Narodil se mi kluk místo holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.8.19 20:31
@Anonymní píše: řekli, měla to být holčička, ale narodil se nám chlapeček.

Připravovala si se na příchod holčičky, takže to byl asi trošku šok. :) Neboj, prcka budeš zbožňovat každým dnem víc a víc. Počkej až budeš jednou prckovi vyprávět, jaké si pro něj měla připravené oblečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.19 20:43

Úplně ti rozumím, ja si moc přála holčičku a mám dva kluky a třetí už určitě nebude hlavně proto, že dalšího kluka už prostě nechci. Oba kluky jsme hned po ultrazvuku obrecela a i když u druhého byl malý problém u prvního screeningu a museli jsme na genetiku, tak jsem stejne byla smutná, že je to kluk, nebylo mi to jedno, ano byla jsem šťastná, že je zdravý, ale to že nebudu mít nikdy svoji holčičku mi to nevynahradilo. Teď už jsou mu 4 měsíce a je úžasný, usměvavý, ale upřímně celé šestinedělí jsem si k němu ten vztah tvořila, po porodu nepřišla nekonečná vlna lasky. A upřímně i ted me obcas napadne jaká by asi byla holčička. Hlavně když vidím staršího syna (3roky), který je super parťák pro manžela, jezdi s nim na kole a dělá blbiny. Takže si svoje pocity vubec nevycitej, jak ty deti rostou a jsou mazlive a usměvavé ta láska přijde a i to, že se s pohlavím musíš vyrovnat je podle mě v pořádku. A kecy o tom, co by za to jiné matky daly, no asi daly, ale ja za neplodnost jiných fakt nemůžu.
Prosim o anonym, některé známé a příbuzné by mě asi ukamenovaly, kdyby zjistily, že jsem si dovolila byt smutná, že nemám holčičku.

• Citovat
  • Upravit
3990
10.8.19 20:50

Nečetla jsem celé. Chtěla jsem mít staršího kluka a mladší holčičku. Má jednoho chlapecka a teď čekám druhého. Trošku mě mrzí, že holčičku už mít nebudu (manžel třetí nechce), ale zase se těším na dva super rošťáky. Jako zní to ohraně, ale hlavně že máš zdravý dítě a co má dole snad není důležitý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
10.8.19 20:51
@Anonymní píše: Úplně ti rozumím, ja si moc přála holčičku a mám dva kluky a třetí už určitě nebude hlavně proto, že dalšího kluka už prostě nechci. Oba kluky jsme hned po ultrazvuku obrecela a i když u druhého byl malý problém u prvního screeningu a museli jsme na genetiku, tak jsem stejne byla smutná, že je to kluk, nebylo mi to jedno, ano byla jsem šťastná, že je zdravý, ale to že nebudu mít nikdy svoji holčičku mi to nevynahradilo. Teď už jsou mu 4 měsíce a je úžasný, usměvavý, ale upřímně celé šestinedělí jsem si k němu ten vztah tvořila, po porodu nepřišla nekonečná vlna lasky. A upřímně i ted me obcas napadne jaká by asi byla holčička. Hlavně když vidím staršího syna (3roky), který je super parťák pro manžela, jezdi s nim na kole a dělá blbiny. Takže si svoje pocity vubec nevycitej, jak ty deti rostou a jsou mazlive a usměvavé ta láska přijde a i to, že se s pohlavím musíš vyrovnat je podle mě v pořádku. A kecy o tom, co by za to jiné matky daly, no asi daly, ale ja za neplodnost jiných fakt nemůžu.
Prosim o anonym, některé známé a příbuzné by mě asi ukamenovaly, kdyby zjistily, že jsem si dovolila byt smutná, že nemám holčičku.

Ale i pro tebe muze byt syn partak přece :nevim: na kole s nim muzes jezdit taky, ja si se svym synem normalne kopu s balonem atd.
Jako klukovi můžeš klidně i koupit treba kuchynku, u doktorky v cekarne furt vari a nosi mi jídlo, doma z modeliny taky.. Kluci nemusi mit kolem sebe jen auta..
A nemusi mit hezky den jen s tátou.. I ty preci muzes jit se synem za zabavou, do kina atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.19 21:02

Ano to můžu a i to dělám, ale ja a moje máma a moje sestra mame super vztah, chodime spolu na kaficka, nakupovat, pečeme spolu cukroví na vánoce a nemám lepší kamaradky než nsou ty dvě. Tohle se synem stejné není. Navíc ja jsem na růžovou, mašle, sminky a to syna taky zajimat nebude. A upřímně mrkni tady někdy na množství diskuzi o tom, jak hrozné jsou všechny tchyne a matky synů, pokud ma syn v dospělosti k matce bližší vztah je to hned mamanek a měl by byt nejlepe vracen do oběhu. Takže v podstatě se nejvíc bojím jejoch dospělosti a toho co me čeká a koho so přivedou.

• Citovat
  • Upravit
2875
10.8.19 21:18
@Anonymní píše: Úplně ti rozumím, ja si moc přála holčičku a mám dva kluky a třetí už určitě nebude hlavně proto, že dalšího kluka už prostě nechci. Oba kluky jsme hned po ultrazvuku obrecela a i když u druhého byl malý problém u prvního screeningu a museli jsme na genetiku, tak jsem stejne byla smutná, že je to kluk, nebylo mi to jedno, ano byla jsem šťastná, že je zdravý, ale to že nebudu mít nikdy svoji holčičku mi to nevynahradilo. Teď už jsou mu 4 měsíce a je úžasný, usměvavý, ale upřímně celé šestinedělí jsem si k němu ten vztah tvořila, po porodu nepřišla nekonečná vlna lasky. A upřímně i ted me obcas napadne jaká by asi byla holčička. Hlavně když vidím staršího syna (3roky), který je super parťák pro manžela, jezdi s nim na kole a dělá blbiny. Takže si svoje pocity vubec nevycitej, jak ty deti rostou a jsou mazlive a usměvavé ta láska přijde a i to, že se s pohlavím musíš vyrovnat je podle mě v pořádku. A kecy o tom, co by za to jiné matky daly, no asi daly, ale ja za neplodnost jiných fakt nemůžu.

Ja si jako mala predstavovala, ze bych chtela dve dcerky. Ale zivot chtel jinak. Mam dva moc sikovne kluky (15 a 17) a pochopila jsem, ze kluci jsou tak nejak blizsi mame, holcicky jsou vetsinou zas spis tatinkovy princezny. Mnohe me kamaradky maji se svymi dospivajicimi dcerami docela problemy/nedorozumeni. Co ti tak chybi u kluku, ze i dnes smutnis, ze nemas holcicku a ze by sis tretiho kluka neumela predstavit. Ale mozna vim… ty je mas jeste malinke, nevis jaky poklad pro tebe budou az povyrostou… Pro me byli pokladem vzdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2875
10.8.19 21:25
@Anonymní píše:
Ano to můžu a i to dělám, ale ja a moje máma a moje sestra mame super vztah, chodime spolu na kaficka, nakupovat, pečeme spolu cukroví na vánoce a nemám lepší kamaradky než nsou ty dvě. Tohle se synem stejné není. Navíc ja jsem na růžovou, mašle, sminky a to syna taky zajimat nebude. A upřímně mrkni tady někdy na množství diskuzi o tom, jak hrozné jsou všechny tchyne a matky synů, pokud ma syn v dospělosti k matce bližší vztah je to hned mamanek a měl by byt nejlepe vracen do oběhu. Takže v podstatě se nejvíc bojím jejoch dospělosti a toho co me čeká a koho so přivedou.

Ano, nekdy ty vztahy z tchyni stoji za starou backoru, ale ja byla se vsemi „skorotchynemi“ i extchynemi zadobre, takze kaficka, nakupy atd muzes klidne jednou v budoucnu prave diky svym klukum se svymi skoro/snachami absolvovat. :hug: Niceho se neboj a pokud prijmes syny takove jaci jsou, prijmes i jejich partnerky, pokud budes respektovat jejich vyber. :) A to, ze je kluk mame blizko neznamena mamanek, ja je ucim byt odpovednymi za svuj zivot a sva rozhodnuti/vybery, do partnerek jim opravdu neminim kecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.19 21:29

Teď mi chybí panenky, sukně a šatičky. A mám v praci několik kolegyň jiz s dospělými syny a těm chybí přesně ta blízkost a sdílení, to co ja mam s mámou. Upřímně s tatou se pobavíme v pohodě, ale s mamou jsem vybirala svatební šaty, řešila strasti těhotenství, s ni si pravidelně voláme a vykecavame se. Většina matek synů, které znám jsou rady, když se podaří navázat dobry vztah se snachou a jen to jim zajistí pravidelný kontakt a vidani vnoučat a zatim mi všechny potvrdily, že stejně tak trochu ví, že jsou najednou ty druhé. Snacha s nima holčičí věci neprobira a syn je nezaziva.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.19 21:32

Ale jinak ano syny miluju, jen chápu i zakladatelku že si už mohla i tohle všechno vysnit a když najednou zjistí že to bude úplně jinak tak to může byt velký šok a srovnat se s tim muze trvat dlouho.

• Citovat
  • Upravit
a12
61097
10.8.19 21:36
@Anonymní píše:
Teď mi chybí panenky, sukně a šatičky. A mám v praci několik kolegyň jiz s dospělými syny a těm chybí přesně ta blízkost a sdílení, to co ja mam s mámou. Upřímně s tatou se pobavíme v pohodě, ale s mamou jsem vybirala svatební šaty, řešila strasti těhotenství, s ni si pravidelně voláme a vykecavame se. Většina matek synů, které znám jsou rady, když se podaří navázat dobry vztah se snachou a jen to jim zajistí pravidelný kontakt a vidani vnoučat a zatim mi všechny potvrdily, že stejně tak trochu ví, že jsou najednou ty druhé. Snacha s nima holčičí věci neprobira a syn je nezaziva.

Dcera ti ale nedá jistotu, ze s tebou bude mit takovej vztah.. Ja jsem s mamou v pohode, ale těhotenství jsem s ni neřešila, svatebni saty bych s ni nevybirala, denne si nevolame :nevim:
Na kaficka, nakupy atd. Spolu nechodíme a nikdy jsme nechodily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.19 21:46

Jasne, že to tak nemusí mít každý. Jen já to tak mám a proto jsem si moc přála holčičku, toužila jsem to mít i dál s vlastni dcerou. A přesně proto pro mě proste to zjištění, že to boudou kluci bylo smutné a chápu zakladatelku, že je taky v šoku. A jak říkam syny miluju a věnuji se jim a učím se poznávat bagry a nakladače a kombajny. Ale jo, dvakrát mi to bide stačit 😊Jen jsem chtěla zakaldatelku povzbudit, že není tak příšerná jak ji tady některé psaly a nemusí se jit omluvit všem ženám co děti nemají.

• Citovat
  • Upravit
2875
10.8.19 22:53
@Anonymní píše:
Jasne, že to tak nemusí mít každý. Jen já to tak mám a proto jsem si moc přála holčičku, toužila jsem to mít i dál s vlastni dcerou. A přesně proto pro mě proste to zjištění, že to boudou kluci bylo smutné a chápu zakladatelku, že je taky v šoku. A jak říkam syny miluju a věnuji se jim a učím se poznávat bagry a nakladače a kombajny. Ale jo, dvakrát mi to bide stačit 😊Jen jsem chtěla zakaldatelku povzbudit, že není tak příšerná jak ji tady některé psaly a nemusí se jit omluvit všem ženám co děti nemají.

No vidis me syny bagry zas tak nebraly. Jeden se mnou rad vytvarel cokoliv kreativniho (i v kuchyni) a druhy ma nejradsi prirodu a les, ale to ja taky. Ja celkem sportovni, takze jsme si vzdy byli blizko. Ted uz jsou vetsi a hodne mi pomahaji a ochranuji, jako spravni „mali velci“ chlapi. Ma mamka ma rada kontrolu a ja se hlavne snazim odnaucit se delat to svym detem, holka, kluk poskodi to kazdeho… Snazim se naucit a podporit specificke zaliby mych deti a tady to pohlavi nehraje zas az tak roli. Je ale fakt, ze od malickych nenavideli obchody s oblecenim a co maji na sobe je jim vicemene sumafuk, tak se aspon muzu „vyzivat“ v tom, ze jim pekne doradim a nakoupim, to jsou pak radi. Diky mym osobnim zkusenostem me nikdy nenapadlo si lamat hlavu, jak to bude se snachou. Jako kazdeho „ciziho“ cloveka, asi je ji budu chtit prvni naucit a pochopit a na tom pak budovat vztah, aby to bylo prijemne pro obe strany. Uvidime, snad se podari. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
11.8.19 00:00

Skus se synem probrat že si každý může vybrat zda chce být kluk nebo holka, a máš celkem velkou šanci že přide na to že je trans.

Na vyspělém západě je to běžné a hormonální léčbu podstupují i malé děti.

https://www.dailymail.co.uk/…sgender.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.19 00:20

Chápu, že když jsi si myslela celou dobu, že máš v břiše holčičku, tak jsi potom byla velmi zaskočená. Taky bych byla. Ale jsou to zlatíčka, ať je to syn, nebo holka. Mám syna, holčička by bodla, ale když nebude, nebude. Vidím to střízlivě. Život přináší různé situace, které člověk nechce. Jezdíme na koně, vidím tam plno postižených holčiček, neměnila bych. Na nich vidím, že opravdu je nejdůležitější to zdraví. Kolegyně v práci, její dcera s vnoučaty žije v USA. Bohužel se tam stala tragédie a o dceru přišla, vůbec není nic jistého v životě. Moje matka se se svoji matkou rozkmotřily, nadobro, takže ani tam nedojde na pěkný vztah matka dcera. Já těžím z toho, že nám to s mámou dobře funguje, sdílím s ní radosti starosti, těhotenství, problémy, chodíme na ty kafíčka, i jsme spolu dost cestovaly a cestujeme. Jsem ráda, že zažívám ten vztah dcera matka takto, pokud to nikdy nezažiji s vlastní dcerou.

• Citovat
  • Upravit
106243
11.8.19 01:07
@Monchichik píše:
Tak jako zázrak a dar to berou třeba ženy, které nemohou otěhotnět…já jsem to tak fakt třeba nebrala, prostě mám dítě a jako zázrak mi to nepřišlo ;), měla jsem děti brzy a vůbec jsem nepřemýšlela o tom, že by to nemuselo jít a nemuselo by být zdravé, no prostě mládí :mrgreen: a chápu jí, že se třeba lehce nesmiřuje s pohlavím, které nepreferovala, měla jsem to stejně, mám jen kluky a ta dcera mi prostě chybí, ať si říká kdo chce co chce…
:palec: přesně a druhého kluka jsem taky orvala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky