Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3065
22.11.14 22:07
@asha píše:
To uz je asi pryc :think:

když jsem to sem dávala, tak nebylo, měla tam být ještě 6 dní, takže mě napadá jediné…že svoje okýnka už si koupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.11.14 22:14
@asha píše:
To uz je asi pryc :think:

Jo.
Tohle PRESNE mi poslala jako odkaz kamaradka na FB, ja si to dala do kosiku-a nez jsme se stacila na Aukro zaregistrovat, uz mi to nejaky muj „pritel z FB“ ukradl a -koupil:-(((
Ted mi jeste nasly holky toto, ale nevim, zda ten shop vazne funguje:
 http://www.inzertshop.cz/…y-a-podlozky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.11.14 22:14
@S.Ivanka píše:
když jsem to sem dávala, tak nebylo, měla tam být ještě 6 dní, takže mě napadá jediné…že svoje okýnka už si koupila :)

Ja ne…
O vterinu:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.11.14 22:22

@farska Tak to zkus a kdyby nic, dej vedet, mrknu u nas. Nevim, jak s cenou, ale posta by byla ceska, jezdime ted na logo do Breclavi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
22.11.14 22:26
@farska píše:
Ja ne…
O vterinu:-(((
:nevim: :nevim: :nevim: mrchy, ale třeba Ti chce někdo udělat radost
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.11.14 22:30

@S.Ivanka
Tomu neverim…
I kdyz, Zle vlky uz v sobe zivit nechci:-))

Hele, davala jsem to sem uz nebo ne???

http://www.lucieernestova.cz/…a-zlo-v-nas/

Vcera mne to straasne moc oslovilo, i dalsich 5 „Cest k sobe“. Mam o cem premyslet a na cem pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.11.14 23:26

@farska Nedávno jsem k té polarizaci taky něco četla. V kostce asi tolik, že v určité fázi se lidé pokouší ze tmy přejít do světla, ale my, jakožto lidé jsme byli (k obrazu Božímu) zkonstruování jako nadmnožina obojího - obojí je naší přirozenou součástí, a skutečná evoluce je přijmout obojí v sobě a vzájemně to vyleminovat, dát do rovnováhy, nebo spíš dostat se mimo obojí - do stavu, ve kterém obojí žije v symbioze a já jsem jaksi mimo to - pozorovatel.. Ne zcela to chápu a asi bude trvat dloooouho, než to nějak praktičtěji uchopím a prožiji, ale.. Dává mi to smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.11.14 23:26

Může být cestou k takovému stavu, apsoň jeho pochopení, meditace? Ta mi nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.11.14 23:28
@Sluka píše:
Může být cestou k takovému stavu, apsoň jeho pochopení, meditace? Ta mi nejde :)

Asi ano.
Ale nevim, jak toho dosahnout…Jen zklidneni se mi jde ztuha :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
7.12.14 00:14

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: kde jste???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.12.14 08:29

V kýbli s nervama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.12.14 10:01
@Sluka píše:
V kýbli s nervama
:hug: :hug: :hug:
Drz se
Ted mam testo na pernicky z kiloapul mouky, pecem odpoledne a ja DOUFAM, ze zbyde aspon neco :mrgreen: Jinak jsme uz pekli troje cukrovicka, pakobylky ho ale sezrr.. hned tentyz den.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.12.14 11:03

Přemýšlím o tom, proč si většina lidí myslí, že když někdo pracuje doma, tak vlastně nic nedělá a za dopoledne musí stihnout mít uklizeno, nakoupeno, navařeno, vyvenčeno, vypráno, vyžehleno, vyřízeno, zařízeno, nafoceno, vloženo a vlastně si jen tak hraje a asi se šíleně nudí, protože je doma a ne v práci… když o půl jedenácté pak máti zavolá, že už je i po obědě a jakto že nemám nic hotové, když jsem vlastně pořád doma… a pak chce, abych za ní přijela… na dotaz, jestli ona, když chodila do práce, měla v deset hodin hotové to vše, co vyjmenovala, jen odpověděla, že samozřejmě, že ne, ale ona chodila do práce a já jsem přece jen doma… :zed:

Jinak jsem obklopena kameny, korálky, anděly a andělským mlsáním a chystám se na příští víkend na vánoční trhy… a doufám, že mi lidi ruce utrhnou, aby to za to stálo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.12.14 11:57

@farska :mrgreen: Já bych každému, kdo předčasně zblajzne cukroví, nechala další várku už udělat vlastnoručně - aby si toho příště vážil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
7.12.14 11:58

@Regina Hero A ty sis snad myslela, že motání nějakých korálků je práce? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zapomeň, makat budeš jak mourovatá za to flákání se :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová