Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky moje..už jste mě moc chyběly http://bastelgarage.ba.ohost.de/89.gif
ještě jsem nedočetla, ale zahlédla jsem jaký krásný hity se tu poslouchaly
Já jsem na pár dní vyléčená z hudby úplně. Minulý týden se nám asi 10km od nás usadili na poli mladoši a a 3 dny bylo slyšet jenom duc duc a normálně se nám třásla okna. A včera si dali sraz motorkáři tentokráte 5km od našeho domu a rock jsem měla v pelechu až do rána. Muzikanti se sice loučili od půlnoci, ale povedlo se ji, to až ve 3 ráno ![]()
@denisa 76 Ty vado, já tu teď mám nevlastního synka a celý víkend po baráku vyřvává z repráků " kdo je v létě věrný - snad jenom Jožka Černý" a už jsem z toho zralá na cvokárnu.
![]()
@denisa 76 @Jemys ty jo holky, ale az vam mladata odrostou, tak to budete DOMA poslouchat nekolik let, teste se! ![]()
Ja uz to mam dvakrat za sebou, jeden cas jeli oba, kdyz se puberty sloucily/jsou dva roky po sobe/
A jednou me to jeste ceka, ale to uz budu dost hlucha na to, abych to nejak prezila, naslouchadlo si poridim az po odezneni, pokud to stihnu ![]()
@Taara69 presne tak, ja teda v ty dobe v Praze byla, ale byly sme nadseny a cvicili fakt radi, on o tom kdeska zvani kde kdo, kolikrat lidi, co v te dobe nosili jeste pliny.To me vzdycky dostava ![]()
@Jemys mě ani nemluv..nevyspala jsem se už pár dní
Letos jsem neteř odmítla..ta má ráda hip hop a rnb tak si asi umíš představit jak by to u nás vypadalo a zlatej Pepa Zíma ![]()
Tak nevím, je mi 32 let, mám teprve první dítě (15 měsíční holčičku) na druhé se chystám někdy až bude mít Hanička 2 roky tak jako že začneme, ale stará si vůbec nepřipadám. Teda stará, chci tím říct, že tak nějak ten čas utíká rychleji než to stihám zaregistrovat, nějak sem se zastavila a příjde mi, že je mi tak maximálně dvacet, jen ten pohled do zrcadla už je horší. ![]()
@Taara69 píše:
@Ivoka -jo,jo, číslo je ročník-musela jsem si dát něco jednoduchého, abych to nezapomněla, paměť již není, co to bývalo-náhodou nám se ve škole třeba spartakiáda líbila, hlavně jsme se těšili na 14 dní do Prahy a rozhodně nás nikdo do cvičení nenutil, jak se to teď podává-my cvičit chtěly, abychom se dostaly bez rodičů do Prahy
Ano, nevím, jak někoho vůbec může napadnout, že by to bylo něco povinného, naopak, aspoň pro ty děti to byla ohromná akce, na kterou se poctivě připravovaly a těšili - neznám nikoho z dětských kamarádů, kdo by nechtěl jet na spartakiádu
Já kvůli tomu chodila pravidelně jednou za pár let do sokola
![]()
Co na tom byl opruz - že jste půl roku cvičili sestavy, a pak vám ve finále řekli, že nikam nejedete, protože vás nevybrali ![]()
@Damael píše:Co na tom byl opruz - že jste půl roku cvičili sestavy, a pak vám ve finále řekli, že nikam nejedete, protože vás nevybrali
Jo, to chapu, ze bylo zklamani, ale ve finale melo to pozitivum, ze se velka cast deti hejbala + i ti, kdo necvicili, ale kamaradi, porad se to nekomu ukazovalo a ostatni to zkouseli.
Dneska kazde druhe dite jen civi do compu…
@Ivoka píše:
Jo, to chapu, ze bylo zklamani, ale ve finale melo to pozitivum, ze se velka cast deti hejbala + i ti, kdo necvicili, ale kamaradi, porad se to nekomu ukazovalo a ostatni to zkouseli.
Dneska kazde druhe dite jen civi do compu…
presne, rozhodne to bylo lepsi nez v dnesni dobe… taky se snazim s prckem do sokola chodit, at ma aspon nejaky pohyb… ![]()
@Ivoka To jsme zrovna nedávno řešili - my přišli ze školy a automaticky jsme se slejzali na hřišti nebo v lese. Dneska ani tady na vesnici nevidíš, že by si děti hráli venku - že by skákali babu, blbli na hřišti… všichni fakt zalezlý doma u počítačů a televizí ![]()
@Jemys jo,presne.ja jsem taky temer z vesnice, tady se treba jeste slezou vzadu, ale tam jen hulej, pijou energetaky a pak tam nechaj zaklad ne skladku a jdou domu.
Tak, ted jsem to napsala jak spravna rasple
![]()
@Ivoka píše:
@Jemys jo,presne.ja jsem taky temer z vesnice, tady se treba jeste slezou vzadu, ale tam jen hulej, pijou energetaky a pak tam nechaj zaklad ne skladku a jdou domu.
Tak, ted jsem to napsala jak spravna rasple![]()
ale bohuzel mas naprostou pravdu..
Je to smutne v dnesni dobe, jak si „deti“ neumeji vubec hrat spolu. Ja to proste nechapu, my fakt asi do 15-ti litali venku a blbli… A dnesni od 10-ti kouri, pijou sracky a slezaji se max na prolezackach, aby tam nekoho pomluvili nebo se domlouvali do skoly apod. Ale ze by neco podnikali, to moc malo.. ![]()
Co si oblékají staré rašple na svatbu když jsou v šestém měsíci?? pytel od brambor?? nic jiného mi totiž není
A gumový medvídci
.