Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.8.13 14:19

@Damael Takže mně, krávě, projde úplně všechno? Skvělý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.8.13 14:20

@milovaná_kráva no zase si tak moc nefandi… to bys musela být fialová… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 14:23

@Regina Hero Nooo… Jednou jsem měla fialovou (__!__) Po jízdě na schodech, ale to se asi nepočítá… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.8.13 14:23
@milovaná_kráva píše:
@Regina Hero Nooo… Jednou jsem měla fialovou (__!__) Po jízdě na schodech, ale to se asi nepočítá… :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
16.8.13 14:31

@milovaná_kráva Tak Nagyho jsem teda taky moc nemusela…Ale Team a Tublatanka a Citroni atd… My máme tolik suprových muzikantů… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 14:39

@xantipi Souhlasím :D Mimochodem, pěkná ikonka, na jednom nejmenovaném diskuzním serveru jsem kdysi dostala titul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.13 14:40

@xantipi Zlobřice mi vypadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.8.13 14:47

Tak jasně že Eláni jsou klasa, o tom žádná a taky Team, Žentour, Citroni ( moji ostravští miláčci zasněnýsmajlík). Ale když spustil výšky Maťo Ďurinda z Tublatanky tak to byly ty správne gule :pankac: :pankac:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
16.8.13 14:47

Ahoj holky, když jsem viděla název diskuze, musela jsem se usmát. Ještě si teda myslím, že bych se k vám neměla přiřazovat, ale od té doby co mám malého si připadám o dost starší, takže by mě zajímalo podle čeho přibíráte členy?? :lol: Podle fota které posuzuje rada starších. hodně pěkných a úsměv vytvářejících příspěvků přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.8.13 14:48

Úúúúú, holky rašplovatý, s vkusem na tom budem jinak. Nějaký Nagy a Eláni šli naprosto mimo mě. Mě můj bigbíťácký táta krmil Pinkama Floydama a Beatles :jazyk:. Doufám, že mě nevyřadíte :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.8.13 14:51

@Vrtul Myslím, že jsme se sem přiřadily samy :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.8.13 14:54
@Vrtul píše:
Ahoj holky, když jsem viděla název diskuze, musela jsem se usmát. Ještě si teda myslím, že bych se k vám neměla přiřazovat, ale od té doby co mám malého si připadám o dost starší, takže by mě zajímalo podle čeho přibíráte členy?? :lol: Podle fota které posuzuje rada starších. hodně pěkných a úsměv vytvářejících příspěvků přeji :mavam:

podle ročníku holka, podle ročníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
16.8.13 14:55

Holky, tak u me to byl jednoznacne Vaso Patejdl (ani ne Elani, ale vylozene jeho pisnicky)… on je proste genius… A Miro Zbirka… ;)

Patejdl

Zbirka (jedna z mnoha)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
16.8.13 14:56
@Sati píše:
podle ročníku holka, podle ročníku.

Podle nočníku? :think: Vy ještě nemáte inkontinenční vložky, vy to stíháte na nočnajs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.8.13 14:57
@Tiger-lily píše:
Podle nočníku? :think: Vy ještě nemáte inkontinenční vložky, vy to stíháte na nočnajs?

Brýle by to chtělo teta - první písmenko je R a né jak jsi mylně vyhodnotila N :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová