Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero píše:
@jitka 11![]()
![]()
Nazdárek, tak už mě znáš? ![]()
Omlouvám se, že takhle vpadávám do diskuze. ![]()
@pelikan21 píše:
aha, protoze stejne veci jsou ve Spindlu (segra tam byla asi pred mesicem)..A taky rikala, ze super, ale ona je mladsi (30 pristi rok)…
![]()
![]()
@jitka 11 tak me je 35 letos a obcas si pripadam nejstarsi na svete…
![]()
![]()
Pořiď si ještě miminko, a budeš ta nejmladší. Já jsem si pořídila miminko ke kulatinám /40/ a jsem ráda, že ho mám.
35, to jsi ještě mladice. ![]()
@Regina Hero píše:
@Jemys nee… jsou rezervované… tak já odstraním tu rezervaci, pak by to mělo jít bez problémů…
Ok, díky ![]()
@Regina Hero píše:
Tak to vypadá, že zítra jedeme do Jablonce… hurááá… vezmu útokem obchod s korálkama… jestli ho najdu…![]()
![]()
![]()
Stav se na kafe ![]()
@jitka 11 píše:
Pořiď si ještě miminko, a budeš ta nejmladší. Já jsem si pořídila miminko ke kulatinám /40/ a jsem ráda, že ho mám.
35, to jsi ještě mladice.
hele, jen blbni… dalsi bych uz psychicky nezvladla (bohuzel ani fyzicky, protoze obe dve predchozi byly komplikovane a predcasne narozene deti, takze ani fyzicky)… A dalsi mimino? Ja se tesim, az tohle mimino vyroste aspon tak, ze mu budou 2 roky, takze dalsi asi uz ne…
(i kdyz si uzivam kazdou chvili, ale..).
@pelikan21 Jo, to je přesný. Oni mimina jsou krásný, ale stejnak je super, když už kolem těch dvou let se dítě umí samo najíst, chodí na záchod a podobně. Mě to vyhovovalo kvůli výletům. Jsme takový blázni, že pořád někde trajdáme a s tím malým dítětem musíš řešit, jestli ho budeš mít kde přebalit, kde mu ohřát to rozmixovaný jídlo a podobně. S těmi většími už to je pohoda - čůrat jde venku, k jídlu se někde něco koupí. I když já bych ještě klidně do mimina šla, kdyby to dovolily finance
![]()
@Jemys píše:
@pelikan21 Jo, to je přesný. Oni mimina jsou krásný, ale stejnak je super, když už kolem těch dvou let se dítě umí samo najíst, chodí na záchod a podobně. Mě to vyhovovalo kvůli výletům. Jsme takový blázni, že pořád někde trajdáme a s tím malým dítětem musíš řešit, jestli ho budeš mít kde přebalit, kde mu ohřát to rozmixovaný jídlo a podobně. S těmi většími už to je pohoda - čůrat jde venku, k jídlu se někde něco koupí. I když já bych ještě klidně do mimina šla, kdyby to dovolily finance![]()
vis, jedna moje kamaradka mela kluky okolo 21 - 22 let. Strasne do 40-tky touzila po dalsim, bohuzel se nepovedlo (hodne potratu v nizkem tehu veku). A ted nedokaze pochopit, proc uz dalsi nechci.
Ale ja se na to A. necitim; B. zdravotne bych to neustala lehce; C. finance jsou dalsi vec, ktera me brzdi…
![]()
ja to mam proste zduvodnene, vim, proc uz dalsi nechci a proc nechci ani „nehodu“, takze se chranim opravdu hodne…
(bohuzel kondomy na meho soucasneho manzela sehnat je docela problem, takze jenom hormonalni u me)… ![]()
Sice musim rict, ze je mi to trochu lito uz ted, ale vim, ze do dalsiho nepujdu prave z vyse uvedenych duvodu… ![]()
@pelikan21 Tak jasně, tohle chápu, zvlášť, když si měla v těhotenství zdravotní problémy. Děti jsou krásný, ale né za každou cenu. Lepší mít dětí méně a být spokojení a moci těm dětem i něco dát a užít si je a výlety s nima, než chodit do dvou prací, škudlit každou korunu a ještě trpět se zdravím
@Jemys píše:
@pelikan21 Tak jasně, tohle chápu, zvlášť, když si měla v těhotenství zdravotní problémy. Děti jsou krásný, ale né za každou cenu. Lepší mít dětí méně a být spokojení a moci těm dětem i něco dát a užít si je a výlety s nima, než chodit do dvou prací, škudlit každou korunu a ještě trpět se zdravím
hezky jsi to napsala ![]()
@Jemys píše:
Ahoj babizny, jsem zpet, svatba probehla, o mem veku si tajne spitaly vsechny vesnicke drbny, ktere me tam jedine trumfly. Jelikoz stari dava prednost pohodli, me tenisky misto lodicek jsem ocenila a jeste dnes jsem za ne vdecna. Viz foto ![]()
@Lucake píše:
Ahoj babizny, jsem zpet, svatba probehla, o mem veku si tajne spitaly vsechny vesnicke drbny, ktere me tam jedine trumfly. Jelikoz stari dava prednost pohodli, me tenisky misto lodicek jsem ocenila a jeste dnes jsem za ne vdecna. Viz foto
svatebni tenisky naprosto supeeeeeeeeeeeeeer…
![]()