Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
24.8.13 23:19

@Jemys tak nákotníky zatím nejsou hotové, ale udělala jsem pár náhrdelníků… protože jsem nemohla najít řetízek na ty nákotníky, ale někde snad by měl být… jen si musím uklidit dílnu…
;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.8.13 08:20

:dance: :dance: :dance: :mavam: zdravím rašpličky!!! Tak co nového?? Dlouho jsem tu nebyla :( První střevní viróza a hádejte co udělalo to mé zlatíčko :mrgreen: :mrgreen: Aby nešel na kompl mladej tak tam dal heslo a to pak hned zapomněl :lol: :lol: :lol: Podotýkám že je mladší než já :mrgreen: :lol: :lol: Takže ne že oni nás vymění za mladší model :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20155
25.8.13 09:32

@sissi79 Dobrej borec :potlesk: To se mě stát nemůže - nevím, jak zaheslovat počítač. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.8.13 16:10
@Damael píše:
@sissi79 Dobrej borec :potlesk: To se mě stát nemůže - nevím, jak zaheslovat počítač. 8)
:mrgreen: :mrgreen: to lítaly slovíčka :mrgreen: a tvrdil mi že když jsem si ho brala říkala oddávající berete si.. je blbej, slepej, hluchej, číst a počítat neumí, zapomíná hesla :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Jemys
25.8.13 16:44

Zdravím rašple :mavam: Absolutně nestíhám, po období klidu mám doma manžela, jeho nevlastního synka, jeho neteřinku a dva jejich kamarády, plus naši malou, takže asi brzo zkolabuju :zed: @Regina Hero No ty dva vpravo jsou kouzelný. Já se ještě nedostala k platbě za ty náušnice, manželovi se tam ještě jedny zalíbily, ale přes den se na net moc nedostanu a večer padám jak zabitá :zed: Holt, už fakt nejsem nejmladší. @sissi79 Co heslo na počítáč. Já si zařídila internetbanku a tam chtěli vstupní heslo minimálně 9 -ti místný a muselo obsahovat malý a velký písmena a číslice. Samozřejmě papírek s heslem vzal vždy za svý a já jsem v bance pečená vařená, páč si to vždycky bloknu :zed: To prostě nejde zapamatovat. Jsem říkala, že si internetbanku můžu zas zrušit, páč jsem stejně v bance furt, tak si to tam můžu vyřídit zrovna osobně

• Citovat
  • Upravit
1
26.8.13 01:18

....přidávám se :)

Přidávám se do klubu starých rašplí, je mi čerstvě 34 a mám pocit, že už bude jenom hůř. Navíc prožívám hodně těžký období v soukr. životě, takže mám pocit, že je všechno špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.8.13 06:23

Ahojky rašpličky :mavam: :mavam:
@Regina Hero holka teda ty jsi šikulka..moc se mě tvoje výrobky líbí. Mám kámojdu a ta mě nedávno udělala tohle, ale akorád náramek moc nedrží http://foto.dama.cz/…3/973597.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.8.13 06:25

@Jemys :mavam: :mavam: super za zřízení bankovnictví. Jenom snad nebudeš jako já..furt to mám bloklý, protože se musí pořád měnit hesla a já je jako na potvoru vždycky zapomenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.8.13 06:27

@LLenča jak žiješ holka??? Doufám, že žádné neduhy a je dobře :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
26.8.13 08:02

@denisa 76 Jojo, taky to mám bankovnictví pořád bloklý - a včera jsem si ještě blokla záda, takže se tu sotva plazím. @Alinka34 Neboj, bude líp. :hug: Vše se časem vyřeší. Jinak, holky, zjišťuju, že je po létě, co? Dole ve vsi od včera topí, takže je celá ves cítit kouřem - taková ta podzimní vůně komínů.

• Citovat
  • Upravit
33916
26.8.13 08:58

@Jemys co si ježíši dělala?? Já si naposled blokla záda, když jsem stěhovala sedačku. Jako 3 týdny jsem se nemohla otočit tak si dovedu představit jak trpíš :hug: :hug: :hug:
Po létě?? Nestraš :cert: snad ještě to sluníčko vyleze :roll: Já včera taky zatopila v krbu..fakt kosa.
Jinak ten smrad mě nemluv.My teda topíme dřevem tak to ještě jde, ale když jedeme na jih k tchýni tak tam snad všichni topí uhlím a bůh vím čím a to je hnus. Nekecám, ale večer se normálně člověk nemůže ani nadechnout jak ten vzduch je těžkej a normálně bych tenhle druh paliv zakázala, protože to je o zdraví :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
26.8.13 09:02

Nazdar ženský vy jste to tu zas rozjely :lol: TAk to já šla procházkou nakoupit do vedlejší vsi (4 km) a po příhodu jsem vypustila duši :zed: Je to už skoro týden a léčím se ještě teď :lol:

• Citovat
  • Upravit
29350
26.8.13 09:12
@denisa 76 píše:
Ahojky rašpličky :mavam: :mavam:
@Regina Hero holka teda ty jsi šikulka..moc se mě tvoje výrobky líbí. Mám kámojdu a ta mě nedávno udělala tohle, ale akorád náramek moc nedrží http://foto.dama.cz/…3/973597.jpg

Co na tom náramku nedrží? Odpadávají bobule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
26.8.13 09:13

Tak ještě nejnovější kousek… já se prostě musím pochlubit… akorát už manžel odjel do práce, takže je po korálkování, už tu zase budu na prťata sama, takže nebude čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.8.13 09:14

@Regina Hero jj odpadávají jakoby se ty očka uvolnují :( Koukala jsem na náušnice co děláš a jsou moc hezké. Škoda, že mám blbý uši..pokud do nich dám bižu tak během chvilky je mám jak hurvínek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová