Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
7.12.14 22:47
@Sluka píše:
Neděs mě :lol: Nicméně jsem si dala stranický závazek, že si po smrti musím pamatovat, že v příštím životě chci dítě taky už ve dvaceti, abych jich stihla pět :pankac: :dance:

Ja si zas dala zavazek, ze v pristim zivote skoncim maximalne u jednoho a radsi si poridim 5 psu. Rikam si to kazdy vecer :zed: :mrgreen: Mame nejaky slozity obdobi nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.12.14 22:49

Copak? Děti jsou rozbitý? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
7.12.14 22:50
@Regina Hero píše:
no jo, já sice ještě pár měsíců před dvacetinami, ale i tak tenkrát bylo všechno trochu jinak… teď bych to viděla u kluka tak v pětadvaceti nejdřív… ale naštěstí syn velmi rychle dospěl a dozrál a z malé je celý vedle… a do školy sice moc chodit nechtěl, tak jsem měla strach, jak to zvládne chodit do práce, když byl problém vzbudit ho do školy o půl osmé… ale najednou mu ani to vstávání v půl sedmé nevadí… hahahaha…

Já synovi na noc dávám do pokojíku vnuka - Fany je super antikoncepce, takový autík v pravou chvíli :)
takže chodí do školy a pilně studuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.12.14 22:51
@Sluka píše:
Copak? Děti jsou rozbitý? :nevim:

Nevim, co se stalo, jeste nedavno to bylo sladky a maly a clovek jich chtel jeste aspon 5 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
7.12.14 22:51
@S.Ivanka píše:
Já synovi na noc dávám do pokojíku vnuka - Fany je super antikoncepce, takový autík v pravou chvíli :)
takže chodí do školy a pilně studuje :)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.12.14 22:53
@Sluka píše:
Počkej, počkej.. A za ten upgrade můžeš ty, nebo snacha? :mrgreen:

myslím, že vnučka… tedy jeho dcera… snacha se taky snažila, ale až po narození malé je to fakt hmatatelné… do té doby jsem občas nechápala, že ho ještě nezabila nebo nepřerazila nebo že jsem to neudělala já… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.12.14 22:55
@Sluka píše: :hug: brousím si na ně zuby už přes rok, myslím :oops:

hahaha… no jo, ale tyhle mám teď fungl nový ještě úplně jiný… jen počkej, zítra zkusím něco nafotit… to abys mohla víc slintat a prosit Ježíška, aby zaletěl i tam k vám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.12.14 22:57
@S.Ivanka píše:
takže chodí do školy a pilně studuje :)

no, malej Tomík hlídávál Gabču i Pavlínku a nefungovalo to… spíš naopak… uměl přebalit, umýt, nakrmit, uspat a holky na něm pořád visí… a on na nich taky… holt někdy to funguje spíš naopak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
7.12.14 22:59

@Regina Hero buď rády, něco jiného je dítě normálně fungující a něco jiného autík co nekomunikuje, max ječí a že to umí jak siréna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.12.14 23:09

:lol: Ženy, s vámi je dnes legrace, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.12.14 23:22
@Sluka píše: :lol: Ženy, s vámi je dnes legrace, děkuji :kytka:
:hug: :hug: :hug:
S curanim na to musi uzrat. Vzdy se mi to podari pri behani nahatem v teplych mesicich, v zime to muzu ohrat, stokrat vytirat louzicky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.12.14 23:23
@asha píše:
Ja si zas dala zavazek, ze v pristim zivote skoncim maximalne u jednoho a radsi si poridim 5 psu. Rikam si to kazdy vecer :zed: :mrgreen: Mame nejaky slozity obdobi nebo co :nevim:

Blaznis???
Ja jsem jedinacek a bylo to kruty. Sama… A sama. A zavisla na kamaradkach.
Mne tedy vyhovuje deti vic :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.12.14 23:33

@farska taky jsem jedináček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
7.12.14 23:49
@farska píše:
Blaznis???
Mne tedy vyhovuje deti vic :oops: :oops:

Já ze 6ti dětí - pořád někdo za krkem, nikdy sama, záviděla jsem jedináčkům.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
8.12.14 00:34
@farska píše:
Blaznis???
Mne tedy vyhovuje deti vic :oops: :oops:

Aspoň deset - ať má za mě kdo makat na baráku a na zahradě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová