Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pelikan21 píše:
Co porad delate, ze nic nedelate?Ja dite venku, pomalu koncim s praci, druhe dite v postylce nadava, ze chce chodit po 4 a jeste to nejde, proste pohoda vsedniho dne…
Já jsem se před chvílí vrátila z jarmarku… nevím, jestli omlazuje a nabíjí jen mladší partner, mě se dnes momentálně potvrdila teorie o tom, že andělské mlsání opravdu harmonizuje a působí pozitivně a nabíjí… já jsem totálně vysmátá, plná elánu, energie, chytala jsem duhu a nemělo to chybu… hahaha… takže dnes mám sedmnáct a ani byt jako po výbuchu (celý den hlídal syn) mě nemohl rozladit…
@Haku píše:
@denisa 76 kdo to je babicke cvicenky? Jinak Poupata jsem cvicila ja, ale v cervenobilem dresu![]()
Ty jo, ja cvicila za učnovskou mládež taky cervenobila!
Meli sme podobny oblečky
pamatujes?
I já měla „krásný úděl máme dnes - zpívat, tančit, růst a kvést“ ![]()
@Minki píše:
@pelikan21 to jsme na to stejne v tom ITja se vracim v rijnu, dva dny v praci a jinak z domu. U nas je to tezsi
jen jeden ve skolce a dva na babicku
pokud se mi z toho neslozi a ja teda taky
zvladas to z domu??? Ja kdyz vidim jak rusi uz ted tak nevim jak to z domu zvladnu, ale neds se nic delat
hele, zvladam to docela dobre… mamca pomuze, kdyz mam call nebo tak, ale jinak to jde docela v pohode…
Kdyz mam narocnejsi projekt, tak je ma, kdyz mam hodne prace, oba, ale ver mi, ze se to zvladat da.. ![]()
@Tiger-lily píše:
@pelikan21 Není to deprimující, být 24 hodin denně v práci?
deprimujici to je, ale je to lepsi nez chodit (nebo jezdit) denne do prace treba rano v 7.30 a vracet se v 18.00. To bych si je neuzila uz vubec. Takhle usetrim min. 2 hodiny denne… ![]()
@Regina Hero píše:
Já jsem se před chvílí vrátila z jarmarku… nevím, jestli omlazuje a nabíjí jen mladší partner, mě se dnes momentálně potvrdila teorie o tom, že andělské mlsání opravdu harmonizuje a působí pozitivně a nabíjí… já jsem totálně vysmátá, plná elánu, energie, chytala jsem duhu a nemělo to chybu… hahaha… takže dnes mám sedmnáct a ani byt jako po výbuchu (celý den hlídal syn) mě nemohl rozladit…
Ty jo, tak to gratuluji…
to je supeeeeeeeeer… ![]()
Dovolím si pro ty, co nevědí, vložit fotku, aby bylo jasno, o čem mluvím… a tohle všechno, když do toho svítí sluníčko, háže taková duhová prasátka, až oči přechází… nejvíc se líbilo malým dětem, že si můžou na chvíli chytit svou vlastní duhu…
@Regina Hero Nasla jsem toto: http://www.fler.cz/…love-4139772
mohla bys mi prosim vyfotit, jaky to ma zaves? (jak se to zavesuje nekam), klidne posli prosim do SZ…
Je to moc pekne, ale potrebovala bych vymyslet, kam to dam, proto potrebuji videt zaves…
A premyslim, ze bych objednala i mamce k vanocum a mozna i segre, ta miluje takove veci (i kdyz ji nemam ted moc rada, tak neco malo… hmmm… asi
).
@Regina Hero píše:
Dovolím si pro ty, co nevědí, vložit fotku, aby bylo jasno, o čem mluvím… a tohle všechno, když do toho svítí sluníčko, háže taková duhová prasátka, až oči přechází… nejvíc se líbilo malým dětem, že si můžou na chvíli chytit svou vlastní duhu…
ja uz jsem projela ty na Fleru, jsou fakt naaaaaaaaaaaadherne…
![]()
@Ivoka píše:
Meli sme podobny oblečkypamatujes?
hele, nevytahuj se… ja jsem cvicila za dracky…
![]()
@pelikan21 na konci to má oko na zavěšení, většinou to visí asi tak na 10 cm dlouhém lanku, ale můžu to prodloužit na jakokoliv délku… mám i několik delších variant, co jsem dnes měla poprvé, popustila jsem uzdu fantazii… fotku pošlu hned jak to vyfotím… nebo jak budu schopna… takže zítra, jestli by to mohlo být…
@pelikan21 Jo, to zavěšení mě taky zajímalo, taky jsem přemýšlela, že to vezmu tchyni a nám k vánocům. Mě dnes dorazily náušničky a jsou naprosto kouzelný, i chlapovi se moc líbily, si dokonce všiml, že mám nový náušnice hned ve dveřích
Už mám v plánu, že mi k vánocům objedná další
Pokud si teda jako stará rašple můžu dovolit je nosit ![]()
Zdravím všechny šikovné a pracovité rašple a přeju pěkný večer. Dnes jsem se trochu zničila na kolečkáčích, tak asi půjdu do postele. ![]()
@Ivoka píše:
Meli sme podobny oblečkypamatujes?
Ty jo, tak to uz si nepamatuji
Hod fotku ![]()
@Tiger-lily píše:Zdravím všechny šikovné a pracovité rašple a přeju pěkný večer. Dnes jsem se trochu zničila na kolečkáčích, tak asi půjdu do postele.
Ja dnes, po dvou mesicni pauze od cviceni, skocila na Crosstrainer a taaak krasne jsem se zapotila, uplne jsem byla euforicka, ze zase aspon trochu muzu trenovat ![]()
@Jemys když pominu stanovisko prodávajícího, tak i přesto si dovolím tvrdit, že jako stará rašple máš nárok nosit ozdůbky… navíc jako stará rašplička máš přímo morální povinnost udělat vše proto, abys byla ještě krásnější a nikoho neodradila pohledem…
Jinak mám moc velkou radost, že se ti líbí a že se líbí i tvému muži a všiml si jich… to už je fakt co říct… ![]()