Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky moje, tak jsem si vyprosila toho našeho autíka na svátky, přivezli mi ho dneska v poledne a doufám že tu zůstane dlouho ![]()
jsem se na něj těšila, a pak to zas obrečim až ho povezou domů ![]()
přivezl si s sebou Furbyho ukecanýho co dostal od Ježíška a tak tu ještě vedle mě na nj hučí a kňučí a strašná sranda že to ta potvora opakuje, tak jestli do rána neusne
tak nvm, asi půjdu do Lekárny pro narkózu ![]()
ten muj zas na Ischii v lázních jako každé Vánoce, tak mě deptá, ale letos jsem umírněná, než ho mít doma - umřela mu sestra na Štědrý den, no nepochopila jsem proč nevyužili storno, já osobně bych neměla náladu, ale každý asi truchlí po svém.
@Sluka Smarja ti jsou kouzelnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
![]()
Nazdar ženy… krásný povánoční čas všem a do nového roku je to nej… letos to stojí za to, počítač skoro nezapínám, roztáhli jsme náš rozkládací stůl, takže je víc jak dva metry a užíváme si návštěvy… s vnučkou jsme se holt jako rodina trochu rozrostli… asi budu ještě muset dokoupit pár židlí, máme jich stejných jen šest, dvě nosíme z dílny a na příští Vánoce asi nebudou stačit… no a taky nám při tom tempu došla většina cukroví… milý Ježíšku, slibuji, že příště nebudu péct až třiadvacátého, ale budu mít napečeno ještě před jarmarkem (aby mi to o to dřív sežrali) ![]()
@Sluka píše:
Krásné vánoce a šťastný nový rok, holky milovaný
to jsou tvoje děti? Nádherná fotka… ![]()
@S.Ivanka vyměň za nový model, co tě na Ischii vezme sebou… ![]()
@Regina Hero píše:
@S.Ivanka vyměň za nový model, co tě na Ischii vezme sebou…
Kašlu na to, jedu příští rok taky, už jsme s klukem domluvený, nějak začínám konečně si zvykat na nálady svého nemocného těla, tak cestu už bych snad zvládla, i když přemýšlím že letadlem to bude lepší ![]()
@S.Ivanka píše:
Kašlu na to, jedu příští rok taky, už jsme s klukem domluvený, nějak začínám konečně si zvykat na nálady svého nemocného těla, tak cestu už bych snad zvládla, i když přemýšlím že letadlem to bude lepší
To urcite!
Nez se kodrcat autem anebo busem…Jestli financne muzes, tak urcite za mne letadlo
![]()
@S.Ivanka píše:
Holky moje, tak jsem si vyprosila toho našeho autíka na svátky, přivezli mi ho dneska v poledne a doufám že tu zůstane dlouho
jsem se na něj těšila, a pak to zas obrečim až ho povezou domů
přivezl si s sebou Furbyho ukecanýho co dostal od Ježíška a tak tu ještě vedle mě na nj hučí a kňučí a strašná sranda že to ta potvora opakuje, tak jestli do rána neusnetak nvm, asi půjdu do Lekárny pro narkózu
ten muj zas na Ischii v lázních jako každé Vánoce, tak mě deptá, ale letos jsem umírněná, než ho mít doma - umřela mu sestra na Štědrý den, no nepochopila jsem proč nevyužili storno, já osobně bych neměla náladu, ale každý asi truchlí po svém.
Ivko, my jsme taky tátovu smrt vyřešili vánocemi v Thajsku.. Byl to takový útěk do jinam, doma bychom se asi předávkovaly Lexauriny..
@farska píše:
@Sluka Smarja ti jsou kouzelnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ano, když jsou vyspalí, najedení, mají k dispozici žebřík a nikdo jim nekecá do toho, co mají a nemají dělat, jsou velice roztomilí ![]()
@Regina Hero píše:
Nazdar ženy… krásný povánoční čas všem a do nového roku je to nej… letos to stojí za to, počítač skoro nezapínám, roztáhli jsme náš rozkládací stůl, takže je víc jak dva metry a užíváme si návštěvy… s vnučkou jsme se holt jako rodina trochu rozrostli… asi budu ještě muset dokoupit pár židlí, máme jich stejných jen šest, dvě nosíme z dílny a na příští Vánoce asi nebudou stačit… no a taky nám při tom tempu došla většina cukroví… milý Ježíšku, slibuji, že příště nebudu péct až třiadvacátého, ale budu mít napečeno ještě před jarmarkem (aby mi to o to dřív sežrali)
Milý Ježíšku, slibuji, že budu celý rok šetřit a v prosinci si zase od někoho cukroví koupím, abych měla advent klidný a bez stresu ![]()
Dokup nábytek, talíře, ubrusy - to se opravdu hodí a není nic krásnějšího než velkorodinné oslavy, my letos měli štědrý večer spojený i s rodinou mamky bráchy ![]()
@S.Ivanka píše:
Kašlu na to, jedu příští rok taky, už jsme s klukem domluvený, nějak začínám konečně si zvykat na nálady svého nemocného těla, tak cestu už bych snad zvládla, i když přemýšlím že letadlem to bude lepší
Letadlem tam jsi za chvilku a Ischiu si užij i za mně - mám Itálii v plánu jako svatební cestu, takže se tam výhledově nepodívám, ale je to tam supeeeeeeeer ![]()
@Sluka píše:
Ano, když jsou vyspalí, najedení, mají k dispozici žebřík a nikdo jim nekecá do toho, co mají a nemají dělat, jsou velice roztomilí
Ehm…Umis si aspon ramcove predstavit fotit na PF tohle? ![]()
EDIT:fotka smazana
Příspěvek upraven 27.12.14 v 16:31