Klub tříletých "puberťáků"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
10.12.07 20:21

Ahoj :wink: Jak se máte s raubířema :?:
Mi jsme včera odpoledne byli ještě na jedný mikulášský, celou dobu se tam rval se svým o 4 měs.starším kamarádem. Adam je takovej zákeřnej hajzlík, že ho normálně napadal zezadu :roll: :lol: No prostě kluci se předvedli, ale jeden kluk, taky Adam (3,5 roku) jednu paní tituloval „ty krávo“ :lol: :lol: :lol: No, tak si říkám, že jsme na tom ještě dobře :lol:
Dneska jsme jeli busem do města, že nakoupíme a pojedem s taťkou autem domů. Řidič (manžela strýc, takže rodina) najednou na křižovatce zabrzdil (dával přednost a při rychlosti tak max.20km/h)-nebyla to jeho vina-a malej vlítnul hlavou na přední madlo :roll: Má nad nosem mezi obočím šlic a bouli jako Brno, a prokouslý ret (teda už zaschlý) :( Teda ale řeknu vám, ani si nechci představovat, jak by dopadla třeba autonehoda v plné rychlosti bez autosedačky, dítě fakt neudržitelný, jak hadr :cry:
A aby toho nebylo málo, tak doma lítal a futra mu byli úzký a levým palcem jedno nakopl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
10.12.07 21:18

JaninkoZ ten dudel jsem zkoušela ustříhnout a řval jak pardál že je prázdnej, po půl hodině jsem mu dala druhej. Jednou v noci spal s nama a dudan mu zapadl za postel, nechtěla jsem tam rachotit a hledat ho, tak jsem řekla že ho najdeme až ráno a už jsme nespali. Bylo půl čtvrté a to zrovna malá vyjímečně spala a já se mohla trochu prospat. :x
Když mu vysvětluju že ho dáme pryč, tak dělá takovej kravál a zrovna malá potřebuje klid, tak radši dám dudu a počkám až bude malá spávat líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
10.12.07 21:21

Hm, alespoň jsi zkusila. Já ustříhla oba dva najednou a neměla jiný náhradní :D No, nebyli potřeba, ale tak počkej a později zase zkus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.07 09:43

Ahojky,
tak my jsme taky stříhali, tuto radu jsem objevila tady na em.
Napoprvé z toho byla překvapená - moc se jí nezdálo, že by si spapala dudana, ale už ho ani moc do pusy nechtěla. A během asi 10 dnů z něho zůstal jenom ten plast. A s tímhle zbytkem v ruce spala asi dalších 10 měsíců :roll: Pak se ztratil a byl klid. Nedávno jsem ho našla zapadnutý pod našima postelema, tak šel rovnou do koše. Ale přiznám se, doma byl ještě jeden náhradní dudel, protože jsem měla strach, aby ho nebrala mladšímu bráchovi, kterého ona sama pár dní po příchodu z porodnice dudat naučila.
Jo a odnaučovali jsme nějak před 2. rokem věku.

A dneska mám v plánu s ní dělat vanilkové rohlíčky, teda zatím těsto a večer bude péct s tatínkem :lol: (já mám angličtinu). Tož uvidíme. Opět se nechce převlékat, ven nejdem, je tam hnusně, tak už jsem pohrozila, že žádné těsto jinak nebude, tak se teď snaží. Lumpice je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí