Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
12.9.15 22:38

:roll: Už žádné rašple tu?? Už jen samé mladice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
25.10.15 07:01
@Loda píše: :roll: Už žádné rašple tu?? Už jen samé mladice?

rašple nestíhají. Pracují a na nic jiného nemají čas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
3.11.15 14:05

Zdravím, chtěla bych se přihlásit do klubu starých rašplí. Myslím, že mám vhodné předpoklady. Je mi 41 a mám dvě děti 3 roky a 4 měsíce. Pár lidí se tváří, že mám děti na stará kolena.
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
3.11.15 16:54

Ahoj, vítej. :mrgreen: Momentálně to tu trochu ale usnulo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.11.15 18:35

@LenkaRoh jo, zdá se, že jsi ta pravá, která patří do tohoto klubu… ale nějak tu vázne konverzace… tak vítej mezi námi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
3.11.15 18:37

@Regina Hero Co nového? Jak se máme? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
4.11.15 03:01

Tak já momentálně nějak spát nemůžu, občas se mi stane, že si mně malá probudí na kojení a já už pak nemůžu usnout. Že by se o mně už pokoušela stařecká nespavost? Jinak mám se jak na rodičovské dovolené. Mám pocit, že se neustále o někoho starám a o mně se nestará nikdo. Takže momentálně máme rýmové období, tak utírám nosy, rozdávám kapičky a že kašle i maminka, to je všem fuk. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
4.11.15 12:45

Ja nespala dve noci s vnukem, leze mu mraky zubu najednou…jinak ahooooj rasplicky, ja porad jednou nohou v praci a druhou v Motole. Divim se, ze moje chatrne stare telo drzi jeste po kupe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.11.15 13:27
@merlose píše:
@Regina Hero Co nového? Jak se máme? :mrgreen:

právě jsem dorazila z PPP… a teda kdesi jsem slyšela, že starší rodiče mají inteligentější děti… tak teď nevím, ale asi jsem fakt stará matka… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jdu dítěti za odměnu (sobě taky) udělat palačinky a pak se jdu mrknout na seznam her, které mají prtěti pořídit ve školce (a případně kdyby nechtěli spolupracovat, jdu hledat jinou školku - ale to doufám nebude potřeba) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.11.15 13:30
@jířa6 píše:
Ja nespala dve noci s vnukem, leze mu mraky zubu najednou…jinak ahooooj rasplicky, ja porad jednou nohou v praci a druhou v Motole. Divim se, ze moje chatrne stare telo drzi jeste po kupe

naší vnučce pomohly se zoubky asi ty jantarové korálky… co je má, tak to vcelku šlo… i když na noc ji tady zatím nemívám… holky, ale stárnou nám ty děti… vnučka už má rok a čtvrt… a s Pavlínkou a Gabčou si vydrží krásně hrát, ani o nich nevíme… a to fakt nedělají žádné nekalosti… neskutečné… teď to bylo maličké miminko… a najednou je to malá slečna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.11.15 13:32
@LenkaRoh píše:
Tak já momentálně nějak spát nemůžu, občas se mi stane, že si mně malá probudí na kojení a já už pak nemůžu usnout. Že by se o mně už pokoušela stařecká nespavost? Jinak mám se jak na rodičovské dovolené. Mám pocit, že se neustále o někoho starám a o mně se nestará nikdo. Takže momentálně máme rýmové období, tak utírám nosy, rozdávám kapičky a že kašle i maminka, to je všem fuk. :,(

tak v době, kdy jsem kojila naposled, jsem měla o rok méně než ty, ale stařecká nespavost mě ještě nepotkala… s tím problémy naštěstí nemám… spíš naopak… trochu bych potřebovala spát méně… před sedmou nevstanu… rýmové období letos asi ještě nezačalo, ani ve školce to nějak extra nechrchlá a nepčíká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
4.11.15 21:23

Deti a vnoucata nam starnou, ale my jsme porad krasne, stihle a mlade..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.11.15 19:32
@jířa6 píše:
Deti a vnoucata nam starnou, ale my jsme porad krasne, stihle a mlade..

Přesně. Já například od porodu nezestárla ani o den. Nechápu, proč to dítě tak stárne :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
7.11.15 19:45
@Loda píše:
Přesně. Já například od porodu nezestárla ani o den. Nechápu, proč to dítě tak stárne :think: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.11.15 20:09
@Loda píše:
Přesně. Já například od porodu nezestárla ani o den. Nechápu, proč to dítě tak stárne :think: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová