Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
14.1.15 18:00

@asha já funguju… ale co je manžel tady v Olomouci, tak mě nahání do postele už před půlnocí… a já jsem přitom taková rozená sova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.15 18:03
@Regina Hero píše:
@asha já funguju… ale co je manžel tady v Olomouci, tak mě nahání do postele už před půlnocí… a já jsem přitom taková rozená sova…
:mavam: Jsme dve :) Ale ja mam ted zavazek, ze jdu vencit nejdyl v 11 a v pul 12 uz musim byt v posteli. Ty rana v zime jsou strasny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
14.1.15 18:05
@Regina Hero píše:
@asha já funguju… ale co je manžel tady v Olomouci, tak mě nahání do postele už před půlnocí… a já jsem přitom taková rozená sova…

já říkám noční motýlek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.1.15 18:09
@S.Ivanka píše:
já říkám noční motýlek :palec:
:mrgreen:
To by ale mohlo lehce slouznout k necemu nepeknymu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
16.1.15 10:50

Holky holky, mám špatné zprávy od Jíři, kluka jí převáželi vrtulníkem do Motola je na tom blbě, ale už je prý po operaci - srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.1.15 17:02

No to jsou tedy zprávy :,( posílám moc sil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.1.15 17:06
@S.Ivanka píše:
Holky holky, mám špatné zprávy od Jíři, kluka jí převáželi vrtulníkem do Motola je na tom blbě, ale už je prý po operaci - srdíčko.

Ježíš, chudák malej… co se stalo? Tak ji pozdravuj a že malému držíme palce… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
16.1.15 20:27

@Regina Hero @Stevia můžu vám překopírovat co mi napsala, je z toho úplně sesypaná a nedivím se jí
dnes ráno:

Ahoj, chtela jsem Ti je říct, že malýho Peťu bolelo už od vánoc na hrudi, pořád mi tvrdili, že to je od zad. Včera si ho nechali ve špitále, že ho jen zakapou, odpoledne ho přeložili na Jip a večer ho vrtulníkem překládali do Motola s těžkým zánětem perikardu. Ještě v noci mu drenovali srdičko, aby mu odsáli výpotek. Jedu dnes za ním, drž nám pěsti.

teď večer:
Tak jediny co zatim vim je to, že ta bolest s tím pry nesouvisi, ale že mu zachranila život. Kdyby jsme s ním nejeli, asi by to dopadlo nejhůř, už takhle to prý bylo za pět dvanáct. Jinak nevím nic, čeká se vyšetření toho výpotku(vytáhli mu 300ml),aby se zjistilo, proč se to vůbec stalo.Jedu tam až zítra, dneska by mě k němu nepustili, celý den ho tlumili, aby si to srdičko odpočinulo. Dreny ma pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
16.1.15 22:35

@S.Ivanka Teda to je fakt hrozny takhle z niceho nic…
Je mi jich moc lito, to musi byt desny nervy…myslim na ne at je lip a malymu pomuzou rychle a at se dloho netrapi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.1.15 21:06

Posílám jim oběma moc pozdravů a přání, ať je zase brzo dobře, takové věci se nemají stávat. Ale když už, ať to rychle dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.1.15 21:11

Smarjaaapaano!
At daji chlapecka dokupy co nejdrive :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
17.2.15 15:20

Holky kdo z vás má FB??? Že by jste Jířu podpořily?? Ten kluk je na tom hodně zle. Dostali výsledky vyšetření proč se to stalo a Jířa je z toho asi zralá na psychiatra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
17.2.15 15:29

@S.Ivanka já nemám, ale myslím na ní pořád :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
17.2.15 15:31
@Stevia píše:
@S.Ivanka já nemám, ale myslím na ní pořád :,(

To já právě taky… :hug: psala mi včera že je asi někdo hodně proklel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.15 15:33
@S.Ivanka píše:
To já právě taky… :hug: psala mi včera že je asi někdo hodně proklel

To je strasny :( Ja doufala, ze uz je to dobry :? Moc preju, aby bylo lip, at se z toho dostane! A taky hodne sil. Ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová