Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jemys tak jsem si pokecala s trenérem a tedy.Na creatin at prý zapomenu a hodně rychle. Prý je u mě zbytečný, že svaly mám a už se budou jenom udržovat, když nechci být jako Arnold. Říkal, že jsem unavená a bílá z toho, že to co při cvičení vydám z těla tak mu zase musím vrátit. Dost makám a tělo se nestačí srovnat či co. Takže musím po každým cvíču myslím vypít přípravek, kde jsou obsaženy aminokyseliny..snad jsem to pochopila dobře. Musím říct, že dneska jsem ho měla poprvý a holka ono to jako funguje.Za pár minut jsem mohla jít cvičit znova..nejsem unavená a nic mě nebolí. Pak říkal, že musím užívat myslím draslík a hořčík a nejdůležitější je vitamin C. Kolenní klouby prý velice trpí a pokud se začnou zatěžovat dřepy nebo závažím hrozí poškození a mám papat Proenzi na obnovení chrupavky. Vždy při cvičení už mám koleno vždy fixovat..no stará almara ![]()
@denisa 76 Jó, o Proenzi jsem si psala ježíškovi
Unavená a bílá můžeš být taky z nedostatku železa. Já mám dneska dost, celý den po nákupech a to jsem u bankomatu zjistila, že jsem nechala kartu doma
Štěstí, že jsem šla první do drogerky, protože zjistit to v supermarketu u kasy, tak nevím, co bych dělala - nákup za 2500,– a v peněžence stovka
Barák plnej bláta a hlíny, jak tu couraj dělníci, dítě uřvaný, já už prostě nemůžu ![]()
@denisa 76 A souhlas s těma dřepama, já mám fakt z dřepů odrovnaný koleno
Ale já takovej ten návlek na zpevnění vždycky zapomněla doma a ve fitku měli na půjčení jen bederák ![]()
@Jemys to je možný, ale spíš jsem cítila, že mě chybí cukr a co mě dodal sacharidy za chvíli to bylo dobrý. Prý je to tím jak člověk maká tak ze sebe vydává hodně energie a pokud jí tělu opět nedodá tak dopadne jako já a jeden známý mě tady psal, že taková zátěž při cvičení může vyvolat i hypoglykemii a myslím, že něco podobného se na mě chystalo
No už mám v sobě kofilu..tatranku a kousek míša řezů. Ono je to i tím, že sladký skoro vůbec nežeru a asi tělu už chybělo ![]()
No holka tak to si můžeme podat ruce..kartu jsem též nechala doma..chci dělat zelnačku a zelí jsem nekoupila..starej na přesdržku a má tu drzost mě napsat, že se chce usmířit a hodlá si promluvit pouze, když budu mít podvazky..já koleno na hadry..šlachy na rukou mě bolí tak, že se ani neopřu a furt něco kuva
![]()
Holka je to asi nějaký všechno rozbitý..za mě se jít už jenom zahrabat.Snad zítra bude líp
![]()
@Damael píše:
@Lili Sem dám ještě něco, z čeho se mi už udělalo docela blbě, protože zrovna tahle ženská se mi dřív skutečně líbila..http://bp1.blogger.com/…Locklear.jpg
Neverim a neverim, ze je to ona
Takova krasna zenska, to nemuze byt preci ona ![]()
@marky9 píše:
@Damael tak ke kadeřnici jsem se už půlroku nedostala
Šťastná to žena.. Jestli mi to konečně dá rodina k narozkám, tak tam půjdu po roce a tři čtvrtě, aspoň ukážu kadeřnici, co se mi za tu dobu urodilo za kvítí ![]()
@Lili píše:
Damael a jaky uces jsi vybrala?
Nechala jsem to nakonec na muži a vybral mi tenhle účes s přáním, ať kadeřnice zachová i barvu (co ti chlapi na tý blond furt mají
), tak jsem ho ujistila, že účes BUDE tmavě hnědý, aby si pak na tu výslednou černou lépe zvykl ![]()
@Lucake píše:![]()
![]()
vcera jsem videla sve fotky ze svatebni recepce, ani bych se nedivila, kdyby si mysleli, ze jsem zenichova blazniva teta. Retus, nadherna vec. Jdu do tohoa pak rozeslu
jde ostarsit druzicky?
Zkus to, a když se ti podaří přidat jim vrásky i kila, máš plusové body ![]()
@denisa 76 píše:
@Jemys to je možný, ale spíš jsem cítila, že mě chybí cukr a co mě dodal sacharidy za chvíli to bylo dobrý. Prý je to tím jak člověk maká tak ze sebe vydává hodně energie a pokud jí tělu opět nedodá tak dopadne jako já a jeden známý mě tady psal, že taková zátěž při cvičení může vyvolat i hypoglykemii a myslím, že něco podobného se na mě chystaloNo už mám v sobě kofilu..tatranku a kousek míša řezů. Ono je to i tím, že sladký skoro vůbec nežeru a asi tělu už chybělo
No holka tak to si můžeme podat ruce..kartu jsem též nechala doma..chci dělat zelnačku a zelí jsem nekoupila..starej na přesdržku a má tu drzost mě napsat, že se chce usmířit a hodlá si promluvit pouze, když budu mít podvazky..já koleno na hadry..šlachy na rukou mě bolí tak, že se ani neopřu a furt něco kuva![]()
![]()
![]()
![]()
Holka je to asi nějaký všechno rozbitý..za mě se jít už jenom zahrabat.Snad zítra bude líp![]()
![]()
Když on si na usmiřovačku oblékne tanga a udělá striptýz
to bych možná brala, takovou nabídku ![]()
@Haku píše:
Neverim a neverim, ze je to onaTakova krasna zenska, to nemuze byt preci ona
http://www.celebrific.com/…-7-25-07.jpg
http://imageocd.com/…nd-after.jpg
Proto už se dávno z VIP celebrit nehroutím - v reálu vypadají úplně stejně jako my ![]()
@Damael Ono u nich kromě retuše dělá hodně i ten makeup. My byli jednou na přehlídce a mohla ses tam nechat namalovat - sice mě patlali neskutečně dlouhou dobu, ale normálně jsem se pak nemohla poznat.
Dobre rano rasple, jen vic takovych fotek, rozste mi sebevedomi
vcera jsem hodinu behala
![]()