Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jemys píše:
No jo, ale to zas budu sobecká, že si v tomhle věku dovolím ještě si uvrtat dítěAle přeci musím dohnat to, co jsem v mládí zanedbala
No, tak budeš sobecká… už to máš tu svou pověst bez hádky ohledně dvou čárek tak pošramocenou, že je to už skoro jedno… klidně si dovol i dvě další, co dvě… tři… nebo i čtyři!!!
@Tiger-lily píše:
@Jemys A co maminka? Taky ti řekla, že potrat nebude?
Tý to bylo šumák. Prostě všechno špatně
Úplně za blbej konec jsme to vzali to plození ![]()
@Regina Hero A co když se chlap nepohádá ani u pátýho dítěte??
Von čím starší, tím blbší…
![]()
@Jemys Tak to budeš muset začít spořit stravenky a vážně přemýšlet o odchodu. ![]()
@Jemys píše:
@Regina Hero A co když se chlap nepohádá ani u pátýho dítěte??Von čím starší, tím blbší…
![]()
to bych si teda hledala jinýho chlapa… u pátýho by měl roztřískat nejmíň stůl a manželskou postel…
@Tiger-lily Stravenky nedostává, ty syslit nemůžu. Musím se vytratit za noci pod rouškou tmy jen s tím, co najdu v lednici a s tím outěžkem, co mi udělal… jojo, takhle končí starý rašple ![]()
@Regina Hero píše:
to bych si teda hledala jinýho chlapa… u pátýho by měl roztřískat nejmíň stůl a manželskou postel…
@Jemys - já jsem 1969, naštěstí jsem rodila už loni, takže to možná znělo lépe
Holky, moc dík.
Otevřely ste mi konečně oči. Konečně vidím, v čem to žiju.
Jdu si sbalit a podat žádost o rozvod.
Jasně, protože tam je napsáno, že ti mladí a šťastní rodiče milují své dítě mnohem více něž nějaká třicítka (ta už na to zřejmě nemá elán)
@Taara69 Ty vado, to si ještě zažila Jima Morrisona
Ten mi jen o fous unikl ![]()
To jo, jenže si vzhledem ke stařecké demenci si nepamatuji, kdo to vlastně byl-jinak jsme dítě plánovali, těšili se a o potratu neuvažovali, rodiče nešíleli, školu mám dodělanou, diskotéky odjuchaný-trapná nuda
No jo, ale to zas budu sobecká, že si v tomhle věku dovolím ještě si uvrtat dítě
Ale přeci musím dohnat to, co jsem v mládí zanedbala