Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
27.8.13 13:26

Tak ja se vdavala ve 29.letech, ale zato jsem mela uz 6.letou dceru, hec…a nebyla manzelova :jazyk: A melajsem bile saty, krasne svatebni se zavojem, proste vse jak se patri a bylo mi fuk co si kdo mysli :pankac: Dokonce i farar to zkousnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
27.8.13 13:33
@Damael píše:
@Jemys Facku jsi mu vlepila jenom na jednu, nebo rovnou na obě tváře?

Né, já ho znám odmala a on je prostě jinde (i co se sexuálního zaměření týče) Od něj sem takovouhle reakci čekala. Je to jedinej chlap, kterej když k nám přijde, tak kontroluje, jestli mám setřený prach a umytej hajzl a kterýho strašně zajímaly detaily z porodu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21911
27.8.13 13:34
@Jemys píše:
Né, já ho znám odmala a on je prostě jinde (i co se sexuálního zaměření týče) Od něj sem takovouhle reakci čekala. Je to jedinej chlap, kterej když k nám přijde, tak kontroluje, jestli mám setřený prach a umytej hajzl a kterýho strašně zajímaly detaily z porodu :mrgreen:

Bobek jeden :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
27.8.13 13:39

Tak teď jsem se pobavila-v jakési diskusi si chlápek (42 let, už by mohl snad mít rozum) stěžuje, že jeho přítelkyně otěhotněla při přerušované souloži. On tuto spolehlivou metodu před tím praktikoval snad 20 let s manželkou, naprosto bez nehody. Myslí si, že to tedy na něho přítelkyně ušila a vetřela se dovnitř jeho spermie z břicha, protože ona dítě chce a ví, že on ne. Od zdejších matinek chce zřejmě politovat a usvědčit v tom, jaká je přítelkyně podrazačka. A jedna z diskutujících ho skutečně lituje a to zejména s tím, že ve svém věku se již určitě těšil na vnoučátka a teď tohle. Chudák malej, teprve po tomto mi ho začalo být líto, dědečka, neboť i já jsem ve stejném, tudíž babičkovském věku, a mám roční dceru. Dosud jsem však o vnoučátkách neuvažovala, je tedy na čase. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
27.8.13 13:49

@Taara69 hele, takhle diskuze me pobavila taky. Ted jsem ji docetla. To snad dotycny nemuze ani myslet vazne, ne? Kdyby to napsal nejaky 20-tilety kluk, tak to pochopim, ale tohle? :zed: :zed: :zed:

@Haku píše:
Tak ja se vdavala ve 29.letech, ale zato jsem mela uz 6.letou dceru, hec…a nebyla manzelova :jazyk: A melajsem bile saty, krasne svatebni se zavojem, proste vse jak se patri a bylo mi fuk co si kdo mysli :pankac: Dokonce i farar to zkousnul :mrgreen:

no, co ja ted pozoruji, tak farari zkousnou vic veci… :D Ale je to dobre, protoze dnesni doba je proste takova. Ja na svatbe mela taky dite z prvniho manzelstvi a musim rict, ze to byla mega vesela svatba… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (jenom oddavajici dame se moc nelibilo, ze neposlouchame jeji peclive pripraveny srdceryvny projev, ale smejeme se diteti… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
27.8.13 13:53

@pelikan21 tak vesela svatba to byla u nas taky. Klarka porad volala „moje maminka je princezna“ :srdce: A byla jak urvana z retezu.Jen mi vadilo, ze farar nedovolil, aby nam podala prstynky :(,ale jinak to bylo super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
27.8.13 13:56
@Haku píše:
@pelikan21 tak vesela svatba to byla u nas taky. Klarka porad volala „moje maminka je princezna“ :srdce: A byla jak urvana z retezu.Jen mi vadilo, ze farar nedovolil, aby nam podala prstynky :(,ale jinak to bylo super ;)

tak me maly drzel kytku (stal pred nami), potom mi dal kytku a sel vytirat podlahu oblekem, pak lezel na zemi, ruce pod bradou a nohy ve vzduchu a to uz se smichy klatili vsichni… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
27.8.13 13:56

@pelikan21 - já myslím, že on to snad i vážně myslí- to víš, když se ti dvacet let daří stříkat vedle a pak šlus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
27.8.13 13:59
@Taara69 píše:
@pelikan21 - já myslím, že on to snad i vážně myslí- to víš, když se ti dvacet let daří stříkat vedle a pak šlus :think:

no, ale jestli to mysli doopravdy, tak potes koste… ja nejsem tak stara, ale rozhodne vim, ze pri prerusovane soulozi se otehotnet DA… a to, ze jeho prvni zena neotehotnela znamena, ze druha bude stejna? Proboha, to jsou predpotopni nazory… :zed: :zed: :zed:

No, byt tou holkou, tak od takoveho utikam hodne rychle, protoze to je fakt na povazenou… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
27.8.13 14:21

A ještě si vylévá srdce zrovna tady, na fóru pro baby-kdyby ještě mezi chlapama v hodpodě, tak to tak nějak pochopím. No jo, život je pes, v pozdním věku se setkal s tvrdou relitou a bude po tuleníčku těhulkovat a těšit se na mímíska, kočárkovat může i o holi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
27.8.13 14:31
@Taara69 píše:
A ještě si vylévá srdce zrovna tady, na fóru pro baby-kdyby ještě mezi chlapama v hodpodě, tak to tak nějak pochopím. No jo, život je pes, v pozdním věku se setkal s tvrdou relitou a bude po tuleníčku těhulkovat a těšit se na mímíska, kočárkovat může i o holi ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Proboha, chces me zabit? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.8.13 15:34

Tak jsem se zase nudila… tady je jeden pokusný náramek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
27.8.13 16:07

@pelikan21 - kdepak, to vůbec né-ale hned mám veselejší den, když vidím, jací exoti ve světě existují a ještě se s tím ventilují :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
27.8.13 16:30

@pelikan21 ja tam ziju :)
@Haku my to tak chteli oba :) kdyz se takhle zenil pred dvema roky jeho bratranec, zenichova rodina schovavala mimco nahore v baraku a pak priteluv tata, co tyhe pokrytce nesnasi ‚omylem‘ prinesl mimco dolu mame :)
@Taara69 co za chlapa leze na emimino? :-O no jako fakt ho budu litovat, dedka plesniveho, ve svem veku se nema nekde muchlat a myslet na sve srdce a cholesterol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.8.13 17:17

Tak ja jsem se vdavala v sobotu a za dva dny v pondelimi bylo 40 :mrgreen:
Sem to chtela stihnout jeste jako mlada :mrgreen:
A deti mi mohli jit za svedky, i ten mladsi byl uz rok plnoletej :P
A mela jsem dlouhe princeznovske saty bezove teda, do bile uz jsem nechtela moc provokovat, i tak vylezli i stamgasti z hospody a ti nevylezou snad ani pri pripadnem naletu :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová