Klub starých rašplí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
17.11.14 22:24
@Sluka píše:
Všude tě chci, ale tam jsem nejvíc, tam mám přečteno všechno :D
no jo, točí to se taky furt dokola, jsem tam spíš kvůli holkám, kamarádkám i z reálu. :D @farska už na nás taky prdí, viď? ;)

Ja tam koukla a ne, jednak furt dokola a jednak strasne rychle, bych mela zavrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.11.14 22:25
@Haku píše: :mrgreen: :mrgreen:
Zensky, vy mi zase davate :lol:

No nazdaar :mavam: Co psisko, jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
18.11.14 19:44

Ahoj ženy, opravdu vás nestíhám dočítat. Práce hodně, času málo. Znáter to. Uteklo mi něco zajímavého? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.11.14 18:49

Uletěli mi andělé… celé hejno se rozprchlo… ufff… ale byl to fofr… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
21.11.14 21:39

@Regina Hero To je super-.----
Gratuluju :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.11.14 22:57
@farska píše:
@Regina Hero To je super-.----
Gratuluju :hug: :hug: :hug:

díky… po dvou dnech v průvanu v Moritzi to bylo velmi příjemné odpoledne… přijely tři paní, z toho dvě z Prahy a doslova mi očesaly stojánek se anděly a andělským mlsáním… tržba jako za celý den předtím… sice ráno trochu šok, když místo ve tři odpoledne se ozvaly v deset, jestli můžou přijít… já ještě ani nevybalila věci z jarmarku, v kuchyni po dvou dnech kralování manžela, syna a dědy jak po výbuchu a hladové dítě a pes k tomu… nakonec jsem je ukecala na ty tři hodiny, rychle jsem zmákla to, co si jedna z nich předběžně vymyslela a nakonec koupily sice polovinu z toho objednaného, ale ještě dvakrát tolik ostatního… jupííí… což je teda fajn… a můžu objednat další várku materiálu na vánoční jarmark…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
21.11.14 22:58
@Regina Hero píše:
Uletěli mi andělé… celé hejno se rozprchlo… ufff… ale byl to fofr… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance:
8o 8o 8o 8o 8o 8o :nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.11.14 22:58

Jo a nejvíc koupila ta jedna z nich, která tvrdila, že ona nic nechce a nic kupovat nebude… úžasný den… jen houšť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.11.14 11:55
@Regina Hero píše:
Jo a nejvíc koupila ta jedna z nich, která tvrdila, že ona nic nechce a nic kupovat nebude… úžasný den… jen houšť…
:mrgreen: Ta je jak ja :lol:

A gratulace, jen tak dal! :palec:
Ja se musim vrhnout na cepice, nejak nejsou finance :( A u nas je to takovy zabity, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
22.11.14 14:32

@Regina Hero Gratuluji ti ke žním, to je příjemný dárek v předvánoční čas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
22.11.14 14:35
@Sluka píše:
Já tě chci, ale v otevřeném neočku, tam to žije trochu víc a je to jediná diskuze, kterou dočítám. :hug:

8o tak to je mazec

• Citovat
  • Upravit
Larr
22.11.14 14:36

@Sluka už sis zprovoznila ten skype a vyhodila všechny?

• Citovat
  • Upravit
Larr
22.11.14 14:36

Jinak co nového?

• Citovat
  • Upravit
3065
22.11.14 14:41

Nic…teď jsem akorát zazimovala balkon konečně, mám dilema, zda nechat 3 rostlinky na jaro, nebo si vypěstovat nové, ale pořád ještě nevím, mám tu jednu co by mi jí bylo líto, průměr 10cm od země má 3 cm, což je tedy síla co dokáže feferona za rok, ale zase mi tu sedí na okně v 10l kbelíku a zabírá místo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
22.11.14 14:47

Ja chci taky neco prodavat… :think: :think: :think:
Asi deti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová