Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vrtul píše:
@milovaná_kráva a na náhrobku nebo jak se tomu říká když jsou urničky budeš mít : Zde leží má milovaná kráva?![]()
@milovaná_kráva píše:A umíš si představit, že bych byla někde vysypaná? Někam mě odfoukne a nějaká jiná kráva mě sežere
![]()
no a pak už z tebe bude leda ho.no tak to radši nee ![]()
@milovaná_kráva píše:
Takže asi nemá smysl, chtít s sebou noťas…![]()
no tak ten by to už vůbec nerozdejchal… ![]()
@Larr píše:
Jestli je horkovzdušný, tak jo.Příspěvek upraven 16.08.13 v 20:21
Horkovzdušný asi ne, ale rozpálený už je za dnešek dost, zřejmě chudák odejde dřív než já
![]()
Pro tento případ, to chce plán - žádná tráva, kráva, žádný problém.
@milovaná_kráva píše:A umíš si představit, že bych byla někde vysypaná? Někam mě odfoukne a nějaká jiná kráva mě sežere
![]()
Dobrou noc rasplicky, jdu vyuzit toho, ze mala spi a manzel je jeste u babi a dedy a jdu zalezt s knizkou do postele…
To je plan na patecni vecer, co?
![]()
tak dobrouuuuuuuuuuuuuuu
![]()
@Larr píše:
@pelikan21 doporučujipomáhá to zvládat stres.
Mám, krásně naskakuje husina… ![]()
@Larr píše:
Jistý není nikdy nic.
„jistou nemáš nikdy holku žááádnou…“ jojo, Dalibora Jandu jsem taky milovala.
Že řešíte ty pohřby, já nedávno doma nadnesla dvě skladby - každá má asi tak 10 minut - že jednu z nich chci zahrát na pohřbu a rodinou mi bylo řečeno, že jsem se zbláznila, že takhle dlouho tam kvůli mně sedět nebudou
![]()
@xantipi nemám, nemám ráda a kdybych měla, nenajdu ty lidi, co by to nade mnou drželi.
Maj recht a kdo ti potom na ten hrob bude chodit, až si umřeš
.
@Jemys píše:
„jistou nemáš nikdy holku žááádnou…“ jojo, Dalibora Jandu jsem taky milovala.Že řešíte ty pohřby, já nedávno doma nadnesla dvě skladby - každá má asi tak 10 minut - že jednu z nich chci zahrát na pohřbu a rodinou mi bylo řečeno, že jsem se zbláznila, že takhle dlouho tam kvůli mně sedět nebudou![]()
@Regina Hero píše:
@K-Black![]()
![]()
![]()
kde máš fotku?
už ji máš, i Larr… tak by mě zajímalo, kde byla chyba… asi v NDR… ![]()