Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1142
17.12.15 19:11

Já vás zdravím, právě dnes jsem se vrátila…no ne z hradu :)..ale pěkně ze špitálu :pocitac: tak dlouho jsem ten žlučník odkladala až jsem skončila se zánětem i slinivky na kapackach :cert: Z toho plyne jediná kladná věc- letošní vánoční obzerstvi a tloustnutí se. me osoby netýká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.12.15 21:05
@jířa6 píše:
Já vás zdravím, právě dnes jsem se vrátila…no ne z hradu :)..ale pěkně ze špitálu :pocitac: tak dlouho jsem ten žlučník odkladala až jsem skončila se zánětem i slinivky na kapackach :cert: Z toho plyne jediná kladná věc- letošní vánoční obzerstvi a tloustnutí se. me osoby netýká ;)

A přežiješ to? :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
18.12.15 21:50

@Lena 25 Ja doufam :mrgreen: zhubnout mi neuskodi, ale moc tomu neverim.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.12.15 18:41
@jířa6 píše:
Já vás zdravím, právě dnes jsem se vrátila…no ne z hradu :)..ale pěkně ze špitálu :pocitac: tak dlouho jsem ten žlučník odkladala až jsem skončila se zánětem i slinivky na kapackach :cert: Z toho plyne jediná kladná věc- letošní vánoční obzerstvi a tloustnutí se. me osoby netýká ;)

Tak ať je brzy lépe. Upřímně obžerství v podobě cukroví by mi nechybělo, já bych trpěla bez svařáku a Martini :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
25.12.15 21:00
@jířa6 píše:
@Lena 25 Ja doufam :mrgreen: zhubnout mi neuskodi, ale moc tomu neverim.. :think:

Já mám opačný problém. Celou dobu poslouchám, jak nic „nežeru“a jsem zdechlá. Přitom bych řekla, že jím normálně. Marně se pořád obhajuji, že to mám v genech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
26.12.15 18:14
@Loda píše:
Tak ať je brzy lépe. Upřímně obžerství v podobě cukroví by mi nechybělo, já bych trpěla bez svařáku a Martini :jazyk:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
26.12.15 20:03

Tak jaké byly svátky, rašple?? Žijete?? Co Ježíšek, trefil se??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
26.12.15 20:20

Já s tebou musím nesouhlasit mě je stejně jako tobě a rozhodně život nekončí vím že tělo už není co bývalo ale nemůže být stejné jako ve dvaceti to je život co se trošku rozhléhnout po tom co by tě bavilo např cvičení kurz další vzdělávání dobročinnost knihy cokoliv by tě naplnovalo cestování a pokud jsou děti starší spnění si určitých snů???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.12.15 21:18

Ahooj rašple, dlouho jsem tady nebyla, ale hlásím návrat. Hehehe, dělám si soupis operací a lékařů, které musím za leden oběhat, tak jsem si vzpomněla, do které že to skupinky patřím :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
26.12.15 21:57

@Gina108 ani nemluv. Já začala v prosinci a v lednu budu pokračovat :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.12.15 09:39
@loulek píše:
Já s tebou musím nesouhlasit mě je stejně jako tobě a rozhodně život nekončí vím že tělo už není co bývalo ale nemůže být stejné jako ve dvaceti to je život co se trošku rozhléhnout po tom co by tě bavilo např cvičení kurz další vzdělávání dobročinnost knihy cokoliv by tě naplnovalo cestování a pokud jsou děti starší spnění si určitých snů???
???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
2.1.16 18:28

Ahoj rašple, jak jste přežily svátky?
Já musím přiznat, že po sedmi letech jsem měla úžasný Vánoce i Silvestr. A to hlavně díky tomu, že už stará rašple jsem. Žiju přítomností!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
2.1.16 23:31

@Lena 25 Já musím říct, že letošní svátky byly naprosto super. Jen se nějak nemůžu vyrovnat s tím, že jdu v pondělí do práce. Jako stará rašple bych už měla být doma. A žít přítomností je to nejdůležitější. Zasekat v minulosti se nemůžeš a budoucnost je vždy nejasná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
2.1.16 23:32

JO - a taky jsem přibrala tři kila :roll: asi stařecký tuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
3.1.16 09:33

@Loda Mám to stejný. Taky se s tím nemůžu vyrovnat, že jdu do práce. Zase buzení do školky..Práci mám ale jen do konce února, takže jak píšeš, budoucnost je vždy nejasná..Že stařecký tuk.To je dobrý :lol:
Ale to si neber osobně, jen ten termín mě pobavil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová