Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
20.9.13 08:22

Palosek - no to ja taky se nemuzu pohnout a poradne nadechnout ale jde mi to i do bricha a nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.9.13 08:22

@Jemys no halvně na nic nezapomen, protože to si fakt dovolili hodně :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
20.9.13 08:25

A co si dovolili??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
20.9.13 08:28

Ahoj, uz jsem dlouho nic nenapsala :oops: Polepsim se :D
O zadech mi ani nemluvte, hrozi mi operace plotenek :zed: Dve se nejak osamostatnily, potvory, a klidne se vyhrezly a tlaci si vesele na ischias a ne ne zalezt zptaky kam patri :,( Operaci se, zatim, statecne vyhybam, neb je to na prd, ale chodim pokrivena jak paragraf :oops: Chodim kazde tri tydny na Craniosacralni terapii, to pomaha, ale bude to trvat mesice nez je soupne zpet.Ale lepsi nez operace ;) Vesele to je tedy v praci, jsem zdravotni osetrovatelka v domove duchodcu takze se s nima musim tahat, ale tak co te nezabije to te posili, ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.9.13 09:04
@Lili píše:
Holky kolik vam je?

Jejda, na to žen neptá… no, bylo mi sladkých 42… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.9.13 09:05
@Jemys píše:
Celých 35. A dnes mi přišel od Nivey email, že jestli chci krémy na vrásky, tak jim mám napsat, co mě i teď udržuje mladou :think: Asi nějaká provokace, či co. S tou značkou končím
:cert: :cert: :cert: s Niveou taky končím… když si tohle dovolili k tobě, nechci vědět, co by napsali mně… :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.9.13 09:07
@Lili píše:
Jezisi jak zvladnete jeste cvicit ja chodim do prace mam dve deti a jen co je ulozim padnu jako hruska kde na to berete silu?

nechodíme do práce, protože ji máme doma… jsem na rodičáku se čtvrtým dítkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pracuji po nocích a cvičím hlavně trpělivost… hahahaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.9.13 09:10
@Jemys píše:
Jo, tak to by tě příbuznej neoslnil, on jede klasický mačkaný a před pár lety začal dělat sluníčka, že je tady dělá málo firem. Ale jestli u nich zůstal netuším, on je takový akční. Například, když byla ta aféra, jak hrozně zdražily vejce a jezdilo se pro ně do Německa, tak koupil 300 slepic a udělal si farmu. Teď zas rozbíhá nějakou elektrárnu. :mrgreen:

jo, zdá se, že se chytá každé příležitosti… hahahaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
20.9.13 09:21

Holky a jak se zvedate ze země. Ja jak si ke klukovi sednu tak se nemuzu zvednout a ted nevim, jestli je to kily nebo stářím, ale driv jsem to nemela :think:
A nejlepsi je, kdyz vytiram poctive na ctyrech a kluk to bere jako hru, sedne na me jako na kone tak pak chodim v predklonu jeste druhy den :roll:
To jsou asi radosti pozdniho mateřstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
20.9.13 09:26

Stevia - ja uz ze zasady vytiram jen mopem :) pac tohle mi pri vylezu ditete na ma zada zacalo divne krupat :) :) asi je to kily i starim ja mam oboje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
20.9.13 09:27

Tuhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.9.13 09:34

@Stevia s výjimkou současné situace, kdy mám koleno v ortéze, se zvedám docela normálně… ale teď s tím vyhozeným kolenem na zem nesedám, páč bych se nezvedla…
Na druhou stranu, když slyším z kuchyně podivné zvuky (dítě přisunující po zemi židli k lince, chrastění ve špajzu nebo když zapomenu zamknout dílnu a uslyším dítě přehrabující se v korálcích), tak zapomenu na koleno a jiné neduhy a letím, jako když střelí… překonat sama sebe v té chvíli je totiž jednodušší než pak likvidovat následné škody, co prtě napáchá… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
20.9.13 09:40

Holky vy fakt vsechny pracujete z domova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.9.13 09:45

@Lili jak už jsem psala, jsem na rodičáku, prtě má dva roky, takže ještě nějakou dobu doma budu… a prací doma bych to nenazývala, jen po večerech nebo spíš nocích relaxuji u svého koníčku… vyrábím šperky a andělská mlsání, prodávám na Fleru a sem tam chodím na jarmarky… není to ani práce, ani na uživení, co vydělám, to vrazím do nového materiálu a někdy i víc, takže za nějakou dobu si asi otevřu korálkový obchod, protože pořád syslím další a další korálky… naštěstí má manžel pochopení pro mou vášeň a ještě ani mé korálky, ani mě nevystěhoval… hahahaha… ale že mi zabírají jednu celou místnost, o tom pššššt… ;)
Ale zase to beru jako investici do svého ateliéru, nějak se začít musí, žádné podnikání není stopro výdělečné od začátku a ten první rok se holt nějaké zásoby udělat musí, aby bylo z čeho vyrábět… že jo… takže já svou „vedlejší práci“ považuji pořád jen za zábavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
20.9.13 09:49

Aha tak to jo, ja byla doma s malym jen rok a pul pak jsem musela do prace, a ted nemam cas na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová