Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby přitom stárnutí aspoň ty děti dostávaly rozum. Moje starší si včera na sebe zhodila poličku na nohu. Utírání nosu jsem vyměnila za ledování nožičky v sádrovém obvazu. Ach jo. ![]()
@LenkaRoh píše:
Kdyby přitom stárnutí aspoň ty děti dostávaly rozum. Moje starší si včera na sebe zhodila poličku na nohu. Utírání nosu jsem vyměnila za ledování nožičky v sádrovém obvazu. Ach jo.
on i můj manžel občas vypadá, že má rozum jak malé děcko.
@LenkaRoh jaj
,naseho nejmladsiho zase trapi zub, uz jsme s nim byli asi petkrat a pan doktor porad zachranuje a porad zachranuje…pritom mlicnak, kdyby to nebyla stolicka, vyskubnu mu to sama…
Zuby jsou pěkní prevíti. Před dvěma lety mě chytl přímo na štědrý den. To bylo rodeo.
![]()
@jířa6 píše:
Tak jsem od pondeli ctyrnasobna babkaNo fuj
gratuluji…
vnoučat není nikdy dost…
A jak jsem ráda, že u nás je pořád jen to jedno jediné
![]()
@Regina Hero Dekuji
a a i se ti nedivim,,nam letos pribyla dve vnoucatka,,asi budu na vanoce krast ![]()
@jířa6 píše:
Tak jsem od pondeli ctyrnasobna babkaNo fuj
tak velká gratulace
ať to roste
Stěžujete si na vánoce a vnoučátka. Malá inspirace od mé babičky. Jeden rok svetr s jelenem, druhý rok velké balení černého čaje, který nepiju, třetí rok dva kusy silonových podkolenek, které nenosím, čtvrtý rok balení nočních košilek po její babičce…mám pokračovat?
Babičku mám moc ráda, ale už teď se děsím, co na mě pod tím stromečkem čeká. ![]()
@merlose píše:
Stěžujete si na vánoce a vnoučátka. Malá inspirace od mé babičky. Jeden rok svetr s jelenem, druhý rok velké balení černého čaje, který nepiju, třetí rok dva kusy silonových podkolenek, které nenosím, čtvrtý rok balení nočních košilek po její babičce…mám pokračovat?Babičku mám moc ráda, ale už teď se děsím, co na mě pod tím stromečkem čeká.
Košilky po babičce jsou fajn.
Zubní protéza by byla horší. ![]()
@Bersaba píše:
Košilky po babičce jsou fajn.
Zubní protéza by byla horší.
tu mi odkáže v závěti ![]()
Hurá, nožičku jsme doléčili, naštěstí to byla jenom naraženina, takže po pátečním sundání obvazu nožička vypadá jak nová. Starší je ve školce a mladší právě usnula. Už vím, co je ten pravý svátek pro maminku, jdu slavit kafíčkem. ![]()
@LenkaRoh píše:
Hurá, nožičku jsme doléčili, naštěstí to byla jenom naraženina, takže po pátečním sundání obvazu nožička vypadá jak nová. Starší je ve školce a mladší právě usnula. Už vím, co je ten pravý svátek pro maminku, jdu slavit kafíčkem.
@merlose píše:
Stěžujete si na vánoce a vnoučátka. Malá inspirace od mé babičky. Jeden rok svetr s jelenem, druhý rok velké balení černého čaje, který nepiju, třetí rok dva kusy silonových podkolenek, které nenosím, čtvrtý rok balení nočních košilek po její babičce…mám pokračovat?Babičku mám moc ráda, ale už teď se děsím, co na mě pod tím stromečkem čeká.
Já si na vánoce nestěžuju. Jako správná rašple jsem vděčná za každé vánoce, kterých se ještě dožiju