Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
656
10.11.15 15:33

Kdyby přitom stárnutí aspoň ty děti dostávaly rozum. Moje starší si včera na sebe zhodila poličku na nohu. Utírání nosu jsem vyměnila za ledování nožičky v sádrovém obvazu. Ach jo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
10.11.15 18:44
@LenkaRoh píše:
Kdyby přitom stárnutí aspoň ty děti dostávaly rozum. Moje starší si včera na sebe zhodila poličku na nohu. Utírání nosu jsem vyměnila za ledování nožičky v sádrovém obvazu. Ach jo. :,(

on i můj manžel občas vypadá, že má rozum jak malé děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.11.15 19:29

@LenkaRoh jaj :,(,naseho nejmladsiho zase trapi zub, uz jsme s nim byli asi petkrat a pan doktor porad zachranuje a porad zachranuje…pritom mlicnak, kdyby to nebyla stolicka, vyskubnu mu to sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
15.11.15 13:34

Zuby jsou pěkní prevíti. Před dvěma lety mě chytl přímo na štědrý den. To bylo rodeo. :cert: :D :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
20.11.15 07:51

Tak jsem od pondeli ctyrnasobna babka :) No fuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.11.15 08:10
@jířa6 píše:

gratuluji… :kytka: :kytka: :kytka: :hug: vnoučat není nikdy dost…

A jak jsem ráda, že u nás je pořád jen to jedno jediné ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
20.11.15 08:49

@Regina Hero Dekuji :D a a i se ti nedivim,,nam letos pribyla dve vnoucatka,,asi budu na vanoce krast :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
20.11.15 14:00
@jířa6 píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: gratuluju :kytka: :kytka: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
22.11.15 15:24
@jířa6 píše:

tak velká gratulace :kytka: :dance: ať to roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
22.11.15 18:18

Stěžujete si na vánoce a vnoučátka. Malá inspirace od mé babičky. Jeden rok svetr s jelenem, druhý rok velké balení černého čaje, který nepiju, třetí rok dva kusy silonových podkolenek, které nenosím, čtvrtý rok balení nočních košilek po její babičce…mám pokračovat? :mrgreen: Babičku mám moc ráda, ale už teď se děsím, co na mě pod tím stromečkem čeká. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
22.11.15 18:20
@merlose píše:
Stěžujete si na vánoce a vnoučátka. Malá inspirace od mé babičky. Jeden rok svetr s jelenem, druhý rok velké balení černého čaje, který nepiju, třetí rok dva kusy silonových podkolenek, které nenosím, čtvrtý rok balení nočních košilek po její babičce…mám pokračovat? :mrgreen: Babičku mám moc ráda, ale už teď se děsím, co na mě pod tím stromečkem čeká. :zed:

Košilky po babičce jsou fajn.
Zubní protéza by byla horší. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
22.11.15 18:21
@Bersaba píše:
Košilky po babičce jsou fajn.
Zubní protéza by byla horší. 8)

tu mi odkáže v závěti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
23.11.15 07:57

Hurá, nožičku jsme doléčili, naštěstí to byla jenom naraženina, takže po pátečním sundání obvazu nožička vypadá jak nová. Starší je ve školce a mladší právě usnula. Už vím, co je ten pravý svátek pro maminku, jdu slavit kafíčkem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
23.11.15 13:46
@LenkaRoh píše:
Hurá, nožičku jsme doléčili, naštěstí to byla jenom naraženina, takže po pátečním sundání obvazu nožička vypadá jak nová. Starší je ve školce a mladší právě usnula. Už vím, co je ten pravý svátek pro maminku, jdu slavit kafíčkem. :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
23.11.15 14:48
@merlose píše:
Stěžujete si na vánoce a vnoučátka. Malá inspirace od mé babičky. Jeden rok svetr s jelenem, druhý rok velké balení černého čaje, který nepiju, třetí rok dva kusy silonových podkolenek, které nenosím, čtvrtý rok balení nočních košilek po její babičce…mám pokračovat? :mrgreen: Babičku mám moc ráda, ale už teď se děsím, co na mě pod tím stromečkem čeká. :zed:

Já si na vánoce nestěžuju. Jako správná rašple jsem vděčná za každé vánoce, kterých se ještě dožiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová