Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
21.9.13 16:41

@Jemys Tak co píšeš o hrůzách co jsou z posilování tak o těch jsem taky dost slyšela a je to smutný kam až člověk zajde jenom aby měl sval Arnold :mrgreen: Mě se to osobně ani nelíbí. Mám ráda, když je člověk akurád a pevný. Ten zbytek mě spíš až děsí :roll: :roll:
S váhou máš určitě pravdu..zhubla jsem ted naposled skoro 15kg, ale co začaly růst svaly tak nějaké to kilíčko mám nahoře. To mě ale už neva, protože jak píšeš vím, že ty kg jsou úplně někde jinde a věřím, že pak ten váhový úbytek je takový jak píšeš ;)
Já až se ted dostanu kam chci tak už si nebudu přidávat zátěž, ale už se jenom udržovat a to mě stačí. Díky za vysvětlení toho creatinu. Chvíli to budu zobat a až budu hotová tak už zůstanu jenom na přípravcích co dodají na cvičení energii. Před samotným cvíčem jsem zvyklá skoro hodku běhat a bez toho bych už fakt si ani boty nenazula a ještě jednou díky díky díky :hug: :hug: :hug:
Tak to jsme dvě odpůrkyně..mě to fakt neba.No tak to věřím, že je to znát podle toho co cvičíš. Já si občas zařadím 30denní výzvu dřepů a břicha a je to znát. Ze začátku, když jsem ještě nevěděla co dokáží dřepy jsem se smála při čtení, že první den se jich má udělat myslím 30 nebo 50..no to jsem si tukala na čelo jakej blbec to psal, protože Jágr jich denně udělá 2000 a nandala jsem si jich aspon teda 100..asi ti nemusím vyprávět jak jsem týden nemohla chodit a výzvu jsem musela odsunout. Zkrátka vypadat hezky je docela velká bolest :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
21.9.13 18:14

Prave, ze Jill byla to jedine u ceho jsem konecne vydrzela, jinak me vse brzy prestalo bavit :nevim: Ja se k ni vratim jen jak to mpbude mozne. Normalne mi to strasne chybi, to jak jsem se uzasne potila a jak rostly svaly a rysovala se postava.Chjo,ani radeji nevzpominat.Ja to zacla cvicit s pul kg petkama a pak s 1.5 kg cinkama a pak s 3kg cinkama ;) Jo, a zobala jsem Carnitin na spalovani a Cetebe se zinkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
21.9.13 20:15

@denisa 76 Ty vado, to klobouk dolů, že takhle běháš. Můj sen je pořídit si domů běhací pás, ale co jsme bydleli předtím, tak na něj nebylo místo a teď na něj sice mám místo, ale nemám na něj peníze :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
22.9.13 06:22

@Haku :mavam: :mavam: člověk musí cvičit tak jak mu to vyhovuje takže pokud je to něco co tě baví a na tobě funguje tak to je jenom dobře a nic bych na tom neměnila.
Já už jsem na zátěži 35kg a kolena se s tím jako nehodlají smířit..hajzli :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.9.13 06:34

@Jemys No mít ho doma by nebylo špatný, ale popravdě mě hodně pomáhá, když někdo běží semnou. Člověka to nenutí si ubírat a fakt tu 1/2hodku maká. Ono je to náročný v tom, že mě ještě pak čeká hodka posilování a člověk toho má plný brejle. Zkoušela jsem to tak, že jeden den jsem šla na pás druhý den jsem dala fitko s kixboxem. Popravdě bylo to ještě horší..tělo si nestačilo odpočinout a cvičení jsem už nezvládala a to bylo špatně. Svaly se musí regenerovat a na cvíčo chodím obden s tím, že i když si naložím tak to zvládnu ;)
Jinak u běhání to mám tak, že 1/2 hodky klasika běžím a další 1/2hodky si dám nejvyšší stupen do kopce a do toho jdu.Jsou i tací co dokáží do toho kopce běžet, ale já né. Dala jsem to 1 min a skoro mě odváželi jak je to fyzicky náročné :jazyk: :jazyk:
Vůbec nemám představu kolik ty stroje stojí. Majitel nám ted do fitka pár běžeckých pásů přidal. Koupil nějaký lepší a je to znát. Guma je silnější a člověka už tak nebolí nohy. Kdyby jsi chtěla zeptám se jestli by ti ten rozvrzanej nedal se slevou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
22.9.13 08:50

@denisa 76 No, pásy jsou tak od 20.000,– a to po přestěhování pro mě byla přednější sušička, páč s prádlem to tady bylo děsivý. Není tu místo na sušák a navíc to dole hrozně vlhne, takže mi to tu schlo tak týden :zed: Což pak to prádlo prostě smrdí :pocitac: Teď to přišli okopat a zaizolovat a zateplit, tak snad to bude tuhle zimu dobrý. Na zahradě to zatím odnesla tůje a šeřík, tak jsem z toho byla včera rozmrzelá :,( Známá mi nabízela na běhání Orbitrek grátis, že ho má doma a vůbec na tom necvičí, ale to nevím, přeci jen pás je pás :jazyk: Chlap teda říká, že mám chodit běhat ven, ale to bohužel nemůžu, když mrně spí -nechat ho tu spát a vyběhnout do lesů :roll: Mít pás doma, tak mi vyhovuje, že nejsem odkázaná na hlídání, ale můžu fakt každej den, když mrně usne si zaběhat, zacvičit.

• Citovat
  • Upravit
33916
22.9.13 11:27

@Jemys Jestli jsem dobře pochopila bydlíte v nějakém starším domě a rekonstrujete, že jo?? Tady je důležitý všechno dobře zaiozolovat a až vám to udělají tak už to bude lepší. Vlhkost v baráku dokáže nadělat alotrie a nedivím se, že jsi dala přednost sušicce. Smradlavý prádlo si pamatuju z dob babičky chatrče a to se nedalo :mrgreen: My máme novostavbu..kdysi jsme si chtěli koupit starší domek, ale manžel je stavař a věděl, že by se muselo jít hodně na zed než by to bylo jak má a když se naskytla výhodná koupě pozemku tak bylo rozhodnuto ;)
Ale nikdy se mě nepřestali líbít takové ty chaloupky co z nich dýchá minulost:srdce:
Tak to už holka chápu, že nemůžeš běhat po lesích a snad ti pás jednou přinese ježíšek ;) Běhat po lese bych taky mohla zkusit, ale jenom, když je teplo. Mám strach, že bych dostala choleru. Stačí, když vyběhnu z fitka spocená a nadýchám se studenýho vzduchu..angina a zápal průdušek jsou pak moje časté kamarádky :mrgreen:
Nebud smutná z tůjky..až to budete mít hotový tak si koupíš novou :hug: :hug: Kdybych já ti měla vyprávět co mě chlapi, ale hlavně manžel při stavění nebo úpravách zničili jsem tu do vánoc. Mrzí mě i když mě třeba umře kytička, kterou jsem tam měla od začátku. Nejvíc mě ale pořád bolí, že máme na zahrádce ted i už hrobeček pejska, který nám před rokem umřel :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
22.9.13 11:36

@denisa 76 Jojo, pronajímáme si starší dům, vnitřek je komplet po rekonstrukci, vršek je zateplenej, koupelna taky, jen ta jedna spodní část chybí, ale už se na tom maká, tak jsem ráda, páč ta vlhkost je fakt hrozná. No, majitel říkal, že to letos zateplí, tak jsem se do zahrady moc nepouštěla, páč mi bylo jasný, že to vezme za svý. Ale ten šeřík tu už byl a byl kouzelnej. Příští jaro se na zahradě vyřádím. Psa mám taky slíbenýho, tak jsem zvědavá. Už když jsme bydleli ve městě, tak chlap říkal, že až budem na vsi v baráku, tak pes bude a hlavně za psa orodují i děti, tak snad to dopadne. Jakýho jste měli? Budete pořizovat novýho? Já hlavně pořád nevím, jaký by byl nejlepší. Páč teď jsem doma, tak není problém chodit se psem ven a věnovat se mu, ale až začnu dělat, tak aby tu dopoledne vydržel a nebyl nešťastnej.

• Citovat
  • Upravit
33916
22.9.13 12:14

@Jemys nechcete časem si pořídit svůj menší baráček?? myslím to tak, že bych radši investovala do své zahrádky. Ale jen se ptám. My než se postavili na vlastní nohy tak jsme taky byli v podnájmu a není nad to si o všem rozhodovat sám ;)
Psa těžko říct..já si už nikdy žádného nepořídím. Není to tím, že je člověk omezován a skoro nikam nemůže a není to tím, že pokud je hafánek nemocnej je to i dost penězích, ale je to u mě o tom, že už nikdy v životě nechci zažít den, kdy jsme ho museli uspat.Ten den jsem dokonce i zkolabovala..bylo to těžké se zkrátka rozloučit s někým koho máš doma 13let a fakt nikdy víc.
Když to ted můžu posoudit..konečně jsou dny kdy neletím z práce rovnou domů. I když mohl se vyčurat na zahradě nesnesla jsem když byl sám doma a vždy za ním pospíchala. To samé s cestováním..nežral, když byl u rodičů což jsem taky nesnesla a radši přestala jezdit na dovolené a to samé bylo s výletema. Po pár hodinách už jsme si s mužem říkali co asi dělá Daneček a jeli domů.
Co ti poradit nevím jedině to, že to není hračka, ale něco o co se budete muset starat hodně moc let a něco co vám ty léta bude řídit a já osobně bych si to už nepořídila i kdyby děti prosili na kolenou :mrgreen:
náš Daneček..na tý druhý fotce je už starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.9.13 13:01

@Jemys Jinak aby jsi měla představu..tohle je můj cíl a pak musíme vymyslet cestu, aby mě to vydrželo do 50let a bez námahy. Tak přemýšlej..ty roky strašně utíkají :mrgreen: :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
22.9.13 13:03

@denisa 76 My jsme v podnájmu spokojený. Já prostě hypotéku nechci a chlap taky ne. Nájem máme nízký, s majitelem se známe od školy, takže není problém se na čemkoliv domluvit. Pes vím, že bude starost, z práce poletím domů stejnak kvůli dítěti, alespoň ještě pár let, než povyroste. Já chtěla psa už jako malá, ale naši byli proti. Ale je fakt, že se taky bojím toho, že jednou ten pes odejde. Zatím chováme jen rybičky a hlodavce, ale je fakt, že ořvu každou myš :mrgreen: Na tohle jsem citlivka.

• Citovat
  • Upravit
Jemys
22.9.13 13:06

@denisa 76 :mrgreen: Jó, tak o takovým břichu taky sním. Když jsem chodila cvičit, měla jsem podobný ženský nalepený v práci na zdi, aby mě to motivovalo :mrgreen: :mrgreen: Jenže mám po porodu ještě pořád cítit na přímým břišním svalu rozestup a nevím, jak na to. :zed:

• Citovat
  • Upravit
33916
22.9.13 13:26

@Jemys tak to chápu, že člověk se nechce zadlužovat, ale bydlet v podnájmu do důchodu asi nebudete a časem budete muset myslet na to svoje nebo né?? My to máme jako vy..oboum nám stávají chlupy na těle, když slyšíme dluhy a všechno co máme jsme si pořídili bez nich.Sice jsme stavěli skoro 5let, ruce máme až na zem jak jsou vytahaný, ale není nad to spát s klidem, že i když přijdu o práci budu mít pořád kde bydlet ;) Říká se, že dokud nepoznáš po čem toužíš tak nevíš co to je a pejska si pořidte, když si ho tolik přejete. My měli psy už od malička, protože táta je myslivec a měl je na výcvik takže jsem věděla do čeho jdu. Jenom jsem poprvé zažila jeho odchod a děkuju pěkně. Nám už za to další pokus nestojí, protože brečíme ještě ted a asi ještě dlouho budeme :,(
Tetka je pěkná vid??? :jazyk: Hlavně nedělej co by ti ublížilo a pokud se na to necítíš tak radši ještě počkej a nebo se s někým porad ;) Já podle sebe třeba vím, že když jsem byla po ivf tak jsem začala cvičit už během krvácení, ale břicho jsem si dovolila až jsem na to byla připravená a do tý doby jsem se ho ani nedotkla..myslím, že tady ti tělo dá samo vědět, kdy můžeš a kdy né ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
22.9.13 19:14

@denisa 76 Né, do důchodu v podnájmu né, opodál staví důchoďák, tak si tam půjdem dát žádost :mrgreen: Né, fakt mi nevadí, být do důchodu v podnájmu, alespoň mám volnou ruku a můžu se na starý kolena zašít někam do garsonky než ve stáří obíhat celej barák. No, já všude našla, že na tohle rozestouplý břicho se mají cvičit nejdřív jenom boční svaly, než se to dá do pořádku, Ale na to, jak dlouho je cvičím, tak tam ten rozestup pořád cítím :think: :zed:

• Citovat
  • Upravit
18687
22.9.13 19:36

@Jemys my taky bydlíme v pronajatém bytě a zatím jsem za to rada. Člověk ma svobodu a neni upoutání na jedno místo. V Turecku je navíc i nájem v 5+1 mezonetu o polovinu levnější nez hypotéka. Je jedno jestli to platím majiteli nebo bance na urocich. A ve meste kde může byt kazdou minutu silné zemetreseni je investice do realit poněkud optimistická vize :) máme doma labradora a je to naše zlato :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová