Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero píše:
@denisa 76 já dělám naušnice i chirurgické nerez oceli nebo můžu dát i stříbrné háčky, ještě jich pár mám… ale ta nerez ocel je asi nejlepší, ty stříbrné háčky časem taky zčernají, nerez zůstává pořád stejná…
vždyť chirurgická ocel se dává i dovnitř lidského těla, jako různé svorky a náhrady..
Ta by měla být absolutně bezalergická.
@Regina Hero píše:
S konopím si kupuji krémy, používám i olej (teda ne do jídla) a nikdy mi z toho nebylo šoufl… ale asi proto, že to je z technického konopí… teda myslím…
Pokud je domácí, tak konopná mast je „z tý“ trávy. Rozhodně se po ní nedostaneš do rauše, ale na bolavá záda neznám nic lepšího.
@Lucake píše:
Ahoj holky, muzu taky k vam? je mi 36, v sobotu se prvne vdavam a podle seznamu hostu se zda, ze starsi tam bude uz jen babicka zenicha. Jesteze me do rodiny neprivitali jako matku nevesty. Zilky na nohou a celulitida, jak ja jsem stastna, ze svatebni saty jsou az po zem. Lodicky bych neustala, otikaji mi nohy, budu v teniskach. Prsa snad udrzi a pas vytvori korzet. Dobrodruzstvi zdar.
A to ti není blbý svýmu partnerovi takhle ničit život, když je tu spousta nezadaných náctek?
Rozmysli si to, ženo, ještě..
vítej ![]()
@Lucake píše:
Ahoj holky, muzu taky k vam? je mi 36, v sobotu se prvne vdavam a podle seznamu hostu se zda, ze starsi tam bude uz jen babicka zenicha. Jesteze me do rodiny neprivitali jako matku nevesty. Zilky na nohou a celulitida, jak ja jsem stastna, ze svatebni saty jsou az po zem. Lodicky bych neustala, otikaji mi nohy, budu v teniskach. Prsa snad udrzi a pas vytvori korzet. Dobrodruzstvi zdar.
K těm svatbám.. Znáte režizéra Otakara Vávru? A scénáristku Jitku Němcovou? On je o nějakých 40 let starší než ona, životní partneři. Když se brali někdy v devadesátých letech na úřadě, matrikářka se prý Němcové na férovku zeptala, zda si uvědomuje, že se její tchánovci narodili v minulém století.. ![]()
@Damael Jo, kámoš to dělá z tý, co si normálně vždycky balí v hospůdce na zahrádce. @Lucake Vítej. Já se vdávala, když mi bylo 33,měli jsme to jen se svědky a když jsem po svatbě potkala kamaráda, tak mi říkal, že je moc dobře, že jsme to udělali jen ve 4, páč když je nevěsta takhle stará, tak to není hezký. Takže jsem udělala dobře, že jsem nenutila příbuzenstvo koukat na starou ženskou za zenitem ve svatebních šatech - páč je to prý smutný pohled ![]()
@pelikan21 diky ![]()
@Damael co by s nim delali, spat chodi v deset a v sobotu vecer cuci na fotbal ![]()
@Regina Hero to ja budu mit jeho mladsiho brachu, ma 24, kdyz prijit o svobodu tak aspon vedle zajice ![]()
@Jemys ja nedavno slysela, jak se bavil bracha s pritelkyni o nejake svatbe, on se ji ptal, jaka byla nevesta, a ona rika pekna, ale stara, pry kolik ji je, a ona 32
tak jsem rozhodla je trufnout, mam nejen bile saty ale i zavoj a balonovou sukni. At si jezibaby zgustnou ![]()
@Lucake hele, to naprosto chapu.. ja jsem chtela taky vsechny blby odrovnat a chtela jsem jit ve vylozene svatebnich satech (bylo mi 34), ale nakonec jsem musela jit v takovych jednoduchych, protoze jsem byla tehotna…
Ale i tak to byla legrace…
![]()
@Jemys Facku jsi mu vlepila jenom na jednu, nebo rovnou na obě tváře?
@Lucake Uzavřely by mu vysokou životku a pak by ho usexovaly ![]()
Je fakt, že kdysi jsem si myslela, že nechci být stará a nemohoucí, takže si ve stáří koupím nějaký sporťák a zabiju se v něm někde v serpentinách.. - původně jsem tu hranici měla v padesáti.. Dnes zvyšuji na sedmdesát, ovšem zvyklává mě má 84letá babička, která je fyzicky zdatnější než já ![]()
P. s. eŽeny ve věkové kategorii nad sedmdesát - neberte si to osobně, to zě mě mluví slepičí mozek mládí..
@Damael píše:
@Jemys Facku jsi mu vlepila jenom na jednu, nebo rovnou na obě tváře?
@pelikan21 ja se vdavam v Turecku, tak tady jit tam s bubnem, to by teprve bylo neco
to byl muj puvodni plan jak na tchyni, ktera pri opatrnem dotazu na muj vek chvili jen sipala a upoustela paru. Plan bohuzel nevysel, tak jsem se aspon ostrihala na kratko, to tu snad jeste nikdo nevidel ![]()
@Lucake hele, tak to jsi dost odvaha i s temi kratkymi vlasy, natoz tehotna…
To musis provokovat dost, co? ![]()
@pelikan21 aspon by jim vlilo trochu barvy do obliceje, ale bohuzel to brisko nevyslo ![]()
@Lucake píše:
@pelikan21 aspon by jim vlilo trochu barvy do obliceje, ale bohuzel to brisko nevyslo
hele, to by byl super rozruch…
A co ze v Turecku? ![]()