Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucake tenisky a fialová barva tkaniček nemá jako chybu..supéééér
![]()
Vy jste tady takove sikovne, byste je mohly zacit delat pro nevesty
nam je delala jedna holcina tady v Turecku, povedly se ji presne, jak jsem chtela ![]()
@Lucake píše:
Vy jste tady takove sikovne, byste je mohly zacit delat pro nevestynam je delala jedna holcina tady v Turecku, povedly se ji presne, jak jsem chtela
jsou fakt genialni…
![]()
@Lucake týýýý voloďo ty tenisky jsou naprosto úúúúúžasný
Jestli se někdy můj drahý dopracuje k tomu, že by si mě vzal, tak bych je taky brala ![]()
@Regina Hero píše:
Tak to vypadá, že zítra jedeme do Jablonce… hurááá… vezmu útokem obchod s korálkama… jestli ho najdu…![]()
![]()
![]()
Tak co všechno už máte doma z korálků
.
@Larr radši se ani neptej… byli jsme jen v jednom obchodě, strávili tam víc jak dvě hodiny, déle už to nešlo, všechny peníze jsem tam nechala a na dalších pár let mám vystaráno… teda měla bych, ale dnes jsem dostala další tip na obchod a velkoobchod Drda, tak si to musím najít a zajet tam… no, pořád mám málo, co jsem dnes na jarmarku vydělala, to tam utratím…
![]()
Ale shodli jsme se, že příště musíme do Jablonce na delší dobu, teď jsme tam jeli jen na rychlo na otočku koupit auto, takže nebyl prostor pro nějaké nakupování, ten jeden obchod jsem měla slíbený a na vánoce prý dostanu zaplacenou exkurzi někam do korálkárny… hahahaha… mám doma zlatíčko… no, tak co by ne, manžel si udělal radost a koupil si „hračku“, aby mohl celé dny ležet pod autem a přestavovat ho na něco jiného, takže já jsem si taky nadělila…
Hm, tak nevím, jestli se ta paní nespletla, ale korálky Drda tam nikde najít nemůžu…
Jsem si rikala ze kdyby jste me vzaly mezi sebe mela bych komu vypravet co me boli