Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
12.8.13 15:09
@Regina Hero píše:
no tak znovu a lépe… a pěkně se pohádejte… přece nemůžeš být takhle ochuzená… :cert: :cert: :cert:

No jo, ale to zas budu sobecká, že si v tomhle věku dovolím ještě si uvrtat dítě :zed: Ale přeci musím dohnat to, co jsem v mládí zanedbala :think:

• Citovat
  • Upravit
29350
12.8.13 15:11
@Jemys píše:
No jo, ale to zas budu sobecká, že si v tomhle věku dovolím ještě si uvrtat dítě :zed: Ale přeci musím dohnat to, co jsem v mládí zanedbala :think:

No, tak budeš sobecká… už to máš tu svou pověst bez hádky ohledně dvou čárek tak pošramocenou, že je to už skoro jedno… klidně si dovol i dvě další, co dvě… tři… nebo i čtyři!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 15:12
@Tiger-lily píše:
@Jemys A co maminka? Taky ti řekla, že potrat nebude?

Tý to bylo šumák. Prostě všechno špatně :think: Úplně za blbej konec jsme to vzali to plození :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
12.8.13 15:13

@Regina Hero A co když se chlap nepohádá ani u pátýho dítěte?? 8o Von čím starší, tím blbší… :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35438
12.8.13 15:14

@Jemys Kolikrát jste se v těhotenství rozešli? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
12.8.13 15:14

@Jemys Tak to budeš muset začít spořit stravenky a vážně přemýšlet o odchodu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.8.13 15:16
@Jemys píše:
@Regina Hero A co když se chlap nepohádá ani u pátýho dítěte?? 8o Von čím starší, tím blbší… :mrgreen: :mrgreen:

to bych si teda hledala jinýho chlapa… u pátýho by měl roztřískat nejmíň stůl a manželskou postel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 15:18

@Tiger-lily Stravenky nedostává, ty syslit nemůžu. Musím se vytratit za noci pod rouškou tmy jen s tím, co najdu v lednici a s tím outěžkem, co mi udělal… jojo, takhle končí starý rašple :zed:

• Citovat
  • Upravit
20385
12.8.13 15:18
@Regina Hero píše:
to bych si teda hledala jinýho chlapa… u pátýho by měl roztřískat nejmíň stůl a manželskou postel…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
12.8.13 15:20

@Jemys - já jsem 1969, naštěstí jsem rodila už loni, takže to možná znělo lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 15:20

Holky, moc dík. :kytka: Otevřely ste mi konečně oči. Konečně vidím, v čem to žiju. :twisted: Jdu si sbalit a podat žádost o rozvod.

• Citovat
  • Upravit
9577
12.8.13 15:21
@Tiger-lily píše:
@Jemys Tak to budeš muset začít spořit stravenky a vážně přemýšlet o odchodu. :cert:
:pankac: :pankac: :potlesk: :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1745
12.8.13 15:21

Jasně, protože tam je napsáno, že ti mladí a šťastní rodiče milují své dítě mnohem více něž nějaká třicítka (ta už na to zřejmě nemá elán)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
12.8.13 15:22

@Taara69 Ty vado, to si ještě zažila Jima Morrisona :mrgreen: Ten mi jen o fous unikl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1745
12.8.13 15:25

To jo, jenže si vzhledem ke stařecké demenci si nepamatuji, kdo to vlastně byl-jinak jsme dítě plánovali, těšili se a o potratu neuvažovali, rodiče nešíleli, školu mám dodělanou, diskotéky odjuchaný-trapná nuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová