Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3065
8.12.14 09:48
@Sluka píše:
Aspoň deset - ať má za mě kdo makat na baráku a na zahradě :pankac:

také jsem si jednou říkala že adoptovat pár puberťáků by nebylo na škodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.12.14 13:00
@farska píše:
Blaznis???
Ja jsem jedinacek a bylo to kruty. Sama… A sama. A zavisla na kamaradkach.
Mne tedy vyhovuje deti vic :oops: :oops:

Ja jsem taky jedinacek. Proto to tak dopadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.12.14 13:02
@S.Ivanka píše:
také jsem si jednou říkala že adoptovat pár puberťáků by nebylo na škodu :)

Poslu jednoho (uplne zadarmo) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.12.14 13:03
@Sluka píše:
Aspoň deset - ať má za mě kdo makat na baráku a na zahradě :pankac:

A tobe taky poslu. Muzes si vybrat. Vratit prosim vycviceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
8.12.14 22:38
@asha píše:
A tobe taky poslu. Muzes si vybrat. Vratit prosim vycviceny.

Ano, prosím, budou chodit na místo na povel, a aportovat míčky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.12.14 22:43
@Sluka píše:
Ano, prosím, budou chodit na místo na povel, a aportovat míčky :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ahooj rasplicky. Jaky jste mely den???
Ja mam jedno mlade uzdraveny a ustavuschopny(jde zitra),jedno skoronejmensi s obstrukcni bronch, ale uz ne horeckou doma…A nejmensi ma jak brocbhit, tak desnoou ryyyymu…
Dve nejstarsi do ustavu chodi, jsou drzaci.
A ja nestiham. :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
8.12.14 22:49

Ahoj velkomatko, u nás dnes taky proběhla ústavní výchova, a ač se jedná o soukromou lesní školku, skvělý přístup, vše super, tak jsem dnes znejistěla.
Všimla jsem si, že syn tam zdivočel a zagresivněl. Vůbec nevím, co s tím, děti potřebuje, byl tam potřetí a už tam má kamarády, vyhovuje mu to, takže zrušit školky mi přijde nefér, ale.. Ještě mu nejsou ani tři, a už na mě míří pomyslnou pistolí a střílí, začal kousat a štípat, vyloženě vyzývavě neposlouchá a škodí.. Stal se z něj hajzlík.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.12.14 22:53
@Sluka píše:
Ahoj velkomatko, u nás dnes taky proběhla ústavní výchova, a ač se jedná o soukromou lesní školku, skvělý přístup, vše super, tak jsem dnes znejistěla.
Všimla jsem si, že syn tam zdivočel a zagresivněl. Vůbec nevím, co s tím, děti potřebuje, byl tam potřetí a už tam má kamarády, vyhovuje mu to, takže zrušit školky mi přijde nefér, ale.. Ještě mu nejsou ani tři, a už na mě míří pomyslnou pistolí a střílí, začal kousat a štípat, vyloženě vyzývavě neposlouchá a škodí.. Stal se z něj hajzlík.. :(

Vitej v realite… :oops: :oops:
Tohle je zcela normalni. Bohuzel. Ty deti tam nejsou stejne, jako jsme si vychovaly my ty nase. A muzes si byt jista, ze bude synek nosit stale dalsi a horsi veci. Na Tobe pak je uz jen vysvetlovat a vysvetlovat…
Proto byvam nekdy rada, ze jsem mela prostredni dceru Aju ze skolky kvuli nemocem castoi doma. Na tu se ty skolkove „zvyky a obyceje“ lepily uplne extra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
9.12.14 10:36
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.12.14 10:57
@Sluka píše:
Ano, prosím, budou chodit na místo na povel, a aportovat míčky :palec:

Ale nee, od toho mam psa! Musi umet uklizet a makat na zahrade, to se muze hodit, dekuju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.12.14 11:01

@Sluka Tohle je blby, no, ale tezko ovlivnis, jaky decka bude potkavat, to musis vychytavat doma. My meli kliku, u nas neprobihaly ani neprobihaji zadny sberatelsky manie, zadny zbrane a tak. Ale bud v klidu, nejmladsak ve trech pokousal ucitelku :mrgreen: A semtam neco provede, hajzlik dokaze byt pekny. A na strileni se vykasli, to tu bylo, je a bude, a vetsina lidi je normalnich :lol: Taky to nemam rada, na druhou stranu driv se ty decka mydlily daleko hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
9.12.14 11:55

Pokouseal učitelku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.12.14 12:15
@Sluka píše:
Pokouseal učitelku :mrgreen:

Tak te jeste potesim: Jednou meli dva chlapeckove super napad, ze se pujdou vycurat na skolkovy zahrade do krovi a ukecali i toho naseho. Ten nechtel zustad pozadu, tak se tam rovnou vykaknul :mrgreen: No prusvih jak hrom, ze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
9.12.14 13:11

@asha :mrgreen: Tak takovéhle blbiny, předpokládám, mají učitelky běžně na pořadu dne :think: Když vidím ty naše sígry, jak se ráno houfují u školky.. Jeden visí ze zábradlí, druhý skáče do řeky, třetí se čtvrtým pere o hračku.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.12.14 15:24

@Sluka No takovyho hovnouse ne, to je vzacnost, meli to hosi promysleny :mrgreen: Tady maji deti od 1 roku vys, tak davaji bacha, aby jim nekdo nekazil moralku, by se jim to cely zhroutilo :mrgreen: Takova particka skoropredskolaku stoji teda za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová