Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
19.9.13 20:39

Hele ze vy uz vsechny spite? :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
19.9.13 20:41

@Regina Hero Nemyslíš Drdu z Hutě? :think: http://www.drda-glass.cz/

• Citovat
  • Upravit
Jemys
19.9.13 20:46

Jinak tu teda v okolí o žádným Drdovi přes korálky nevím. Jen o řezníkovi :mrgreen: Až přijedeš na dýl, tak Ti to můžu domluvit u toho příbuznýho, ale nevím, jak na tom teď je, dost omezil výrobu, jednu provozovnu zavíral a jede spíš mačkaný než broušený

• Citovat
  • Upravit
29350
19.9.13 21:01
@Jemys píše:
@Regina Hero Nemyslíš Drdu z Hutě? :think: http://www.drda-glass.cz/

no možná jo… díky, jdu se mrknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.9.13 21:04

@Jemys momentálně potřebuji co největší korálky různých zajímavých tvarů… dívala jsem se na toho Drdu a na internetu teda nic moc nabídka… ale třeba v obchodě budou mít víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
19.9.13 21:15

@Regina Hero Já teda ani nevím, kde má obchod :think: Tady na Huti má výrobnu, přebírají tam a dělají náhrdelníky a podobně. Byla jsem tam kvůli domácí práci. Ale že by tam měl prodejnu se mi nezdá. Jestli ji má někde v Jablonci nevím, zeptám se, dělala u něj kámoška

• Citovat
  • Upravit
16666
19.9.13 21:18

Cau stareny.. muzu k vam? je mne 36, mam doma teprva 8 mesicni omladinu a na brigade v praci mi vsechny dvacitky rikaji Pani Tano a vykaji mi :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.9.13 07:21

Ahojky rašpličky :mavam: :mavam:
co je u vás nového..nějaké nemoce atd.??? Já se zase nechala kráva stará přemluvit a zašla jsem si trošku protáhnout tělo do fitka. Musím vám říct, že kdo nepoznal svalovou horečku tak ví ho…co je bolest. Vyčurat jsem se nedokázala dojít a manžel musel přijet z rachtárny a na ten hajzl mě normálně donést :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.9.13 07:25

Jinak vítám nové stařky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.9.13 07:27

@tanik1912 to máš ještě dobrý. Mě jednou můj učen řekl, že jsem stará jak jeho matka :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
20.9.13 07:32

Ahoj, všechny zdravím. Přečetla jsem první tři strany a nahlas se tu směju. A pak, že život už končí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Letos mi už taky odbilo 37. S tím malým prckem si připadám vcelku mladě. Sice občas nestíhám popadnout dech, když ji doháním, při obouvání se často nemůžu narovnat…ale jinak dobrý…a háčkovat už jsem taky začala :lol: :lol: :lol: Tak jestli můžu mezi vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.9.13 07:37

@palošek čus :mavam: :mavam: jasně, že můžeš. Já se už nenarovnám, když dávám kuře do trouby takže jsi na tom ještě dobře ;)
Já háčkovat nemůžu mám myslím co říkal dr ucpaný nějaký karpály. Ted teda dobrý, ale pokud začnu dělat neustále stejnou činnost tak je konečná a budu muset pod kudlu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.9.13 07:37
@Damael píše:
Nedávno jsem se probudila, mrkla do občanky a zalil mě ledový pot - vždyť mě letos už bude 36 let 8o Čytřicítka na krku, vrásky, celulitida, povislá ňadra.. No, co vám budu povídat, nedávno jsem porodila dvě děti a nyní si uvědomuji, jak nezodpovědné to bylo :zed:
A co teď? Co dál?
Všechny zoufalkyně, co jste již překročily práh mládí a nic veselého už na vás nečeká, pojďte sem :kytka:

Já mám čtyřicítku vyloženě za dveřma :roll: Ale nesouhlasím, že mě nic veselého nečeká - např. pubertu bych si znova nezopakovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.9.13 07:40

Chtěla jsem dodat, že svojí pubertu bych si nezopakovala, ale vážně moc se těším na tu synovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
20.9.13 07:49

Dobre rano holky tak to jsem cekala ze probereme poradne ty nemoce :) :) ja kdybych chtela delat striptyz (jako ze nechci) tak nepotrebuju ani hudbu jak mi praska v kostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová