Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Loda píše:
Já si na vánoce nestěžuju. Jako správná rašple jsem vděčná za každé vánoce, kterých se ještě dožiju
Ahoj, já říkám: jediný čas je spravedlivý, načítá nám všem stejně rychle. Hlásím se do klubu ![]()
@Kaslavka píše:
Ahoj, já říkám: jediný čas je spravedlivý, načítá nám všem stejně rychle. Hlásím se do klubu
vítej
![]()
Ahoj rasple, už vás chytá vánoční šílenství? My dorazili s klukem v patek opět ze špitálu, tak jsem dneska alespoň tady v tom binci zapálila adventak…to zatím vše a nálada na bodů mrazu…
@jířa6 píše:
Ahoj rasple, už vás chytá vánoční šílenství? My dorazili s klukem v patek opět ze špitálu, tak jsem dneska alespoň tady v tom binci zapálila adventak…to zatím vše a nálada na bodů mrazu…
vánoční šílenství? Co to je? Já mám před Vánocemi akorát šíleně moc práce, protože prodávám ostošest… ale je to příjemné, teda když lidi kupují… když zjistí, že andělské mlsání není jídlo, tak je přejde chuť a jdou na punč… ![]()
@jířa6 píše:
M2 se taky vánoční šílenství moc netýká. Mám sice něco napečeno, ale jinak taky binec, žádný dárek…vůbec nemám to pravé vánoční těšení. ![]()
@merlose U mě ro dělá hodně i počasí, moc bych přála dětem to předvánoční teseni v závějích a tak, jak já si to pamatuju, pripada mi to teď takový všeobecně bez nálady…dárek mám jeden..a ani mě to nějak netrápí.. @Regina Hero Tak ať to jde co nejlíp ![]()
@merlose píše:
M2 se taky vánoční šílenství moc netýká. Mám sice něco napečeno, ale jinak taky binec, žádný dárek…vůbec nemám to pravé vánoční těšení.
Jééé, pošli nějaký cukroví. Mrně přišlo s tím, že mají za domácí úkol upéct s maminkou vánoční cukroví a přinést do školky
Já nesnáším pečení
Řekni kam a pošlu. Máme ho tak na dvoje vánoce.
Jen se tuž matko a začni péct. ![]()
@merlose píše: Řekni kam a pošlu. Máme ho tak na dvoje vánoce.Jen se tuž matko a začni péct.
Na sever, ženo, na sever. Na starý kolena už začínat péct nebudu, cukrárna to jistí ![]()
@Loda píše:
Na sever, ženo, na sever. Na starý kolena už začínat péct nebudu, cukrárna to jistí
u nás je to tradice od malička, u manžela taky. Takže holt pokračuju. ![]()
Patřím sem i já. Bohužel nepřečtu všechny příspěvky, asi je tu rašplí hodně. ![]()
Porodila jsem druhé dítě ve 41 letech a mám teprve teď pocit, že mě čeká ještě hodně dobrodružství. ![]()
@Lena 25 píše:
Patřím sem i já. Bohužel nepřečtu všechny příspěvky, asi je tu rašplí hodně.
Porodila jsem druhé dítě ve 41 letech a mám teprve teď pocit, že mě čeká ještě hodně dobrodružství.
CAu rasplicky, ja mam ted rodici pâuzu, ale rikam si, ze mozna jeste nekdy…Je mi 38, tak asi n ejvyssi cas, co
![]()
JAk se chystate na Jeeziska? Ja nic moc, co jsme napekli jsme snedli
![]()
@Lena 25 píše:
Patřím sem i já. Bohužel nepřečtu všechny příspěvky, asi je tu rašplí hodně.
Porodila jsem druhé dítě ve 41 letech a mám teprve teď pocit, že mě čeká ještě hodně dobrodružství.
@farska píše:
CAu rasplicky, ja mam ted rodici pâuzu, ale rikam si, ze mozna jeste nekdy…Je mi 38, tak asi n ejvyssi cas, co![]()
![]()
![]()
JAk se chystate na Jeeziska? Ja nic moc, co jsme napekli jsme snedli
![]()
Pět dětiček a ještě uvažuješ o dalším? Máš můj obdiv.
Já mám dárky a i napečeno. Letos jsem to stihla i trochu dřív.
![]()