Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vrtul píše:
Co si oblékají staré rašple na svatbu když jsou v šestém měsíci?? pytel od brambor?? nic jiného mi totiž není
Vem si k tomu korale, nebo nejakou peknou brož a budes krasnejsi nez nevesta, neboj se toho ![]()
@Ivoka díky za podporu, já už myslela že to odmítnu ale brož najdu v šupleti po babičce a vyrazím… ![]()
@Vrtul píše:
Co si oblékají staré rašple na svatbu když jsou v šestém měsíci?? pytel od brambor?? nic jiného mi totiž není
hele, ja mam takove jako tehotenske spolecenske saty (cerne), kdybys chtela…
Jsou docela pekne, mela jsem je na plese, v 6-tem mesici… ![]()
@pelikan21 když já právě normálně ŠATY NENOSÍM TAK ANI NEVÍM JAKOU VELIKOST…
tak hoď foto třeba ale jak to mam změřit abych zjistila velikost já to opravdu nevím…
@Vrtul píše:
@pelikan21 když já právě normálně ŠATY NENOSÍM TAK ANI NEVÍM JAKOU VELIKOST…tak hoď foto třeba ale jak to mam změřit abych zjistila velikost já to opravdu nevím…
hele, pohledam a vyfotim…
Jak rychle je potrebujes? ![]()
@pelikan21 svatba je 8 září, vím to od včera… tak proto ten poplach
díky
@Vrtul a hlavně nezapomeň klobouk, to je nezbytný doplněk každé dámy http://t3.gstatic.com/images?…
@K-Black ty bláho, ten druhý už sháním takovou dobu, kdes ho objevila, ten mi nesmí v šatníku chybět ![]()
@Vrtul píše:
@pelikan21 svatba je 8 září, vím to od včera… tak proto ten poplachdíky
posilam SZ… ![]()
To je fakt s těmi dětmi, já bydlím v Milovicích a to teprve děs, tady se venku houfují pouze naši trochu jiní spoluobčané (vysedávají po zastávkách, popíjejí kolu a pivko a jedí brambůrky, zajímavé je, že spousta jich tam vysedává i dopoledne ve školním roce-no, zřejmě nikomu ve třídách nechybí)a pak na písku malé děti s maminkami. Taková ta generace 6-15, kdy my lítali celý den po venku, vůbec není vidět. Trochu mě děsí, co bude v tomto věku dělat dcera, ale když vidím ty party na těch zastávkách, tak snad ať radši sedí u toho PC.
Po kom to jen mají
.
@Jemys píše:
@Ivoka To jsme zrovna nedávno řešili - my přišli ze školy a automaticky jsme se slejzali na hřišti nebo v lese. Dneska ani tady na vesnici nevidíš, že by si děti hráli venku - že by skákali babu, blbli na hřišti… všichni fakt zalezlý doma u počítačů a televizí
@Larr píše:
Po kom to jen mají.
Tak teď si nejsem jistá, jestli to bylo tady - vidět, jak je zakončené to andělské mlsání… tak tady je obrázek… no, nemám lepší fotku, snad to bude vidět… a prťata tu řádí tak, že nemám šanci jít znovu fotit, to by asi byt padl popelem…
@Regina Hero Jojo, to jsme se pídily tady, jak se to zavěšuje. Vidět to je ![]()