Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22939
10.9.13 10:30
@Regina Hero píše:
@jitka 11 :mavam: :mavam: :mavam:

Nazdárek, tak už mě znáš? :mrgreen:
Omlouvám se, že takhle vpadávám do diskuze. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
10.9.13 10:33
@pelikan21 píše:
aha, protoze stejne veci jsou ve Spindlu (segra tam byla asi pred mesicem).. ;) A taky rikala, ze super, ale ona je mladsi (30 pristi rok)… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:@jitka 11 tak me je 35 letos a obcas si pripadam nejstarsi na svete… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pořiď si ještě miminko, a budeš ta nejmladší. Já jsem si pořídila miminko ke kulatinám /40/ a jsem ráda, že ho mám.
35, to jsi ještě mladice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
10.9.13 11:05
@Regina Hero píše:
@Jemys nee… jsou rezervované… tak já odstraním tu rezervaci, pak by to mělo jít bez problémů…

Ok, díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
10.9.13 11:06
@Regina Hero píše:
Tak to vypadá, že zítra jedeme do Jablonce… hurááá… vezmu útokem obchod s korálkama… jestli ho najdu… :dance: :dance: :dance: :dance:

Stav se na kafe :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1187
10.9.13 20:04
@AniNevim píše:
Muzu k vam, i kdyz jeste obcas mam sex? :oops:
@valkil píše:
co že to máš? 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.9.13 08:12
@jitka 11 píše:
Pořiď si ještě miminko, a budeš ta nejmladší. Já jsem si pořídila miminko ke kulatinám /40/ a jsem ráda, že ho mám.
35, to jsi ještě mladice. ;)

hele, jen blbni… dalsi bych uz psychicky nezvladla (bohuzel ani fyzicky, protoze obe dve predchozi byly komplikovane a predcasne narozene deti, takze ani fyzicky)… A dalsi mimino? Ja se tesim, az tohle mimino vyroste aspon tak, ze mu budou 2 roky, takze dalsi asi uz ne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (i kdyz si uzivam kazdou chvili, ale..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
11.9.13 08:51

@pelikan21 Jo, to je přesný. Oni mimina jsou krásný, ale stejnak je super, když už kolem těch dvou let se dítě umí samo najíst, chodí na záchod a podobně. Mě to vyhovovalo kvůli výletům. Jsme takový blázni, že pořád někde trajdáme a s tím malým dítětem musíš řešit, jestli ho budeš mít kde přebalit, kde mu ohřát to rozmixovaný jídlo a podobně. S těmi většími už to je pohoda - čůrat jde venku, k jídlu se někde něco koupí. I když já bych ještě klidně do mimina šla, kdyby to dovolily finance :think: :zed:

• Citovat
  • Upravit
20385
11.9.13 08:58
@Jemys píše:
@pelikan21 Jo, to je přesný. Oni mimina jsou krásný, ale stejnak je super, když už kolem těch dvou let se dítě umí samo najíst, chodí na záchod a podobně. Mě to vyhovovalo kvůli výletům. Jsme takový blázni, že pořád někde trajdáme a s tím malým dítětem musíš řešit, jestli ho budeš mít kde přebalit, kde mu ohřát to rozmixovaný jídlo a podobně. S těmi většími už to je pohoda - čůrat jde venku, k jídlu se někde něco koupí. I když já bych ještě klidně do mimina šla, kdyby to dovolily finance :think: :zed:

vis, jedna moje kamaradka mela kluky okolo 21 - 22 let. Strasne do 40-tky touzila po dalsim, bohuzel se nepovedlo (hodne potratu v nizkem tehu veku). A ted nedokaze pochopit, proc uz dalsi nechci.

Ale ja se na to A. necitim; B. zdravotne bych to neustala lehce; C. finance jsou dalsi vec, ktera me brzdi… :( :( :(

ja to mam proste zduvodnene, vim, proc uz dalsi nechci a proc nechci ani „nehodu“, takze se chranim opravdu hodne… ;) (bohuzel kondomy na meho soucasneho manzela sehnat je docela problem, takze jenom hormonalni u me)… ;)

Sice musim rict, ze je mi to trochu lito uz ted, ale vim, ze do dalsiho nepujdu prave z vyse uvedenych duvodu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
11.9.13 09:15

@pelikan21 Tak jasně, tohle chápu, zvlášť, když si měla v těhotenství zdravotní problémy. Děti jsou krásný, ale né za každou cenu. Lepší mít dětí méně a být spokojení a moci těm dětem i něco dát a užít si je a výlety s nima, než chodit do dvou prací, škudlit každou korunu a ještě trpět se zdravím

• Citovat
  • Upravit
33916
11.9.13 09:16
@Jemys píše:
@pelikan21 Tak jasně, tohle chápu, zvlášť, když si měla v těhotenství zdravotní problémy. Děti jsou krásný, ale né za každou cenu. Lepší mít dětí méně a být spokojení a moci těm dětem i něco dát a užít si je a výlety s nima, než chodit do dvou prací, škudlit každou korunu a ještě trpět se zdravím

hezky jsi to napsala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
11.9.13 09:22
@Jemys píše:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
16.9.13 16:45

Ahoj babizny, jsem zpet, svatba probehla, o mem veku si tajne spitaly vsechny vesnicke drbny, ktere me tam jedine trumfly. Jelikoz stari dava prednost pohodli, me tenisky misto lodicek jsem ocenila a jeste dnes jsem za ne vdecna. Viz foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.9.13 16:47

@Lucake bomba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
16.9.13 17:32
@Lucake píše:
Ahoj babizny, jsem zpet, svatba probehla, o mem veku si tajne spitaly vsechny vesnicke drbny, ktere me tam jedine trumfly. Jelikoz stari dava prednost pohodli, me tenisky misto lodicek jsem ocenila a jeste dnes jsem za ne vdecna. Viz foto :)

svatebni tenisky naprosto supeeeeeeeeeeeeeer… :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
16.9.13 17:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová