Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 Jo, ale né že si zas před srazem dáš tu bahenní masku
By ses s námi zas nebavila, co? ![]()
Ahojky
![]()
tak koukám, že zde proběhl nějaký omlazovací proces. myslíte, že by mě to i omladilo prdel?? Ksicht mám zatím dobrej, ale dole by to chtělo rekonstrukci ![]()
@Jemys Si piš, že bude hérečka dělat ofuky.Ale neboj něco si taky smícháme a ještě bude ráda, že jí vezmeme do party ![]()
@denisa 76 Šak už „gůgluju“ recept na domácí omlazovací masku. Jí vypálím rybník
Zkusím toho namíchat víc a hodím to i n zadek, pak poreferuju, jestli to zabírá ![]()
Včera jsem si vyzkoušela novej volant co mě koupil manžel. Hezkej, že jo?? http://si0.cz/…-babicka.jpg
@Jemys taky zkusím pohledat. Někde jsem četla, že Halle Berry si obličej maže mastí na hemaroidy takže by jsme to tam mohly přimíchat a to by bylo aby jsme si něco nevyhladily ![]()
Zdar, rašple. Žijete ještě vůbec?? @Regina Hero Zlato moje, ty tyrkysky už někdo objednal? Jsem se konečně dostala k tomu, že je zaplatím a nejdou mi dát do košíku ![]()
@Jemys
žiju??? Chcípám
byla jsem na dovče abych si odpočinula a jsem úplně totálně rozbitá. Na chvíli jsem chtěla být zase mladá tak jsem lezla na stezku do koruny stromů já která má závrat i na židli. Pak jsem se projela na bobový dráze tak, že do ted necítím kolena a jako už nikam nikdy nejdu
![]()
Nene, bývala jsem
Teď sem v jedný minivesnici opodál
Ale mám to tam kousek. @Damael Podmínku prcka splňuji