Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
21.8.13 22:22

@Regina Hero Zlatíčko moje, vůbec si se mnou nelam hlavu, jasný??? Fakt nechci nějak otravovat, zvlášť, když máš nohu v háji, tudíž máš naprosto jiný starosti. Uděláme to takhle - zítra Ti zaplatím ty tyrkysky a až Ti bude lépe a budeš mít čas a chuť a něco vytvoříš, tak to zas vezmu, jo? Teď hlavně holka odpočívej a dej se brzy do kopy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20155
21.8.13 23:47

@Regina Hero Regi, zkoušela jsi už někdy dělat stínidla na lustry z cingrlat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
22.8.13 20:32

No děvčata, uhýbáte od tématu - tady je klub starých rašplí a vy se tady zdobíte jako nějaké mladice 8o :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
22.8.13 20:33

@Regina Hero budu muset požádat o tvé vyčlenění, kazíš tady morálku :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
22.8.13 20:47
@Regina Hero píše:
@Jemys mám teď nohu v ortéze, takže na nějaké lítání s dětma venku to rozhodně není, takže co dělat? Psa venčit nemusím, vzal si ho syn k sobě, a když prtě nechám vytahovat, co se mu zlíbí, tak mě i něco udělat snad nechá… jak něco udělám, tak dám vědět…

Regi, berusko, co jsi delala? 8o Snad to neni nic vazneho a je to jenom na chvilicku… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.8.13 21:44

Určo uklouzla po ňákým tom svým cingrlátku :mrgreen: :mrgreen:.

@pelikan21 píše:
Regi, berusko, co jsi delala? 8o Snad to neni nic vazneho a je to jenom na chvilicku… :hug: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
29350
22.8.13 22:51

Prdlajs po cingrlátku, na kočičích hlavách jsem blbě stoupla a moje už dávno vyskakovací koleno vyskočilo… a oteklo a bolí, mrcha jedna… příští víkend máme jet na dovolenou, tak v lepší čas to nemohlo přijít… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.8.13 22:52
@AninaEli píše:
@Regina Hero budu muset požádat o tvé vyčlenění, kazíš tady morálku :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:
:cert: :cert: :cert: náhodou, já tady nabízím andělská mlsání a čakrové světlohry, protože to jsou věci, co my stařice potřebujeme k tomu, abychom nabraly energii a zharmonizovaly se, abychom stačili těm mladým v pracovním nasazení, až budeme na stará kolena v zaměstnání čekat na důchod, ne? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.8.13 22:55

@Damael stínidla z cingrlat? No asi ne, ale z toho, co z toho dělám to andělské mlsání, z toho si dělám lustr pro nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.8.13 22:55
@Regina Hero píše:
Prdlajs po cingrlátku, na kočičích hlavách jsem blbě stoupla a moje už dávno vyskakovací koleno vyskočilo… a oteklo a bolí, mrcha jedna… příští víkend máme jet na dovolenou, tak v lepší čas to nemohlo přijít… :cert: :cert: :cert:

Doufám, že jedete aspoň do lázní, když už tady na starý kolena blbneš na kočičích hlavách :roll:
Btw. jak vám dopadl jarmark?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.8.13 23:02

@Damael jarmark byl super, právě tam jsem si tu nohu zvrtla, ale pořádně bolet to začalo až v pátek odpoledne… hrdinsky jsem to o víkendu rozcházela, ale nedalo se…
Na dovolenou jedeme (chceme jet) do Rumunska do hor (Bihor, Fagaraš) a do Banátu, pak dolů k deltě Dunaje a přejet někam do Bulharska k moři… no a Rodopy a Pirin jsme taky chtěli aspoň okouknout… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.8.13 23:03

Ale jinak ten jarmark byl fakt fajn, bezva lidi - jak z Fleru, tak nakupující a okukující, úžasná energie, sluníčko svítilo, já jsem chytala duhu a nechala děti, ať si taky chytí svůj kousek duhy… to nemělo chybu… a sama jsem si odnesla parádní náhrdelník (pro změnu z fima, to sama nedělám) a prostě spokojenost na všech stranách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.8.13 23:05

@Regina Hero Jasně, proto ta diskuze.. Mám ji v oblíbených a až nám Bůh dopřeje cestovat po Rumunsku, tak si ji otevřu a celou pročtu :)
Kamarádi v rumunských horách fotili divoký koně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
22.8.13 23:12

@Damael jo, taky máme pár fotek divokých koní, pro změnu z Albánie… mám dojem, že to bylo tam, jak jsme jeli nahoru na Tomorrit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.8.13 23:25

@Regina Hero Na tu dovču se těším za vás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová