Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
23.9.13 15:52

@Jemys tak jsem si pokecala s trenérem a tedy.Na creatin at prý zapomenu a hodně rychle. Prý je u mě zbytečný, že svaly mám a už se budou jenom udržovat, když nechci být jako Arnold. Říkal, že jsem unavená a bílá z toho, že to co při cvičení vydám z těla tak mu zase musím vrátit. Dost makám a tělo se nestačí srovnat či co. Takže musím po každým cvíču myslím vypít přípravek, kde jsou obsaženy aminokyseliny..snad jsem to pochopila dobře. Musím říct, že dneska jsem ho měla poprvý a holka ono to jako funguje.Za pár minut jsem mohla jít cvičit znova..nejsem unavená a nic mě nebolí. Pak říkal, že musím užívat myslím draslík a hořčík a nejdůležitější je vitamin C. Kolenní klouby prý velice trpí a pokud se začnou zatěžovat dřepy nebo závažím hrozí poškození a mám papat Proenzi na obnovení chrupavky. Vždy při cvičení už mám koleno vždy fixovat..no stará almara :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
23.9.13 15:55

:))) tak se zafixuj cela :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.9.13 16:37
@Lili píše: :))) tak se zafixuj cela :))))

no už mě to taky napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
23.9.13 17:58

@denisa 76 Jó, o Proenzi jsem si psala ježíškovi :mrgreen: Unavená a bílá můžeš být taky z nedostatku železa. Já mám dneska dost, celý den po nákupech a to jsem u bankomatu zjistila, že jsem nechala kartu doma :zed: :zed: Štěstí, že jsem šla první do drogerky, protože zjistit to v supermarketu u kasy, tak nevím, co bych dělala - nákup za 2500,– a v peněžence stovka :mrgreen: Barák plnej bláta a hlíny, jak tu couraj dělníci, dítě uřvaný, já už prostě nemůžu :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
23.9.13 18:00

@denisa 76 A souhlas s těma dřepama, já mám fakt z dřepů odrovnaný koleno :zed: Ale já takovej ten návlek na zpevnění vždycky zapomněla doma a ve fitku měli na půjčení jen bederák :lol:

• Citovat
  • Upravit
33916
23.9.13 18:29

@Jemys to je možný, ale spíš jsem cítila, že mě chybí cukr a co mě dodal sacharidy za chvíli to bylo dobrý. Prý je to tím jak člověk maká tak ze sebe vydává hodně energie a pokud jí tělu opět nedodá tak dopadne jako já a jeden známý mě tady psal, že taková zátěž při cvičení může vyvolat i hypoglykemii a myslím, že něco podobného se na mě chystalo :roll: No už mám v sobě kofilu..tatranku a kousek míša řezů. Ono je to i tím, že sladký skoro vůbec nežeru a asi tělu už chybělo ;)
No holka tak to si můžeme podat ruce..kartu jsem též nechala doma..chci dělat zelnačku a zelí jsem nekoupila..starej na přesdržku a má tu drzost mě napsat, že se chce usmířit a hodlá si promluvit pouze, když budu mít podvazky..já koleno na hadry..šlachy na rukou mě bolí tak, že se ani neopřu a furt něco kuva :poblion: :poblion: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Holka je to asi nějaký všechno rozbitý..za mě se jít už jenom zahrabat.Snad zítra bude líp :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
23.9.13 19:28
@Damael píše:
@Lili Sem dám ještě něco, z čeho se mi už udělalo docela blbě, protože zrovna tahle ženská se mi dřív skutečně líbila..http://bp1.blogger.com/…Locklear.jpg

Neverim a neverim, ze je to ona 8o Takova krasna zenska, to nemuze byt preci ona :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
23.9.13 20:52
@marky9 píše:
@Damael tak ke kadeřnici jsem se už půlroku nedostala :zed:

Šťastná to žena.. Jestli mi to konečně dá rodina k narozkám, tak tam půjdu po roce a tři čtvrtě, aspoň ukážu kadeřnici, co se mi za tu dobu urodilo za kvítí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
23.9.13 21:01
@Lili píše:
Damael a jaky uces jsi vybrala?

Nechala jsem to nakonec na muži a vybral mi tenhle účes s přáním, ať kadeřnice zachová i barvu (co ti chlapi na tý blond furt mají :cert: ), tak jsem ho ujistila, že účes BUDE tmavě hnědý, aby si pak na tu výslednou černou lépe zvykl :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
23.9.13 21:02
@Lucake píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vcera jsem videla sve fotky ze svatebni recepce, ani bych se nedivila, kdyby si mysleli, ze jsem zenichova blazniva teta. Retus, nadherna vec. Jdu do toho :) a pak rozeslu :) jde ostarsit druzicky? :D

:mrgreen: Zkus to, a když se ti podaří přidat jim vrásky i kila, máš plusové body :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
23.9.13 21:04

@denisa 76 z aminokyselin si tělo tvoří bílkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
23.9.13 21:07
@denisa 76 píše:
@Jemys to je možný, ale spíš jsem cítila, že mě chybí cukr a co mě dodal sacharidy za chvíli to bylo dobrý. Prý je to tím jak člověk maká tak ze sebe vydává hodně energie a pokud jí tělu opět nedodá tak dopadne jako já a jeden známý mě tady psal, že taková zátěž při cvičení může vyvolat i hypoglykemii a myslím, že něco podobného se na mě chystalo :roll: No už mám v sobě kofilu..tatranku a kousek míša řezů. Ono je to i tím, že sladký skoro vůbec nežeru a asi tělu už chybělo ;)
No holka tak to si můžeme podat ruce..kartu jsem též nechala doma..chci dělat zelnačku a zelí jsem nekoupila..starej na přesdržku a má tu drzost mě napsat, že se chce usmířit a hodlá si promluvit pouze, když budu mít podvazky..já koleno na hadry..šlachy na rukou mě bolí tak, že se ani neopřu a furt něco kuva :poblion: :poblion: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Holka je to asi nějaký všechno rozbitý..za mě se jít už jenom zahrabat.Snad zítra bude líp :hug: :hug: :hug:

Když on si na usmiřovačku oblékne tanga a udělá striptýz :think: to bych možná brala, takovou nabídku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
23.9.13 21:10
@Haku píše:
Neverim a neverim, ze je to ona 8o Takova krasna zenska, to nemuze byt preci ona :think:

http://www.celebrific.com/…-7-25-07.jpg

http://imageocd.com/…nd-after.jpg

Proto už se dávno z VIP celebrit nehroutím - v reálu vypadají úplně stejně jako my 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
24.9.13 07:29

@Damael Ono u nich kromě retuše dělá hodně i ten makeup. My byli jednou na přehlídce a mohla ses tam nechat namalovat - sice mě patlali neskutečně dlouhou dobu, ale normálně jsem se pak nemohla poznat.

• Citovat
  • Upravit
9006
24.9.13 08:21

Dobre rano rasple, jen vic takovych fotek, rozste mi sebevedomi :) :) vcera jsem hodinu behala :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová