Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sluka píše:
Všude tě chci, ale tam jsem nejvíc, tam mám přečteno všechno
no jo, točí to se taky furt dokola, jsem tam spíš kvůli holkám, kamarádkám i z reálu.@farska už na nás taky prdí, viď?
Ja tam koukla a ne, jednak furt dokola a jednak strasne rychle, bych mela zavrat ![]()
@Haku píše:![]()
Zensky, vy mi zase davate
No nazdaar
Co psisko, jak to dopadlo?
Ahoj ženy, opravdu vás nestíhám dočítat. Práce hodně, času málo. Znáter to. Uteklo mi něco zajímavého? ![]()
Uletěli mi andělé… celé hejno se rozprchlo… ufff… ale byl to fofr…
![]()
@farska píše:
@Regina Hero To je super-.----
Gratuluju![]()
![]()
díky… po dvou dnech v průvanu v Moritzi to bylo velmi příjemné odpoledne… přijely tři paní, z toho dvě z Prahy a doslova mi očesaly stojánek se anděly a andělským mlsáním… tržba jako za celý den předtím… sice ráno trochu šok, když místo ve tři odpoledne se ozvaly v deset, jestli můžou přijít… já ještě ani nevybalila věci z jarmarku, v kuchyni po dvou dnech kralování manžela, syna a dědy jak po výbuchu a hladové dítě a pes k tomu… nakonec jsem je ukecala na ty tři hodiny, rychle jsem zmákla to, co si jedna z nich předběžně vymyslela a nakonec koupily sice polovinu z toho objednaného, ale ještě dvakrát tolik ostatního… jupííí… což je teda fajn… a můžu objednat další várku materiálu na vánoční jarmark…
@Regina Hero píše:
Uletěli mi andělé… celé hejno se rozprchlo… ufff… ale byl to fofr…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo a nejvíc koupila ta jedna z nich, která tvrdila, že ona nic nechce a nic kupovat nebude… úžasný den… jen houšť…
@Regina Hero píše:
Jo a nejvíc koupila ta jedna z nich, která tvrdila, že ona nic nechce a nic kupovat nebude… úžasný den… jen houšť…
A gratulace, jen tak dal! ![]()
Ja se musim vrhnout na cepice, nejak nejsou finance
A u nas je to takovy zabity, ach jo.
@Regina Hero Gratuluji ti ke žním, to je příjemný dárek v předvánoční čas ![]()
@Sluka píše:
Já tě chci, ale v otevřeném neočku, tam to žije trochu víc a je to jediná diskuze, kterou dočítám.
tak to je mazec
Nic…teď jsem akorát zazimovala balkon konečně, mám dilema, zda nechat 3 rostlinky na jaro, nebo si vypěstovat nové, ale pořád ještě nevím, mám tu jednu co by mi jí bylo líto, průměr 10cm od země má 3 cm, což je tedy síla co dokáže feferona za rok, ale zase mi tu sedí na okně v 10l kbelíku a zabírá místo ![]()