Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak tu teda v okolí o žádným Drdovi přes korálky nevím. Jen o řezníkovi
Až přijedeš na dýl, tak Ti to můžu domluvit u toho příbuznýho, ale nevím, jak na tom teď je, dost omezil výrobu, jednu provozovnu zavíral a jede spíš mačkaný než broušený
@Jemys píše:
@Regina Hero Nemyslíš Drdu z Hutě?http://www.drda-glass.cz/
no možná jo… díky, jdu se mrknout…
@Jemys momentálně potřebuji co největší korálky různých zajímavých tvarů… dívala jsem se na toho Drdu a na internetu teda nic moc nabídka… ale třeba v obchodě budou mít víc…
@Regina Hero Já teda ani nevím, kde má obchod
Tady na Huti má výrobnu, přebírají tam a dělají náhrdelníky a podobně. Byla jsem tam kvůli domácí práci. Ale že by tam měl prodejnu se mi nezdá. Jestli ji má někde v Jablonci nevím, zeptám se, dělala u něj kámoška
Cau stareny.. muzu k vam? je mne 36, mam doma teprva 8 mesicni omladinu a na brigade v praci mi vsechny dvacitky rikaji Pani Tano a vykaji mi
![]()
Ahojky rašpličky
![]()
co je u vás nového..nějaké nemoce atd.??? Já se zase nechala kráva stará přemluvit a zašla jsem si trošku protáhnout tělo do fitka. Musím vám říct, že kdo nepoznal svalovou horečku tak ví ho…co je bolest. Vyčurat jsem se nedokázala dojít a manžel musel přijet z rachtárny a na ten hajzl mě normálně donést
![]()
@tanik1912 to máš ještě dobrý. Mě jednou můj učen řekl, že jsem stará jak jeho matka
![]()
Ahoj, všechny zdravím. Přečetla jsem první tři strany a nahlas se tu směju. A pak, že život už končí
![]()
Letos mi už taky odbilo 37. S tím malým prckem si připadám vcelku mladě. Sice občas nestíhám popadnout dech, když ji doháním, při obouvání se často nemůžu narovnat…ale jinak dobrý…a háčkovat už jsem taky začala
Tak jestli můžu mezi vás???
@palošek čus
jasně, že můžeš. Já se už nenarovnám, když dávám kuře do trouby takže jsi na tom ještě dobře ![]()
Já háčkovat nemůžu mám myslím co říkal dr ucpaný nějaký karpály. Ted teda dobrý, ale pokud začnu dělat neustále stejnou činnost tak je konečná a budu muset pod kudlu ![]()
@Damael píše:
Nedávno jsem se probudila, mrkla do občanky a zalil mě ledový pot - vždyť mě letos už bude 36 letČytřicítka na krku, vrásky, celulitida, povislá ňadra.. No, co vám budu povídat, nedávno jsem porodila dvě děti a nyní si uvědomuji, jak nezodpovědné to bylo
A co teď? Co dál?
Všechny zoufalkyně, co jste již překročily práh mládí a nic veselého už na vás nečeká, pojďte sem
Já mám čtyřicítku vyloženě za dveřma
Ale nesouhlasím, že mě nic veselého nečeká - např. pubertu bych si znova nezopakovala ![]()
Chtěla jsem dodat, že svojí pubertu bych si nezopakovala, ale vážně moc se těším na tu synovu ![]()
Dobre rano holky tak to jsem cekala ze probereme poradne ty nemoce
ja kdybych chtela delat striptyz (jako ze nechci) tak nepotrebuju ani hudbu jak mi praska v kostech