Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@denisa 76 já dělám naušnice i chirurgické nerez oceli nebo můžu dát i stříbrné háčky, ještě jich pár mám… ale ta nerez ocel je asi nejlepší, ty stříbrné háčky časem taky zčernají, nerez zůstává pořád stejná…
@denisa 76 jestli povolují očka, tak jsou buď špatně dovřená a ono se to jakoby vyvlékne nebo jsou z měkkého drátu a ten se prostě natáhne, když tím korálkem o něco zavadíš…
@Regina Hero jééé tak to bych mohla..ocel mám ráda
Tak až se vrátím z práce tak juknu..máš nějakou fotogalerii nebo jenom to co mám pod profilem???
@Regina Hero píše:
@denisa 76 jestli povolují očka, tak jsou buď špatně dovřená a ono se to jakoby vyvlékne nebo jsou z měkkého drátu a ten se prostě natáhne, když tím korálkem o něco zavadíš…
tak takhle to přesně mám. Taky si myslím, že je to z nějakého měkkého drátku, prootže stačí málo a je po srandě.
@denisa 76 www.fler.cz/blue-jane
Momentálně tam nemám sice všechno, nestíhám fotit a vkládat, a vlastně to samé mám i tady ve fotogalerii… své stránky mám ve výstavbě… hahahahaha… no, prostě je ještě nemám, pořád mi chybí čas… ![]()
@denisa 76 píše:
@Jemys co si ježíši dělala?? Já si naposled blokla záda, když jsem stěhovala sedačku. Jako 3 týdny jsem se nemohla otočit tak si dovedu představit jak trpíš![]()
![]()
Po létě?? Nestrašsnad ještě to sluníčko vyleze
Já včera taky zatopila v krbu..fakt kosa.
Jinak ten smrad mě nemluv.My teda topíme dřevem tak to ještě jde, ale když jedeme na jih k tchýni tak tam snad všichni topí uhlím a bůh vím čím a to je hnus. Nekecám, ale večer se normálně člověk nemůže ani nadechnout jak ten vzduch je těžkej a normálně bych tenhle druh paliv zakázala, protože to je o zdraví![]()
hele, my taky topime uhlim a neni to tak hrozne (aspon, co rikaji sousedi). To tam musi palit zive mrtvoly, ne? ![]()
@Timinka píše:
Nazdar ženský vy jste to tu zas rozjelyTAk to já šla procházkou nakoupit do vedlejší vsi (4 km) a po příhodu jsem vypustila duši
Je to už skoro týden a léčím se ještě teď
4km bych ani neusla, to bych potom vypustila asi nejenom dusi, ale umrela nekde po ceste… ![]()
@Regina Hero píše:
Tak ještě nejnovější kousek… já se prostě musím pochlubit… akorát už manžel odjel do práce, takže je po korálkování, už tu zase budu na prťata sama, takže nebude čas…
Regi, tento je fakt luxusni…
Jak je dlouhy? Byl by i na tlustsi ruku 2× omotat? ![]()
@denisa 76 Ále, krapet jsem se přecenila. Půl dne jsem tahala na zádech malou po Krkonoších, pak jsme se doma dali do vyklízení garáže a půdy, večer vzal chlap děti do kina a já šla s malou na pokec ke kámošce. Tý přivezli novou pračku a její chlap nebyl doma, tak jsem se nabídla, že to odtáhnem spolu, páč sušičku jsem tady s manželem k nám do patra nesla, ale už to bylo na mě po celým dnu asi dost.
Pračku jsme sice nahoru dostaly, ale já jsem grogy. No, když se topí dřevem, tak to je jiný, to mi nevadí. Ale pamatuju, co jsme kdysi měli souseda a ten fakt do toho kotle cpal všechno a to je pak hroznej smrad
My topíme elektrikou, takže i kdyby vedle nás někdo bydlel, tak si nikdo stěžovat nemůže
Jsme široko daleko jedinej dům bez komínu
@Jemys
akorát že sušička váží tak asi polovinu co pračka, že? ![]()
Jinak se musím ještě zaradovat, že emimino je fakt studnice vědomostí… odešlo mi preso a tak si dělám rozpustné kafe, ale moc se mi stýskalo po napěněném mléku… a tady jsem našla jednu diskuzi, kde doporučovali „rychlošlehač“… tak jsem ještě ten den šla a koupila si ho… investice necelá stovka a pěna fakt luxusní… normálně mám kafe dopité a v hrníčku ještě kopa husté pěny… to ani ten můj presovač snad neuměl tak krásně napěnit…
@Regina Hero Právě na balíku měli psaný jen 65 kilo, takže mi to zas tolik nepřišlo. My měli na balíku se sušičkou psanej 60, tak jsem se vyprsila, že to přeci není problém
No jo, už si holt musít připustit léta a opotřebení materiálu ![]()
@Regina Hero píše:
@denisa 76 www.fler.cz/blue-jane
Momentálně tam nemám sice všechno, nestíhám fotit a vkládat, a vlastně to samé mám i tady ve fotogalerii… své stránky mám ve výstavbě… hahahahaha… no, prostě je ještě nemám, pořád mi chybí čas…
stránka je pěkná i docela dost foteček tam máš. Kouknu a nebo ti něco hodím do sz co mě zaujalo.
@pelikan21 ono to asi jde, když topí pár jedinců, ale u tchýně je to fakt hnus. Já jsem zvyklá ze severu na smrad, který jsme tady mě měli, ale tam fakt to nejde.No možná bůh ví čím přikládají ![]()