Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@farska píše:
@Regina Hero
Nezehlim.
Od tretiho ditete NEZEHLIM…![]()
![]()
KOlik ze jich mas?
Až od třetího?
![]()
@Sluka píše:
Mě teda zabije, až uvidím tu fotku s vědomím, že na ně nemám
ježíš, co jsem to napsala za kokotinu… křitály… se picnu…
A neboj, ony se třeba tak rychle neprodají a budeš na ně mít… nebo ti nějaké schovám ![]()
@Regina Hero píše:
jo, normálně ho nepoznávám… sundával sám tapety, dělal omítky (sice zpočátku to bylo lehce hrbaté, ale na to, že to jednou viděl na kousku, jak se to dělá a pak se s tím sám popral), teď si už i vrtačku půjčil a přidělával nějaké police… no, někdo mi vyměnil dítě za lepší model… škoda jen, že mě to stálo kupu nervů a šedivých vlasů…
Počkej, počkej.. A za ten upgrade můžeš ty, nebo snacha? ![]()
@Regina Hero píše:
furt bude malej Tomík, i když je o pár cm větší než velký Tom… hahahaha…
Chapu. Nejmladsi je porad moje miminko, i kdyz uz ted pujde k zapisu. To uz bude mit navzdycky ![]()
@Regina Hero píše:
zlatá sušička… zlatá sušička… já bych to neměla ani kam věšet to všechno… takhle je to suché raz dva… k nezaplacení…
Jj. Asi tak nekdy v pristim zivote touhle dobou…ji uz BUDU MIT TAKY!!!
@farska píše:
Joo holka, to musis mit 17 letou dceru, ktere denni ukol je uklidit dve az tri suche pracky pradla…
Jo, peru denne dve, obden kvuli latkovym plinkam tri pracky.![]()
![]()
Normálně se mezi vámi bojím, abych tu divnou nemoc nechytla ![]()
@Regina Hero píše:
zlatá sušička… zlatá sušička… já bych to neměla ani kam věšet to všechno… takhle je to suché raz dva… k nezaplacení…
Taky mam, na latkove pliny. Jenze je leita a musi se k praci doslova „ukopat“. A da si rict jen nekdy…:-)
@Sluka píše:
Normálně se mezi vámi bojím, abych tu divnou nemoc nechytla
To prijde samo, ani nevis jak. To se tak nejak pri tom pristihnes.
@Regina Hero píše:
ježíš, co jsem to napsala za kokotinu… křitály… se picnu…
A neboj, ony se třeba tak rychle neprodají a budeš na ně mít… nebo ti nějaké schovám
brousím si na ně zuby už přes rok, myslím ![]()
@Sluka píše:
Normálně se mezi vámi bojím, abych tu divnou nemoc nechytla
Jakou nemoc?
Tu 17 letou dceru uz se, obavam, nestihnes. Musela jsme zacit brzy a dat si faakt zalezet
![]()
@asha píše:
To prijde samo, ani nevis jak. To se tak nejak pri tom pristihnes.
Neděs mě
Nicméně jsem si dala stranický závazek, že si po smrti musím pamatovat, že v příštím životě chci dítě taky už ve dvaceti, abych jich stihla pět
![]()
@farska píše:
Jakou nemoc?
Tu 17 letou dceru uz se, obavam, nestihnes. Musela jsme zacit brzy a dat si faakt zalezet![]()
![]()
Tu žehlící
Tak nám dorazila pizza.. Dcera dnešní den doslova prob.ila, to jinak říci nedje, a teď tu stojí u stolu, kouká na ni a zamilovaně povídá: „Bibi mňam mňam“
Jak jí šetrně vysvětlit, že se dnes postí? ![]()
@farska píše:
Jakou nemoc?
Tu 17 letou dceru uz se, obavam, nestihnes. Musela jsme zacit brzy a dat si faakt zalezet![]()
![]()
To neslo samo? ![]()
Jo.. Velkomatky, když jste se mi tu tak krásně sešly.. Prosím vás, co mám dělat, když mi dcera, je-li nahatá, chodí v poho sama na záchod, ale jakmile je oblečená, čůrá a kadí za pochodu a je jí to ukradené?
![]()