Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
27.12.14 17:53
@farska píše:
Ja Italii moc nemusim, byla jsem trikrat, ale nahore, maxstred. Lakalo by mne to, ale niiiiz.
Mmch, co Chorvatsko a ostrov vedle Basky, jak se jmenuje? Cres!!! Neznate?

Ty jejich špinavý, smradlavý pláže taky nemusím.. O Itálii mluvím jako třeba o Římě - nádherné město, dobré víno, vynikající kafe, vítečné jídlo, super lidi, esence romantiky a na čistou pláž dojedeš MHD během necelé hodiny :palec: To je pro mě Itálie.. Na svatební cestu projedeme Florencii, Neapol a Řím a skončíme na Ischii - Ježíši, jak já se na to těším :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 18:28
@farska píše:
Ja Italii moc nemusim, byla jsem trikrat, ale nahore, maxstred. Lakalo by mne to, ale niiiiz.
Mmch, co Chorvatsko a ostrov vedle Basky, jak se jmenuje? Cres!!! Neznate?

v Itálii jsou krásná místa… já miluji Alpy… V Chorvatsku je taky krásně, ale odrazují mě ty hordy českých turistů… hoď na pláži kamenem a trefíš Čecha… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 18:28
@merlose píše:
Ani nemluv, jenže ten můj jedině autobusem, takže se tam nikdy asi nepodívám. Přemluvila jsem ho letecky do Paříže a trpěl jako kůň. :D

a autem se vám nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 18:31
@Sluka píše:
Ty jejich špinavý, smradlavý pláže taky nemusím.. O Itálii mluvím jako třeba o Římě - nádherné město, dobré víno, vynikající kafe, vítečné jídlo, super lidi, esence romantiky a na čistou pláž dojedeš MHD během necelé hodiny :palec: To je pro mě Itálie.. Na svatební cestu projedeme Florencii, Neapol a Řím a skončíme na Ischii - Ježíši, jak já se na to těším :dance: :srdce:

mám dvě nejúžasnější pláže… ta první je v Polsku u Baltu… bílý písek a růžovofialové oblázky… a pak v Albánii u Jónského moře v Dhermi… tomu se žádná jiná pláž nevyrovná… tam bych jela kdykoliv zas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
27.12.14 18:58
@Regina Hero píše:
mám dvě nejúžasnější pláže… ta první je v Polsku u Baltu… bílý písek a růžovofialové oblázky… a pak v Albánii u Jónského moře v Dhermi… tomu se žádná jiná pláž nevyrovná… tam bych jela kdykoliv zas…

no a ještě mi prozraď, jakou má to polské moře teplotu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 19:01
@Sluka píše:
no a ještě mi prozraď, jakou má to polské moře teplotu.. :think:

když jsme tam byli my, tak mělo 22 stupňů… přelom července a srpna… vzduch měl tak 29 stupňů, žádné velké horko, bylo příjemně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
27.12.14 19:03

No.. To by se se sebezapřením snad i dalo :think: Ale radši googlím Albánii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 19:09
@Sluka píše:
No.. To by se se sebezapřením snad i dalo :think: Ale radši googlím Albánii :lol:

pro mně není žádná voda dost studená (akorát teda nejsem takový šílenec jako ti jedni, co se koupali i v tůních pod vodopády na Studeném potoce v Tatrách) a do Macochy bych asi taky dobrovolně nevlezla… ale dalo se to… byla to stejně studená voda jako ve většině přehrad tady u nás… dokonce mám pocit, že byla teplejší než v akvaparku v Žamberku… ;)
V Albánii byla příjemně teplá, o kousek jižněji než jsme byli v Černé hoře, ale o hodně teplejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.12.14 20:29
@Regina Hero píše:
pro mně není žádná voda dost studená (akorát teda nejsem takový šílenec jako ti jedni, co se koupali i v tůních pod vodopády na Studeném potoce v Tatrách) a do Macochy bych asi taky dobrovolně nevlezla… ale dalo se to… byla to stejně studená voda jako ve většině přehrad tady u nás… dokonce mám pocit, že byla teplejší než v akvaparku v Žamberku… ;)
V Albánii byla příjemně teplá, o kousek jižněji než jsme byli v Černé hoře, ale o hodně teplejší…

Aach–Cerna Hora, Budva…
VY karavanem, ze??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 20:34
@farska píše:
Aach–Cerna Hora, Budva…
VY karavanem, ze??? :kytka:

ne, my Drobkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.12.14 20:43
@Regina Hero píše:
ne, my Drobkem…

Jeee, my trapne letecky. :oops:
S Kovotourem. :oops: :oops: :oops:

Kdyz ona byla tehdy ta jejich akce „deti zdarma“…
A my to PLNE vyuzili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
27.12.14 20:46
@Regina Hero píše:
v Itálii jsou krásná místa… já miluji Alpy… V Chorvatsku je taky krásně, ale odrazují mě ty hordy českých turistů… hoď na pláži kamenem a trefíš Čecha… :mrgreen:

To je právě i Itálie a to jejich Lido di Jesolo, kde není Ital na míle daleko, proto co nejvíc na jih, ale i tam jezdí autobusy, jen bych to já nedala, sedět v něm víc jak 16 hodin, no fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 20:49
@farska píše:
Jeee, my trapne letecky. :oops:
S Kovotourem. :oops: :oops: :oops:Kdyz ona byla tehdy ta jejich akce „deti zdarma“…
A my to PLNE vyuzili :mrgreen:

děti zdarma bylo neomezené počtem? Tak to byla velmi výhodná akce… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pro vás… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.12.14 20:49
@Regina Hero píše:
děti zdarma bylo neomezené počtem? Tak to byla velmi výhodná akce… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pro vás… ;)

No, max tri…
Ale infant to taky stihl, mela druhe narozky az dalsi den po priletu :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 20:52
@farska píše:
No, max tri…
Ale infant to taky stihl, mela druhe narozky az dalsi den po priletu :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

i tři dobrý… hahaha… teda vlastně čtyři, že? Do dvou let jsou zdarma normálně, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová