Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
10.9.13 08:38
@denisa 76 píše:
@Jemys :mavam: :mavam: :mavam: žiju??? Chcípám :cert: :cert: byla jsem na dovče abych si odpočinula a jsem úplně totálně rozbitá. Na chvíli jsem chtěla být zase mladá tak jsem lezla na stezku do koruny stromů já která má závrat i na židli. Pak jsem se projela na bobový dráze tak, že do ted necítím kolena a jako už nikam nikdy nejdu :cert: :cert: :cert: :poblion:
:mrgreen: :mrgreen: Pobavil mne konec tvého příspěvku a zároveň tvůj podpis dole pod tím :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20385
10.9.13 08:39

Umiram. Obe deti nemocne, celou noc prokaslou nebo breci, takze uspavam stridave jednoho a druheho, jedu na kave, Redbullu, kave, Redbullu a jestli neumru, tak se jeste prihlasim. A do toho 8 hodin denne prace a domacnost. Jde mi hlava kolem.

Jesteze mam mamku, ktera mi pomaha a skvelou svagrovou… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.9.13 08:57
@Jemys píše: :mrgreen: :mrgreen: Pobavil mne konec tvého příspěvku a zároveň tvůj podpis dole pod tím :mrgreen:
:mrgreen: no jo no prokoukla jsi mě. Až mě přestane všechno bolet určitě budu mít roupy znova :jazyk: jenom tentokráte jsem fakt utahaná jak šnůra od hajzlu a nechápu, že i na dovče se může takhle člověk zřídit, když si jede odpočinout. Včera při představě zapnutí čudlíku u pračky a věšení prádla mě natolik odradilo, že jsem radši šla manželovi koupit nový fusakle :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
10.9.13 09:00
@denisa 76 píše:
@Jemys :mavam: :mavam: :mavam: žiju??? Chcípám :cert: :cert: byla jsem na dovče abych si odpočinula a jsem úplně totálně rozbitá. Na chvíli jsem chtěla být zase mladá tak jsem lezla na stezku do koruny stromů já která má závrat i na židli. Pak jsem se projela na bobový dráze tak, že do ted necítím kolena a jako už nikam nikdy nejdu :cert: :cert: :cert: :poblion:

nebyli jste ve Spindlu? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
10.9.13 09:17
@pelikan21 píše:
Umiram. Obe deti nemocne, celou noc prokaslou nebo breci, takze uspavam stridave jednoho a druheho, jedu na kave, Redbullu, kave, Redbullu a jestli neumru, tak se jeste prihlasim. A do toho 8 hodin denne prace a domacnost. Jde mi hlava kolem.Jesteze mam mamku, ktera mi pomaha a skvelou svagrovou… :srdce: :srdce: :srdce:

Kdybys bydlela blíž, nabídnu Ti, ať dáš děti ke mně a odpočineš si. Tady všechny děti odjeli, zůstalo tu jen to jedno a to je pohoda, oproti posledním dnům. Bych alespoň nevyšla ze cviku

• Citovat
  • Upravit
Jemys
10.9.13 09:19
@denisa 76 píše: :mrgreen: no jo no prokoukla jsi mě. Až mě přestane všechno bolet určitě budu mít roupy znova :jazyk: jenom tentokráte jsem fakt utahaná jak šnůra od hajzlu a nechápu, že i na dovče se může takhle člověk zřídit, když si jede odpočinout. Včera při představě zapnutí čudlíku u pračky a věšení prádla mě natolik odradilo, že jsem radši šla manželovi koupit nový fusakle :roll:

Prosím tě, to mi povídej. Když jsem se vracela po týdnu z čundru, byla jsem vždycky totálně grogy. Bych potřebovala další týden dovolený, abych se z tý jedný dovolený vzpamatovala :mrgreen: Problém je, že mě nebaví jen tak ležet třeba u vody, takže asi normální dovolenou nezažiju :think: Ať je brzo líp :hug:

• Citovat
  • Upravit
33916
10.9.13 09:36
@pelikan21 píše:
nebyli jste ve Spindlu? :D :D :D

Na Lipně :mrgreen: No taky to máš doma koukám veselý. Ještě, že existují ty nakopávače a můžeš fungovat ;) No začíná podzim a chrchle bude No1 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.9.13 09:38
@Jemys píše:
Prosím tě, to mi povídej. Když jsem se vracela po týdnu z čundru, byla jsem vždycky totálně grogy. Bych potřebovala další týden dovolený, abych se z tý jedný dovolený vzpamatovala :mrgreen: Problém je, že mě nebaví jen tak ležet třeba u vody, takže asi normální dovolenou nezažiju :think: Ať je brzo líp :hug:

no my to máme podobný takže, když si sedneme tak to už musí být :mrgreen: Vím o čem přesně mluvíš jsem pořád jak zkouřená jak jsem mimo :roll: Jeli jsme i poprvý na blint a člověk už byl vyštavenej z toho jak musel jezdit kde to nezná a ještě honit hotel, aby měl kam hlavu složit. No hnus, ale zase má člověk zážitky na celej život ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
10.9.13 09:41
@Damael píše:
Nedávno jsem se probudila, mrkla do občanky a zalil mě ledový pot - vždyť mě letos už bude 36 let 8o Čytřicítka na krku, vrásky, celulitida, povislá ňadra.. No, co vám budu povídat, nedávno jsem porodila dvě děti a nyní si uvědomuji, jak nezodpovědné to bylo :zed:
A co teď? Co dál?
Všechny zoufalkyně, co jste již překročily práh mládí a nic veselého už na vás nečeká, pojďte sem :kytka:

Mě je 43, a stará si nepřipadám 8o. Mám 2 děti a jsem babička na plný úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.9.13 09:49

@Jemys nee… jsou rezervované… tak já odstraním tu rezervaci, pak by to mělo jít bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.9.13 09:52

Tak to vypadá, že zítra jedeme do Jablonce… hurááá… vezmu útokem obchod s korálkama… jestli ho najdu… :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.9.13 09:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
10.9.13 09:58
@Jemys píše:
Kdybys bydlela blíž, nabídnu Ti, ať dáš děti ke mně a odpočineš si. Tady všechny děti odjeli, zůstalo tu jen to jedno a to je pohoda, oproti posledním dnům. Bych alespoň nevyšla ze cviku

to jsi moc hodna… :hug: :hug: :hug: Ono se to da zvladnout, ja mam nastesti okolo sebe super lidi, takze je to v pohode, ale vcera jsem fakt usinala ve stoje. Dneska se nastesti vzbudili jenom 2×, takze pohoda… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@denisa 76 píše:
Na Lipně :mrgreen: No taky to máš doma koukám veselý. Ještě, že existují ty nakopávače a můžeš fungovat ;) No začíná podzim a chrchle bude No1 :roll:

aha, protoze stejne veci jsou ve Spindlu (segra tam byla asi pred mesicem).. ;) A taky rikala, ze super, ale ona je mladsi (30 pristi rok)… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@jitka 11 tak me je 35 letos a obcas si pripadam nejstarsi na svete… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
10.9.13 10:03
@Regina Hero píše:
Tak to vypadá, že zítra jedeme do Jablonce… hurááá… vezmu útokem obchod s korálkama… jestli ho najdu… :dance: :dance: :dance: :dance:

to jsem zvedava, co privezes za ulovky… pak se pochlub… moje tchyne tam chtela jet taky, ale to je hrozne nebezpecne, to bych k hackovani pridala jeste koralkovani a to uz bych nestihala vubec nic… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (ona dela vesinou ozdoby na stromecek pro rodinu a zname).. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.9.13 10:12

@pelikan21 jo aha tak to nevím. Manžel chtěl furt vidět tu stezku v korunách stromů tak jsem se přemohla. Né že mě to nelákalo, ale mám závratě i na židli a bylo to pro mě těžký. Jinak celkově je to tam super.Je tam pořád co dělat i když je to teda dneska všechno tak šíleně drahý. Ubytování jsme měli štěstí a noc nás vyšla jak na Lipně tak v Krumlově na 1200kč a fakt moc hezký bydleníčko. Ale když pak připočítáš všechny vstupy, jídlo pití tak nás 2dny vyšly na 5tisíc a to jsme si vůbec nic nekoupili :roll:
Vánoce ted plánujeme jako loni mimo domov a asi v cizině takže už abych šetřila a asi i zkrouhnu žrádlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová