Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
17.8.13 17:10

A gumový medvídci :think:.

@Damael píše:
Co třeba pár beden želatiny? :think: Nebo to je z jiné zvířeny? :think:
  • Citovat
  • Upravit
33916
18.8.13 06:30

Ahojky holky moje..už jste mě moc chyběly http://bastelgarage.ba.ohost.de/89.gif
ještě jsem nedočetla, ale zahlédla jsem jaký krásný hity se tu poslouchaly :palec: Já jsem na pár dní vyléčená z hudby úplně. Minulý týden se nám asi 10km od nás usadili na poli mladoši a a 3 dny bylo slyšet jenom duc duc a normálně se nám třásla okna. A včera si dali sraz motorkáři tentokráte 5km od našeho domu a rock jsem měla v pelechu až do rána. Muzikanti se sice loučili od půlnoci, ale povedlo se ji, to až ve 3 ráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
18.8.13 09:26

@denisa 76 Ty vado, já tu teď mám nevlastního synka a celý víkend po baráku vyřvává z repráků " kdo je v létě věrný - snad jenom Jožka Černý" a už jsem z toho zralá na cvokárnu. :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10952
18.8.13 09:35

@denisa 76 @Jemys ty jo holky, ale az vam mladata odrostou, tak to budete DOMA poslouchat nekolik let, teste se! :mrgreen:
Ja uz to mam dvakrat za sebou, jeden cas jeli oba, kdyz se puberty sloucily/jsou dva roky po sobe/
A jednou me to jeste ceka, ale to uz budu dost hlucha na to, abych to nejak prezila, naslouchadlo si poridim az po odezneni, pokud to stihnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.8.13 09:37

@Taara69 presne tak, ja teda v ty dobe v Praze byla, ale byly sme nadseny a cvicili fakt radi, on o tom kdeska zvani kde kdo, kolikrat lidi, co v te dobe nosili jeste pliny.To me vzdycky dostava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.8.13 09:57

@Jemys mě ani nemluv..nevyspala jsem se už pár dní :roll: Letos jsem neteř odmítla..ta má ráda hip hop a rnb tak si asi umíš představit jak by to u nás vypadalo a zlatej Pepa Zíma :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.8.13 10:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.13 10:04

Tak nevím, je mi 32 let, mám teprve první dítě (15 měsíční holčičku) na druhé se chystám někdy až bude mít Hanička 2 roky tak jako že začneme, ale stará si vůbec nepřipadám. Teda stará, chci tím říct, že tak nějak ten čas utíká rychleji než to stihám zaregistrovat, nějak sem se zastavila a příjde mi, že je mi tak maximálně dvacet, jen ten pohled do zrcadla už je horší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
19.8.13 08:27
@Taara69 píše:
@Ivoka -jo,jo, číslo je ročník-musela jsem si dát něco jednoduchého, abych to nezapomněla, paměť již není, co to bývalo-náhodou nám se ve škole třeba spartakiáda líbila, hlavně jsme se těšili na 14 dní do Prahy a rozhodně nás nikdo do cvičení nenutil, jak se to teď podává-my cvičit chtěly, abychom se dostaly bez rodičů do Prahy :*

Ano, nevím, jak někoho vůbec může napadnout, že by to bylo něco povinného, naopak, aspoň pro ty děti to byla ohromná akce, na kterou se poctivě připravovaly a těšili - neznám nikoho z dětských kamarádů, kdo by nechtěl jet na spartakiádu :nevim: Já kvůli tomu chodila pravidelně jednou za pár let do sokola :mrgreen: :oops:
Co na tom byl opruz - že jste půl roku cvičili sestavy, a pak vám ve finále řekli, že nikam nejedete, protože vás nevybrali :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
19.8.13 09:48
@Damael píše:Co na tom byl opruz - že jste půl roku cvičili sestavy, a pak vám ve finále řekli, že nikam nejedete, protože vás nevybrali :cert:

Jo, to chapu, ze bylo zklamani, ale ve finale melo to pozitivum, ze se velka cast deti hejbala + i ti, kdo necvicili, ale kamaradi, porad se to nekomu ukazovalo a ostatni to zkouseli.
Dneska kazde druhe dite jen civi do compu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
19.8.13 10:06
@Ivoka píše:
Jo, to chapu, ze bylo zklamani, ale ve finale melo to pozitivum, ze se velka cast deti hejbala + i ti, kdo necvicili, ale kamaradi, porad se to nekomu ukazovalo a ostatni to zkouseli.
Dneska kazde druhe dite jen civi do compu…

presne, rozhodne to bylo lepsi nez v dnesni dobe… taky se snazim s prckem do sokola chodit, at ma aspon nejaky pohyb… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
19.8.13 10:48

@Ivoka To jsme zrovna nedávno řešili - my přišli ze školy a automaticky jsme se slejzali na hřišti nebo v lese. Dneska ani tady na vesnici nevidíš, že by si děti hráli venku - že by skákali babu, blbli na hřišti… všichni fakt zalezlý doma u počítačů a televizí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10952
19.8.13 11:07

@Jemys jo,presne.ja jsem taky temer z vesnice, tady se treba jeste slezou vzadu, ale tam jen hulej, pijou energetaky a pak tam nechaj zaklad ne skladku a jdou domu.
Tak, ted jsem to napsala jak spravna rasple :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
19.8.13 11:22
@Ivoka píše:
@Jemys jo,presne.ja jsem taky temer z vesnice, tady se treba jeste slezou vzadu, ale tam jen hulej, pijou energetaky a pak tam nechaj zaklad ne skladku a jdou domu.
Tak, ted jsem to napsala jak spravna rasple :lol: :P

ale bohuzel mas naprostou pravdu.. :( Je to smutne v dnesni dobe, jak si „deti“ neumeji vubec hrat spolu. Ja to proste nechapu, my fakt asi do 15-ti litali venku a blbli… A dnesni od 10-ti kouri, pijou sracky a slezaji se max na prolezackach, aby tam nekoho pomluvili nebo se domlouvali do skoly apod. Ale ze by neco podnikali, to moc malo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
19.8.13 11:52

Co si oblékají staré rašple na svatbu když jsou v šestém měsíci?? pytel od brambor?? nic jiného mi totiž není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová