Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
19.8.13 11:58
@Vrtul píše:
Co si oblékají staré rašple na svatbu když jsou v šestém měsíci?? pytel od brambor?? nic jiného mi totiž není

Vem si k tomu korale, nebo nejakou peknou brož a budes krasnejsi nez nevesta, neboj se toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
19.8.13 12:02

@Ivoka díky za podporu, já už myslela že to odmítnu ale brož najdu v šupleti po babičce a vyrazím… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
19.8.13 12:05
@Vrtul píše:
Co si oblékají staré rašple na svatbu když jsou v šestém měsíci?? pytel od brambor?? nic jiného mi totiž není

hele, ja mam takove jako tehotenske spolecenske saty (cerne), kdybys chtela… ;) Jsou docela pekne, mela jsem je na plese, v 6-tem mesici… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
19.8.13 12:12

@pelikan21 když já právě normálně ŠATY NENOSÍM TAK ANI NEVÍM JAKOU VELIKOST… :nevim: tak hoď foto třeba ale jak to mam změřit abych zjistila velikost já to opravdu nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
19.8.13 12:16
@Vrtul píše:
@pelikan21 když já právě normálně ŠATY NENOSÍM TAK ANI NEVÍM JAKOU VELIKOST… :nevim: tak hoď foto třeba ale jak to mam změřit abych zjistila velikost já to opravdu nevím…

hele, pohledam a vyfotim… ;) Jak rychle je potrebujes? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
19.8.13 12:19

@pelikan21 svatba je 8 září, vím to od včera… tak proto ten poplach :think: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.8.13 12:26

@Vrtul a hlavně nezapomeň klobouk, to je nezbytný doplněk každé dámy http://t3.gstatic.com/images?…

http://hluzdionv.websnadno.cz/…ekor_upr.jpg

• Citovat
  • Upravit
3347
19.8.13 12:29

@K-Black ty bláho, ten druhý už sháním takovou dobu, kdes ho objevila, ten mi nesmí v šatníku chybět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
19.8.13 12:30
@Vrtul píše:
@pelikan21 svatba je 8 září, vím to od včera… tak proto ten poplach :think: díky

posilam SZ… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.8.13 12:33
@Vrtul píše:
@K-Black ty bláho, ten druhý už sháním takovou dobu, kdes ho objevila, ten mi nesmí v šatníku chybět :kytka:

je z mého šatníku, ale půjčit ti ho nemůžu, 8 má syn narozeniny tak bude zahradní párty.

• Citovat
  • Upravit
1745
19.8.13 13:22

To je fakt s těmi dětmi, já bydlím v Milovicích a to teprve děs, tady se venku houfují pouze naši trochu jiní spoluobčané (vysedávají po zastávkách, popíjejí kolu a pivko a jedí brambůrky, zajímavé je, že spousta jich tam vysedává i dopoledne ve školním roce-no, zřejmě nikomu ve třídách nechybí)a pak na písku malé děti s maminkami. Taková ta generace 6-15, kdy my lítali celý den po venku, vůbec není vidět. Trochu mě děsí, co bude v tomto věku dělat dcera, ale když vidím ty party na těch zastávkách, tak snad ať radši sedí u toho PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
19.8.13 20:20

Po kom to jen mají :think:.

@Jemys píše:
@Ivoka To jsme zrovna nedávno řešili - my přišli ze školy a automaticky jsme se slejzali na hřišti nebo v lese. Dneska ani tady na vesnici nevidíš, že by si děti hráli venku - že by skákali babu, blbli na hřišti… všichni fakt zalezlý doma u počítačů a televizí :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Jemys
19.8.13 21:57
@Larr píše:
Po kom to jen mají :think:.
:mrgreen: My máme doma přísnej režim. Zrušili jsme wifi, takže jedinej noťas na kterým jde internet je ten náš v naší ložnici a k němu děti nesmí :mrgreen: Jsem příšerná macecha :think:
  • Citovat
  • Upravit
29350
21.8.13 14:54

Tak teď si nejsem jistá, jestli to bylo tady - vidět, jak je zakončené to andělské mlsání… tak tady je obrázek… no, nemám lepší fotku, snad to bude vidět… a prťata tu řádí tak, že nemám šanci jít znovu fotit, to by asi byt padl popelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
21.8.13 15:05

@Regina Hero Jojo, to jsme se pídily tady, jak se to zavěšuje. Vidět to je :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová