Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jemys
![]()
@Kirbisek tak hezky no, kdyz se dukladne pozoruju, vsechny vrasky se rychleji zarezavaji, takze to nedelam, na letmy pohled pripominam sama sebe, delsi pohledy proto nepraktikuju.
Jizvu mam na oboci a je to ma pycha ![]()
Moje mamka me dnes vyfotla s mym tatou ja se na to koula a rikam… jezisi, ja tu vpadam nejaka stara
vyfot nas jeste jednou…jeste jednou…jeste jednou…a pak mi doslo, ze nevypadam, ze asi uz jsem ![]()
@Haku jo fotky ty potvory nevdecny. Kdyz u nic nestoji je vyvolat, neni co fotit
@denisa 76 píše:
@Haku ále prd..to je spíš blbým fotákem
Mam te rada
![]()
@Jemys píše:
@KirbisekJemné vlásečky…
Co jste to za rašple, když nemáte vrásky??? Sakra, musím najít nějakou skupinu pro lidi nad hrobem
mé nosoretní potvory jsou pěkně hluboké ![]()
věř mi, jsem stará rašple právem ![]()
@denisa 76 píše:
@Haku ále prd..to je spíš blbým fotákem
A blbým světlem, případně je chyba tam za foťákem ![]()
@Damael píše:
Kdysi jsem jezdívala na to permanentní odstranění chlupů a ptala jsem se tehdy kosmetičky, zda to opravdu funguje, zda se dá těch chlupů trvale zbavit.. A ona mi tehdy řekla, že ano, že je to super, že má asi tak o polovinu řídší ochlupení podpaží a některé chloupky úplně zesvětlaly.. No a pak z ní vylezlo, že na to holky chodí po zavíračce snad každý den
Tak aby to s tou galvanickou žehličkou nebylo podobně
na tom asi něco bude; je fakt, že moje kosmwetička má pleť jako miminko
![]()
@Kirbisek píše:
na tom asi něco bude; je fakt, že moje kosmwetička má pleť jako miminko![]()
![]()
![]()
Galvanickou žehličku jsem si kdysi chtěla koupit - stojí od nějakých dvou tisíc, takže jestli chceš chodit pravidelně, tak se asi spíš vyplatí ta koupě ![]()
@Damael píše:
Galvanickou žehličku jsem si kdysi chtěla koupit - stojí od nějakých dvou tisíc, takže jestli chceš chodit pravidelně, tak se asi spíš vyplatí ta koupě
to asi jo ![]()
@Damael píše:
A blbým světlem, případně je chyba tam za foťákem
jasná věc..starej fotoaparát a blbý světlo
![]()
Nám teď přišla nabídka na fotku za 1,40-, že jsme si dlouho nic neobjednali, úprava fotek je prý v ceně, tak jsme tam 1000 fotek poslali, tak jsem zvědavá, jaká krasavice přijde zpět
I když já se na fotkách většinou schovávám za děti ![]()