Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To chce víc brufenů.
@Regina Hero píše:
už ji máš, i Larr… tak by mě zajímalo, kde byla chyba… asi v NDR…
@Larr píše:
@pelikan21 doporučujipomáhá to zvládat stres.
@Tiger-lily píše:
@milovaná_kráva Rozprášenou krávu si nedokážu představit.
Fakt ne? Vždyť dnes už je z prášku skoro všechno
![]()
@Larr píše:
@Tiger-lily nechápu, dyť od toho strašně bolí ruka, jak to držíš.
Tak musíš někomu říct o podrbání. ![]()
@milovaná_kráva instant kráva? ![]()
@Tiger-lily píše:
Tak musíš někomu říct o podrbání.
@milovaná_kráva instant kráva?
A odkud myslíš, že se asi bere instantní mlíko? Ta nevědomost je strašná…
![]()
@milovaná_kráva píše:
A odkud myslíš, že se asi bere instantní mlíko? Ta nevědomost je strašná…![]()
![]()
@Larr píše:
No právě - byl - je fakt, že vypadal nezdravě posledních 25 let. Vzpomínám, jak se mi podepsal na pražskou jízdenku.
![]()
Já vím, z toho bych si dělat srandu neměla
![]()
@Tiger-lily píše:
@milovaná_kráva Rozprášenou krávu si nedokážu představit.
Co třeba pár beden želatiny?
Nebo to je z jiné zvířeny? ![]()
Holky, koukám, že mi toho tu hodně uteklo, ale hezky se tu bavím. Asi už je pasé, že jsem svého času žrala Peťu Nagye a jeho kristýnku a jiné. Jo, to byly časy…Jdu se zahrabat.
@Ivoka -jo,jo, číslo je ročník-musela jsem si dát něco jednoduchého, abych to nezapomněla, paměť již není, co to bývalo-náhodou nám se ve škole třeba spartakiáda líbila, hlavně jsme se těšili na 14 dní do Prahy a rozhodně nás nikdo do cvičení nenutil, jak se to teď podává-my cvičit chtěly, abychom se dostaly bez rodičů do Prahy ![]()
@Taara69 píše:
@Ivoka -jo,jo, číslo je ročník-musela jsem si dát něco jednoduchého, abych to nezapomněla, paměť již není, co to bývalo-náhodou nám se ve škole třeba spartakiáda líbila, hlavně jsme se těšili na 14 dní do Prahy a rozhodně nás nikdo do cvičení nenutil, jak se to teď podává-my cvičit chtěly, abychom se dostaly bez rodičů do Prahy
presne… tohle muzu potvrdit… Ja jsem sice cvicila s dracky, ale taky nas to fakt bavilo… Bylo to super… ![]()