Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Palosek - no to ja taky se nemuzu pohnout a poradne nadechnout ale jde mi to i do bricha a nohy
@Jemys no halvně na nic nezapomen, protože to si fakt dovolili hodně
![]()
Ahoj, uz jsem dlouho nic nenapsala
Polepsim se ![]()
O zadech mi ani nemluvte, hrozi mi operace plotenek
Dve se nejak osamostatnily, potvory, a klidne se vyhrezly a tlaci si vesele na ischias a ne ne zalezt zptaky kam patri
Operaci se, zatim, statecne vyhybam, neb je to na prd, ale chodim pokrivena jak paragraf
Chodim kazde tri tydny na Craniosacralni terapii, to pomaha, ale bude to trvat mesice nez je soupne zpet.Ale lepsi nez operace
Vesele to je tedy v praci, jsem zdravotni osetrovatelka v domove duchodcu takze se s nima musim tahat, ale tak co te nezabije to te posili, ze jo.
@Lili píše:
Holky kolik vam je?
Jejda, na to žen neptá… no, bylo mi sladkých 42… ![]()
@Jemys píše:
Celých 35. A dnes mi přišel od Nivey email, že jestli chci krémy na vrásky, tak jim mám napsat, co mě i teď udržuje mladouAsi nějaká provokace, či co. S tou značkou končím
@Lili píše:
Jezisi jak zvladnete jeste cvicit ja chodim do prace mam dve deti a jen co je ulozim padnu jako hruska kde na to berete silu?
nechodíme do práce, protože ji máme doma… jsem na rodičáku se čtvrtým dítkem
pracuji po nocích a cvičím hlavně trpělivost… hahahaha…
@Jemys píše:
Jo, tak to by tě příbuznej neoslnil, on jede klasický mačkaný a před pár lety začal dělat sluníčka, že je tady dělá málo firem. Ale jestli u nich zůstal netuším, on je takový akční. Například, když byla ta aféra, jak hrozně zdražily vejce a jezdilo se pro ně do Německa, tak koupil 300 slepic a udělal si farmu. Teď zas rozbíhá nějakou elektrárnu.
jo, zdá se, že se chytá každé příležitosti… hahahaha…
Holky a jak se zvedate ze země. Ja jak si ke klukovi sednu tak se nemuzu zvednout a ted nevim, jestli je to kily nebo stářím, ale driv jsem to nemela ![]()
A nejlepsi je, kdyz vytiram poctive na ctyrech a kluk to bere jako hru, sedne na me jako na kone tak pak chodim v predklonu jeste druhy den ![]()
To jsou asi radosti pozdniho mateřstvi…
Stevia - ja uz ze zasady vytiram jen mopem
pac tohle mi pri vylezu ditete na ma zada zacalo divne krupat
asi je to kily i starim ja mam oboje
@Stevia s výjimkou současné situace, kdy mám koleno v ortéze, se zvedám docela normálně… ale teď s tím vyhozeným kolenem na zem nesedám, páč bych se nezvedla…
Na druhou stranu, když slyším z kuchyně podivné zvuky (dítě přisunující po zemi židli k lince, chrastění ve špajzu nebo když zapomenu zamknout dílnu a uslyším dítě přehrabující se v korálcích), tak zapomenu na koleno a jiné neduhy a letím, jako když střelí… překonat sama sebe v té chvíli je totiž jednodušší než pak likvidovat následné škody, co prtě napáchá…
![]()
@Lili jak už jsem psala, jsem na rodičáku, prtě má dva roky, takže ještě nějakou dobu doma budu… a prací doma bych to nenazývala, jen po večerech nebo spíš nocích relaxuji u svého koníčku… vyrábím šperky a andělská mlsání, prodávám na Fleru a sem tam chodím na jarmarky… není to ani práce, ani na uživení, co vydělám, to vrazím do nového materiálu a někdy i víc, takže za nějakou dobu si asi otevřu korálkový obchod, protože pořád syslím další a další korálky… naštěstí má manžel pochopení pro mou vášeň a ještě ani mé korálky, ani mě nevystěhoval… hahahaha… ale že mi zabírají jednu celou místnost, o tom pššššt… ![]()
Ale zase to beru jako investici do svého ateliéru, nějak se začít musí, žádné podnikání není stopro výdělečné od začátku a ten první rok se holt nějaké zásoby udělat musí, aby bylo z čeho vyrábět… že jo… takže já svou „vedlejší práci“ považuji pořád jen za zábavu…
Aha tak to jo, ja byla doma s malym jen rok a pul pak jsem musela do prace, a ted nemam cas na nic