham… To bude tou praci…
Ale polepsim se, polepsim…
![]()
@pelikan21 Ty vado, co já bych dala za nějakou práci
ale tady nic není. Našla jsem pouze týpka, co sháněl někoho na úklid bytu a paneláku, ale nejvíc ho zajímal můj věk a váha, takže jsem usoudila, že to s tím úklidem nebude zas tak horký ![]()
No právě - byl - je fakt, že vypadal nezdravě posledních 25 let. Vzpomínám, jak se mi podepsal na pražskou jízdenku.
@xantipi píše:
Topol byl moje krevní skupina…