Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@asha píše:
A ja zehlim, protoze kdyz se k tomu konecne odhodlam, ma ta hromada metr a pul a vsechno je dokonale sezvejkany. To neudlanujesZkousela jsem to
jo, tak nějak… ani mé rychložehlení s pomocí rosítka na kvítka na to nefunguje… holt ty časy, kdy jsem to stihla složit ještě tak horké, že to pálilo do rukou, ty jsou pryč… to jsem ještě nedělala andělíčky ve velkém ![]()
@farska píše:
@Regina Hero Musel dospet, no…
Sikula tatka![]()
jo, normálně ho nepoznávám… sundával sám tapety, dělal omítky (sice zpočátku to bylo lehce hrbaté, ale na to, že to jednou viděl na kousku, jak se to dělá a pak se s tím sám popral), teď si už i vrtačku půjčil a přidělával nějaké police… no, někdo mi vyměnil dítě za lepší model… škoda jen, že mě to stálo kupu nervů a šedivých vlasů… ![]()
@Regina Hero píše:
jo, tak nějak… ani mé rychložehlení s pomocí rosítka na kvítka na to nefunguje… holt ty časy, kdy jsem to stihla složit ještě tak horké, že to pálilo do rukou, ty jsou pryč… to jsem ještě nedělala andělíčky ve velkém
Ja si pokazdy odprisahnu, ze okamzite slozim kazdy suchy susak. Peru ob den dve pracky, protoze to u nas neschne, naskladam do kose, pak opet, a pak zas. A znicehonic se mi to kaci
A pritom kos na spinavy pradlo neustale pretyka. Asi mame moc obleceni, jinak to neni mozny ![]()
@Regina Hero píše:
jo, normálně ho nepoznávám… sundával sám tapety, dělal omítky (sice zpočátku to bylo lehce hrbaté, ale na to, že to jednou viděl na kousku, jak se to dělá a pak se s tím sám popral), teď si už i vrtačku půjčil a přidělával nějaké police… no, někdo mi vyměnil dítě za lepší model… škoda jen, že mě to stálo kupu nervů a šedivých vlasů…
To je cenny pouceni ![]()
@asha taky asi máme moc oblečení, protože tak čtyři pračky jsem dnes vyžehlila a koš je plný… a to jsem tam už dnes ani nedávala povlečení, to nechám až na zítra nebo pozítří, protože by to byla hromada jak prase… nechápu…
@asha píše:
Ja si pokazdy odprisahnu, ze okamzite slozim kazdy suchy susak. Peru ob den dve pracky, protoze to u nas neschne, naskladam do kose, pak opet, a pak zas. A znicehonic se mi to kaciA pritom kos na spinavy pradlo neustale pretyka. Asi mame moc obleceni, jinak to neni mozny
Joo holka, to musis mit 17 letou dceru, ktere denni ukol je uklidit dve az tri suche pracky pradla…
Jo, peru denne dve, obden kvuli latkovym plinkam tri pracky.
![]()
@Regina Hero píše:
jo, normálně ho nepoznávám… sundával sám tapety, dělal omítky (sice zpočátku to bylo lehce hrbaté, ale na to, že to jednou viděl na kousku, jak se to dělá a pak se s tím sám popral), teď si už i vrtačku půjčil a přidělával nějaké police… no, někdo mi vyměnil dítě za lepší model… škoda jen, že mě to stálo kupu nervů a šedivých vlasů…
Tyyyy jo, ale to stalo i za ty vlasy!!! ![]()
@Regina Hero píše:
@asha taky asi máme moc oblečení, protože tak čtyři pračky jsem dnes vyžehlila a koš je plný… a to jsem tam už dnes ani nedávala povlečení, to nechám až na zítra nebo pozítří, protože by to byla hromada jak prase… nechápu…
hele…A nechodite vy moc obleceny?
![]()
@asha píše:
To je cenny pouceni
ale víš, jaké jsem měla bobky, než se nám malá narodila a on začal chodit do práce? Elinka je na konci července a malej Tomík začal chodit do práce od půlky srpna… fakt mě moc hezky překvapil…
@farska píše:
Joo holka, to musis mit 17 letou dceru, ktere denni ukol je uklidit dve az tri suche pracky pradla…
Jo, peru denne dve, obden kvuli latkovym plinkam tri pracky.![]()
už vidím, kde je ta chyba… prvorozená bydlí v Brně s přítelem, syn teď taky bydlí ve svém a mě zůstaly doma jen ty dvě prťata… nechceš poslat dceru k nám na pár dní? U nás by si odpočinula, už je nás mnohem méně než vás… to by pro ni bylo leháro…
![]()
@farska píše:
Jo, peru denne dve, obden kvuli latkovym plinkam tri pracky.![]()
Ja kdyz prala dve denne, dal se ten kos aspon zavrit
Jenze ted mi to neschne
Ted snad peru castejs psi povleceni a hadry, nez to nase, uschne to na topeni ![]()
@Regina Hero píše:
ale víš, jaké jsem měla bobky, než se nám malá narodila a on začal chodit do práce? Elinka je na konci července a malej Tomík začal chodit do práce od půlky srpna… fakt mě moc hezky překvapil…
Malej Tomik
Ale docvaklo mu to sakra rychle ![]()
@asha píše:
Malej TomikAle docvaklo mu to sakra rychle
furt bude malej Tomík, i když je o pár cm větší než velký Tom… hahahaha…
@asha píše:
Ja kdyz prala dve denne, dal se ten kos aspon zavritJenze ted mi to neschne
![]()
Ted snad peru castejs psi povleceni a hadry, nez to nase, uschne to na topeni
zlatá sušička… zlatá sušička… já bych to neměla ani kam věšet to všechno… takhle je to suché raz dva… k nezaplacení…
@Regina Hero píše:
@Sluka i ty, Brute?![]()
![]()
No tak abych teda něco záslužného udělala, dala jsem se do žehlení… mám tu dva plné koše prádla… děs běs… kdybych to stihla složit hned po vysušení, nemusela bych žehlit… no, ale nebyl čas, byli andělé… naštěstí mě ta nebeská havěť tak naplňuje a dodává energii, že je stále dělám s láskou a úsměvem na rtech… a kdybyste viděly ty korálky, co jsem si koupila… broušené křišťály, záhnědy, ametysty a šungit… krásné nepravidelně broušené oválky… akorát plány mi zhatily dírky… jen ty křitály mají dírku tak velkou, aby jí prolezl drát dvakrát, do ostatních se nedostanu… tak budu dělat asi náhrdelníky… no, změna je život… naštěstí mě to nijak nevadí, i na krku budou dokonalé… až udělám, vložím fotku… jestli mě teda to žehlení nezabije…
Mě teda zabije, až uvidím tu fotku s vědomím, že na ně nemám ![]()