Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
16.9.13 17:42

@Lucake tenisky a fialová barva tkaniček nemá jako chybu..supéééér :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
16.9.13 17:48

@Lucake :potlesk: Ty boty chci!!!

• Citovat
  • Upravit
18687
16.9.13 17:55

Vy jste tady takove sikovne, byste je mohly zacit delat pro nevesty :) nam je delala jedna holcina tady v Turecku, povedly se ji presne, jak jsem chtela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
16.9.13 18:05
@Lucake píše:
Vy jste tady takove sikovne, byste je mohly zacit delat pro nevesty :) nam je delala jedna holcina tady v Turecku, povedly se ji presne, jak jsem chtela :)

jsou fakt genialni… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
16.9.13 21:55

@Lucake jsi hvězda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
16.9.13 23:40

@Lucake týýýý voloďo ty tenisky jsou naprosto úúúúúžasný :potlesk: :potlesk: :potlesk: Jestli se někdy můj drahý dopracuje k tomu, že by si mě vzal, tak bych je taky brala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
17.9.13 18:12

Diky holky, byly to jednoznacne hlavni hvezdy cele svatby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
17.9.13 22:03

@Lucake Ale jdi. Na nevěstu určitě neměly

• Citovat
  • Upravit
Larr
19.9.13 19:30
@Regina Hero píše:
Tak to vypadá, že zítra jedeme do Jablonce… hurááá… vezmu útokem obchod s korálkama… jestli ho najdu… :dance: :dance: :dance: :dance:

Tak co všechno už máte doma z korálků :think:.

• Citovat
  • Upravit
29350
19.9.13 20:08

@Larr radši se ani neptej… byli jsme jen v jednom obchodě, strávili tam víc jak dvě hodiny, déle už to nešlo, všechny peníze jsem tam nechala a na dalších pár let mám vystaráno… teda měla bych, ale dnes jsem dostala další tip na obchod a velkoobchod Drda, tak si to musím najít a zajet tam… no, pořád mám málo, co jsem dnes na jarmarku vydělala, to tam utratím… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale shodli jsme se, že příště musíme do Jablonce na delší dobu, teď jsme tam jeli jen na rychlo na otočku koupit auto, takže nebyl prostor pro nějaké nakupování, ten jeden obchod jsem měla slíbený a na vánoce prý dostanu zaplacenou exkurzi někam do korálkárny… hahahaha… mám doma zlatíčko… no, tak co by ne, manžel si udělal radost a koupil si „hračku“, aby mohl celé dny ležet pod autem a přestavovat ho na něco jiného, takže já jsem si taky nadělila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.9.13 20:29

Hm, tak nevím, jestli se ta paní nespletla, ale korálky Drda tam nikde najít nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
19.9.13 20:30

Ahojky holky muzu mezi rasple?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.9.13 20:31

@Lili no jestli jsi rašplózní, tak určitě… vítej v klubu… :hug: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
19.9.13 20:34

Ja jsem rasple rasplozni rezava :)) bude to stacit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
19.9.13 20:36

Jsem si rikala ze kdyby jste me vzaly mezi sebe mela bych komu vypravet co me boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová