Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jemys tak nákotníky zatím nejsou hotové, ale udělala jsem pár náhrdelníků… protože jsem nemohla najít řetízek na ty nákotníky, ale někde snad by měl být… jen si musím uklidit dílnu…
![]()
zdravím rašpličky!!! Tak co nového?? Dlouho jsem tu nebyla
První střevní viróza a hádejte co udělalo to mé zlatíčko
Aby nešel na kompl mladej tak tam dal heslo a to pak hned zapomněl
Podotýkám že je mladší než já
Takže ne že oni nás vymění za mladší model
![]()
@sissi79 Dobrej borec
To se mě stát nemůže - nevím, jak zaheslovat počítač. ![]()
Zdravím rašple
Absolutně nestíhám, po období klidu mám doma manžela, jeho nevlastního synka, jeho neteřinku a dva jejich kamarády, plus naši malou, takže asi brzo zkolabuju
@Regina Hero No ty dva vpravo jsou kouzelný. Já se ještě nedostala k platbě za ty náušnice, manželovi se tam ještě jedny zalíbily, ale přes den se na net moc nedostanu a večer padám jak zabitá
Holt, už fakt nejsem nejmladší. @sissi79 Co heslo na počítáč. Já si zařídila internetbanku a tam chtěli vstupní heslo minimálně 9 -ti místný a muselo obsahovat malý a velký písmena a číslice. Samozřejmě papírek s heslem vzal vždy za svý a já jsem v bance pečená vařená, páč si to vždycky bloknu
To prostě nejde zapamatovat. Jsem říkala, že si internetbanku můžu zas zrušit, páč jsem stejně v bance furt, tak si to tam můžu vyřídit zrovna osobně
Přidávám se do klubu starých rašplí, je mi čerstvě 34 a mám pocit, že už bude jenom hůř. Navíc prožívám hodně těžký období v soukr. životě, takže mám pocit, že je všechno špatně.
Ahojky rašpličky
![]()
@Regina Hero holka teda ty jsi šikulka..moc se mě tvoje výrobky líbí. Mám kámojdu a ta mě nedávno udělala tohle, ale akorád náramek moc nedrží http://foto.dama.cz/…3/973597.jpg
@Jemys
super za zřízení bankovnictví. Jenom snad nebudeš jako já..furt to mám bloklý, protože se musí pořád měnit hesla a já je jako na potvoru vždycky zapomenu ![]()
@LLenča jak žiješ holka??? Doufám, že žádné neduhy a je dobře ![]()
@denisa 76 Jojo, taky to mám bankovnictví pořád bloklý - a včera jsem si ještě blokla záda, takže se tu sotva plazím. @Alinka34 Neboj, bude líp.
Vše se časem vyřeší. Jinak, holky, zjišťuju, že je po létě, co? Dole ve vsi od včera topí, takže je celá ves cítit kouřem - taková ta podzimní vůně komínů.
@Jemys co si ježíši dělala?? Já si naposled blokla záda, když jsem stěhovala sedačku. Jako 3 týdny jsem se nemohla otočit tak si dovedu představit jak trpíš
![]()
Po létě?? Nestraš
snad ještě to sluníčko vyleze
Já včera taky zatopila v krbu..fakt kosa.
Jinak ten smrad mě nemluv.My teda topíme dřevem tak to ještě jde, ale když jedeme na jih k tchýni tak tam snad všichni topí uhlím a bůh vím čím a to je hnus. Nekecám, ale večer se normálně člověk nemůže ani nadechnout jak ten vzduch je těžkej a normálně bych tenhle druh paliv zakázala, protože to je o zdraví
![]()
Nazdar ženský vy jste to tu zas rozjely
TAk to já šla procházkou nakoupit do vedlejší vsi (4 km) a po příhodu jsem vypustila duši
Je to už skoro týden a léčím se ještě teď ![]()
@denisa 76 píše:
Ahojky rašpličky![]()
@Regina Hero holka teda ty jsi šikulka..moc se mě tvoje výrobky líbí. Mám kámojdu a ta mě nedávno udělala tohle, ale akorád náramek moc nedrží http://foto.dama.cz/…3/973597.jpg
Co na tom náramku nedrží? Odpadávají bobule?
Tak ještě nejnovější kousek… já se prostě musím pochlubit… akorát už manžel odjel do práce, takže je po korálkování, už tu zase budu na prťata sama, takže nebude čas…
@Regina Hero jj odpadávají jakoby se ty očka uvolnují
Koukala jsem na náušnice co děláš a jsou moc hezké. Škoda, že mám blbý uši..pokud do nich dám bižu tak během chvilky je mám jak hurvínek ![]()