Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás se dvě skupiny trhly na facebook a do kopru šly obě. Jakmile zapnu face, skype, icq či cokoli jiného kecacího, tak mě začnou bombardovat desítky kamarádů o pokec.. Fakt to nedávám, tady už je toho taky přes míru, ale spoň nikdo nechce privátní chatování ![]()
@Regina Hero píše:
Taky nemám, teda měla jsem, ale musela jsem si ho odinstalovat, protože mi dělal problémy na notebooku, po odinstalování mi zase šlo všechno v pohodě, takže už nemám odvahu ho nainstalovat zpět…
tak nějak, neměl se rád s některým z mých programů, a navíc je to měsíc co mi skřítek mrsknul notes na zem - ten HDD se už nikdy nerozjel - mám novej a fotky a dokumenty za 3 roky zpátky jsou fuč…
@S.Ivanka ježíšmarjá, a nešla ta data z toho nějak zachránit?
@Regina Hero píše:
@S.Ivanka ježíšmarjá, a nešla ta data z toho nějak zachránit?
ne, právě že nijak ![]()
tak jsem si pobrečela když odjeli domů (tím jsem zjistila, že jsem neskutečně závislá na svých datech)
za hodinku dorazil kluk domů a vyměnil disk, nainstaloval systém a jedu odznova, fotky co zůstaly v telefonu ty mam, ale zbytek prostě fuč,
prý jak ten notes běžel, když letěl na zem, tak ten disk se po celé délce poškrabal, mám ho tu jako vzpomínku na léta předešlá ![]()
@S.Ivanka Pravidelně jednou za sedm let se mi stává to samé
Máš moji upřímnou soustrast
@Sluka píše:
@S.Ivanka Pravidelně jednou za sedm let se mi stává to saméMáš moji upřímnou soustrast
@Sluka píše:
Nemůžeme si volat přes telefon? A kdo a proč si chce volat?
Za mě ne.
@Sluka píše:
U nás se dvě skupiny trhly na facebook a do kopru šly obě. Jakmile zapnu face, skype, icq či cokoli jiného kecacího, tak mě začnou bombardovat desítky kamarádů o pokec.. Fakt to nedávám, tady už je toho taky přes míru, ale spoň nikdo nechce privátní chatování
A to bombardování nelze ukončit?
@Larr píše:
A to bombardování nelze ukončit?
Jako, že bych svým reálným kamarádům napsala, otravujte někoho jiného, nestíhám..?
Jisté věci by to skutečně vyřešilo.
@Sluka píše:
Jako, že bych svým reálným kamarádům napsala, otravujte někoho jiného, nestíhám..?Jisté věci by to skutečně vyřešilo.
To a nebo je ze skype smazat?
@Larr píše:
To a nebo je ze skype smazat?
Larr.. Nediv se, že tě podezřívám z autismu ![]()
Skoda. Nasla jsem vas pozde. Zdravim stare zname mile „tvare“. Dobrou a doctu zitra(doufam).
@farska píše:
Skoda. Nasla jsem vas pozde. Zdravim stare zname mile „tvare“. Dobrou a doctu zitra(doufam).
Těch pět set stránek?
![]()
@Sluka píše:
Těch pět set stránek?![]()
Nee.
Ja jsem sem
uz kdysi psala
![]()
Ahoj rašpličky. Jak si užíváte volného dne? Já bohužel pracovně. Vařím, peru, uklízím…no hrůza. ![]()