Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jemys píše:
@denisa 76 Ále, krapet jsem se přecenila. Půl dne jsem tahala na zádech malou po Krkonoších, pak jsme se doma dali do vyklízení garáže a půdy, večer vzal chlap děti do kina a já šla s malou na pokec ke kámošce. Tý přivezli novou pračku a její chlap nebyl doma, tak jsem se nabídla, že to odtáhnem spolu, páč sušičku jsem tady s manželem k nám do patra nesla, ale už to bylo na mě po celým dnu asi dost.Pračku jsme sice nahoru dostaly, ale já jsem grogy. No, když se topí dřevem, tak to je jiný, to mi nevadí. Ale pamatuju, co jsme kdysi měli souseda a ten fakt do toho kotle cpal všechno a to je pak hroznej smrad
My topíme elektrikou, takže i kdyby vedle nás někdo bydlel, tak si nikdo stěžovat nemůže
Jsme široko daleko jedinej dům bez komínu
no to jsi debil jako já
Takhle jsem přesně stěhovala tu sedačku..manžel v práci a já to chtěla mít hotový ![]()
Zkus konskou mast ta by mohla pomoct ![]()
No u nás kde bydlíme tak je to taky v pohodě..pár lidí topí jako my a pár jedinců na elektriku
Ale u baby tchýně topí snad fakt mrtvolama..ten smrad by člověk ještě přežil, ale ono se i člověku blbě dýchá.
@denisa 76 Jo, to u tchyně házej do kotle i petky a to je pak fakt výživný. Pamatuju, že když jsem tam bývali, tak jsem ani nechodila s malou navečer ven, páč se fakt nedalo dýchat, jak to celá vesnice rozdamfovala. Koňskou mast nemám, ale po manželovi mi známej poslal mast z trávy, domácí výroba, tak to asi prubnu. Když to nepomůže na záda, tak mi to třeba zvedne náladu
![]()
@Jemys popis je přesný..takhle to vypadá u tchýně ![]()
No z tý trávy mám pocit, že se to používá z toho důvodu, že lidi to sice asi nevyléčí, ale jsou tak zkouřený, že necítí bolest ![]()
Ted se to docela rozmohlo samé konopné masti a čaje…docela by mě zajímalo jaký to má účinky. Já to zkusila jednou a celý týden jsem blila tak nevím ![]()
@denisa 76 Fakt, jo? Z masti nebo čaje? Já to zatím jen otevřela a smrdí to teda fest
Zvracet si nemůžu dovolit, se neohnu nad záchod ![]()
@denisa 76 píše:
@pelikan21 ono to asi jde, když topí pár jedinců, ale u tchýně je to fakt hnus. Já jsem zvyklá ze severu na smrad, který jsme tady mě měli, ale tam fakt to nejde.No možná bůh ví čím přikládají
prave, ono hrozne zalezi cim lidi topi. Jenom z uhli takovy smrad neni. Je z toho trochu popelu i z komina, ale smrad z toho neni takovy… ![]()
@denisa 76 píše:
@Jemys
No z tý trávy mám pocit, že se to používá z toho důvodu, že lidi to sice asi nevyléčí, ale jsou tak zkouřený, že necítí bolest
Ted se to docela rozmohlo samé konopné masti a čaje…docela by mě zajímalo jaký to má účinky. Já to zkusila jednou a celý týden jsem blila tak nevím
Babicka meho manzela pouziva konopnou mast na zada, muj tata taky a rikaji, ze to fakt pomaha.
A nic jim z toho nebylo. U toho caje bych si nebyla tak jista…
![]()
@Jemys si mě nerozumněla
měla jsem na mysli jako za mlada, když jsem byla ještě blbá a na diskošce si dala práska. Všichni byli vytlemení jenom já exot byla poblitá
![]()
No jo no hlavně tam kde prodávají bylinky a něco jsem už viděla i v lékárně. Co vím tak to moc pomáhá lidem co mají myslím sklerozu a proto se to chtělo zlegalizovat. Kolikrát byla nějaká babka v telce jak byla zatčena za dealerství drog a ona chudák to měla na nemoc ![]()
@pelikan21 to blití bylo za mlada, když jsme si hráli na to jak jsme strašně drsní ![]()
@denisa 76 píše:
@pelikan21 to blití bylo za mlada, když jsme si hráli na to jak jsme strašně drsní
aha, tak to chapu. Ja jsem si jednou dala od segry a bylo mi tak hrozne blbe (nemohla jsem stat, sedet, lezet, kdyz jsem lezela, mela jsem pocit, ze jsem ochrnula na spodni cast tela), proste hnus, takze od te doby jsem to do pusy nevzala a nevim, co na tom lidi vidi…
![]()
@denisa 76 píše:
@pelikan21 to blití bylo za mlada, když jsme si hráli na to jak jsme strašně drsní
@pelikan21 taky nechápu co na tom vidí. Mě to taky stačilo a nikdy víc. Kámošky kluk takhle z prdele zkusil LSD a byl 3 dny na ARU jak to s ním zamávalo takže fakt nechápu čím ty drogy jsou tak pro někoho zajímavý ![]()
S konopím si kupuji krémy, používám i olej (teda ne do jídla) a nikdy mi z toho nebylo šoufl… ale asi proto, že to je z technického konopí… teda myslím…
@Jemys jj to máš pravdu.Asi lidi jak jsou ze všeho znechucený si občas potřebují zvednout náladičku. Mě stačí dát si obyčejnou slivku a mám taky dost
![]()
Ahoj holky, muzu taky k vam? je mi 36, v sobotu se prvne vdavam a podle seznamu hostu se zda, ze starsi tam bude uz jen babicka zenicha. Jesteze me do rodiny neprivitali jako matku nevesty. Zilky na nohou a celulitida, jak ja jsem stastna, ze svatebni saty jsou az po zem. Lodicky bych neustala, otikaji mi nohy, budu v teniskach. Prsa snad udrzi a pas vytvori korzet. Dobrodruzstvi zdar.
@Lucake píše:
Ahoj holky, muzu taky k vam? je mi 36, v sobotu se prvne vdavam a podle seznamu hostu se zda, ze starsi tam bude uz jen babicka zenicha. Jesteze me do rodiny neprivitali jako matku nevesty. Zilky na nohou a celulitida, jak ja jsem stastna, ze svatebni saty jsou az po zem. Lodicky bych neustala, otikaji mi nohy, budu v teniskach. Prsa snad udrzi a pas vytvori korzet. Dobrodruzstvi zdar.
tak to je naprosto genialni popis, vitej…
![]()
@Regina Hero píše:
Tak ještě nejnovější kousek… já se prostě musím pochlubit… akorát už manžel odjel do práce, takže je po korálkování, už tu zase budu na prťata sama, takže nebude čas…
Regi, ty fialový jsou nádherný, to se ti opravdu povedlo ![]()