Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Loda píše:Už žádné rašple tu?? Už jen samé mladice?
rašple nestíhají. Pracují a na nic jiného nemají čas. ![]()
Zdravím, chtěla bych se přihlásit do klubu starých rašplí. Myslím, že mám vhodné předpoklady. Je mi 41 a mám dvě děti 3 roky a 4 měsíce. Pár lidí se tváří, že mám děti na stará kolena.
![]()
@LenkaRoh jo, zdá se, že jsi ta pravá, která patří do tohoto klubu… ale nějak tu vázne konverzace… tak vítej mezi námi…
Tak já momentálně nějak spát nemůžu, občas se mi stane, že si mně malá probudí na kojení a já už pak nemůžu usnout. Že by se o mně už pokoušela stařecká nespavost? Jinak mám se jak na rodičovské dovolené. Mám pocit, že se neustále o někoho starám a o mně se nestará nikdo. Takže momentálně máme rýmové období, tak utírám nosy, rozdávám kapičky a že kašle i maminka, to je všem fuk. ![]()
Ja nespala dve noci s vnukem, leze mu mraky zubu najednou…jinak ahooooj rasplicky, ja porad jednou nohou v praci a druhou v Motole. Divim se, ze moje chatrne stare telo drzi jeste po kupe
@merlose píše:
@Regina Hero Co nového? Jak se máme?
právě jsem dorazila z PPP… a teda kdesi jsem slyšela, že starší rodiče mají inteligentější děti… tak teď nevím, ale asi jsem fakt stará matka…
![]()
Jdu dítěti za odměnu (sobě taky) udělat palačinky a pak se jdu mrknout na seznam her, které mají prtěti pořídit ve školce (a případně kdyby nechtěli spolupracovat, jdu hledat jinou školku - ale to doufám nebude potřeba) ![]()
@jířa6 píše:
Ja nespala dve noci s vnukem, leze mu mraky zubu najednou…jinak ahooooj rasplicky, ja porad jednou nohou v praci a druhou v Motole. Divim se, ze moje chatrne stare telo drzi jeste po kupe
naší vnučce pomohly se zoubky asi ty jantarové korálky… co je má, tak to vcelku šlo… i když na noc ji tady zatím nemívám… holky, ale stárnou nám ty děti… vnučka už má rok a čtvrt… a s Pavlínkou a Gabčou si vydrží krásně hrát, ani o nich nevíme… a to fakt nedělají žádné nekalosti… neskutečné… teď to bylo maličké miminko… a najednou je to malá slečna…
@LenkaRoh píše:
Tak já momentálně nějak spát nemůžu, občas se mi stane, že si mně malá probudí na kojení a já už pak nemůžu usnout. Že by se o mně už pokoušela stařecká nespavost? Jinak mám se jak na rodičovské dovolené. Mám pocit, že se neustále o někoho starám a o mně se nestará nikdo. Takže momentálně máme rýmové období, tak utírám nosy, rozdávám kapičky a že kašle i maminka, to je všem fuk.
tak v době, kdy jsem kojila naposled, jsem měla o rok méně než ty, ale stařecká nespavost mě ještě nepotkala… s tím problémy naštěstí nemám… spíš naopak… trochu bych potřebovala spát méně… před sedmou nevstanu… rýmové období letos asi ještě nezačalo, ani ve školce to nějak extra nechrchlá a nepčíká…
Deti a vnoucata nam starnou, ale my jsme porad krasne, stihle a mlade..
@jířa6 píše:
Deti a vnoucata nam starnou, ale my jsme porad krasne, stihle a mlade..
Přesně. Já například od porodu nezestárla ani o den. Nechápu, proč to dítě tak stárne
![]()