Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Dobrý den, narodil se mi chlapeček, ale chtěla jsem vždycky holčičku. Jak se s tím mám vypořádat? Co mám dělat?
Asi chápu, jak to myslíš, napsala jsi to ale dost divně no. Těšila ses na šatičky, culíčky a panenky a najednou je z toho balon a autíčka viď? U kluka ti asponˇ nehrozí, že ti bude tahat tvoje oblečení, brát ti šminky a patlat parfémy
Budˇráda, že ho máš, to ale jistě jsi ![]()
@MyDestinka píše:
Podala bych oficiální stížnost u stvořitele. Nečekej! Normálně ho reklamuj!
Ještě by mohla u distributora boží vůle/semene - manžela. Buď to vyřeší sám na pobočce a příště na. šuká holčičku, nebo to předá nahoru na vedení korporátu, ale tam bych měl hodně obavu, aby odstranění vad výrobku nebylo nějaké radikální. Osobně bych nedoporučoval tuhle vrchnost dráždit reklamacema ![]()
@Anonymní píše: řekli, měla to být holčička, ale narodil se nám chlapeček.
Ahaaa, tak to uz chapu…
Verim, ze to byl šok a asi i to zklamání..
Ale ja verim, ze syna budes vzdy milovat..
Nerouhej se. Nekdo nema ani holcicku a ani kluka. A tolik by chtel.
@Anonymní píše:
Dobrý den, narodil se mi chlapeček, ale chtěla jsem vždycky holčičku. Jak se s tím mám vypořádat? Co mám dělat?
Reklamovala bych to u výrobce. Anebo ho prodej do frcu a kup si jiné dítě. Nevidím problém.
Zkus druhy pokus. (Stejne nez ten druhy nastane budeš rada i ze toho kluka) to nejde je nemít radi ![]()
Kdyz jsme se s pritelem snažili o 2.dite , tak jsem si prala mit syna, protoze dceru uz mame
(ale jistě bych byla rada i za 2.dceru), bohuzel nam 2.dite nevyslo ![]()
Zakladatelko, já tě chápu. Za 2 týdny mám termín porodu, od začátku několik doktorů potvrdilo holku. Kdyby nám kdykoliv během těhotenství řekli, že to bude kluk, možná bych si posteskla, ale netrvalo by dlouho, spis naopak, já jsem si k tem naším klukům prala třetího do party. Ale teď, když x měsíců žijeme s tím, že bude holka a narodil by se kluk, tak bych nejspíš měla stejné pocity. Ale ono to určitě přejde, je to šok a překvapení, ale nic to nemění na tom, ze své dítě určitě budeš milovat. Neboj.
@inkakřivák píše:
@arinecka a taky jí nemůže přijít domů zbouchnutej.
Kluk muze nekoho zbouchnout a pak se zachovat dle dnesni mody nezodpovedne a k diteti se neznat, delat mrtveho brouka. Ja kluka mam, jestli takovou nezodpovednost vyvede, tak uvidi to toco. Muze se stat, ze nohy ujedou, kdyz umi su.kat, tak se k tomu ma postavit, jak chlap a ne se pak chovat, jak uminene decko. K diteti se vubec neznat, neplatit alimenty.
Sak salamparek a jede se dal.
V tomhle je uplne fuk, jestli mame holku nebo kluka.
@Anonymní píše: řekli, měla to být holčička, ale narodil se nám chlapeček.
Reklamovat… a buď vrátit, nebo vyměnit za holčičku ![]()
@Kelsey píše:
Kluk muze nekoho zbouchnout a pak se zachovat dle dnesni mody nezodpovedne a k diteti se neznat, delat mrtveho brouka. Ja kluka mam, jestli takovou nezodpovednost vyvede, tak uvidi to toco. Muze se stat, ze nohy ujedou, kdyz umi su.kat, tak se k tomu ma postavit, jak chlap a ne se pak chovat, jak uminene decko. K diteti se vubec neznat, neplatit alimenty.
Sak salamparek a jede se dal.
V tomhle je uplne fuk, jestli mame holku nebo kluka.
Jako jo, vidim to podobne, ale nesouhlasim s tim, ze v tomhle je jedno jestli holka nebo kluk.. Je rozdíl kdyz prijde holka s tim, ze je tehotna a kluk s tim, ze zbouchnul holku.. Klukovi můžeš pomoct platit na dite atd. On klidne muze dal chodit do skoly, klidne na brigady nemusí nic moc zmenit..
Holce se timhle zjistenim úplně zmeni zivot hned v tom okamžiku.. Musí řešit co bude se skolou, rodiče musej řešit jak se o dite postaraj, jestli mama půjde na materskou, jestli holka přeruší skolu a bude doma s dítětem..
V případě potratu to je to taky zásah pro tu holku, ne kluka..
A myslim si, ze podobně to je i v dospělosti, chlap odejde od rodiny, plati par stovek alimenty a co
nic moc resit nemusi..
Zenska je pak sama s ditete a musi resit jak ho zabezpeči, protoze treba 3000 od otce nic moc neresi..
Taky jsme chteli holku.ve 22tt nam rekli, ze to bude kluk a byla jsem stejne stastna, jako kdyby rekli, ze tam je holka. nerozumim ti, je to prece tvoje dite, at kluk nebo holka.bud stastna, ze mas zdrave miminko.ja rodila predcasne a takovy strach, jako tenkrat, jsem nikdy nezazila.kdyz byl napichany hadickama, kanylu v hlave. uzivej miminko a verim a doufam, ze je to jen prvotni sok a hornony
Já třeba pochopím, že když někdo si víc přeje holčičku, a má třeba clapečka, žeho to zaskočí, ale myslím si, že pak to brát, tak tragicky, a přenášet na dítě, že je jakoby nechtěné, tak normální neni..
Ai bvych radila odbornou pomoc, a nebo si dát facku..
Asi za tento názor mě někdo tady odsoudí, ale já zažila tatínka, co si přál chlapečka, narodila se mu holčička a všude to dával najevo, že mád oma holčičku chcípáčka- doslova, to říkal, protože ještě bývala často nemocná od mimika.. Ted je holce přes 10 let a je jjo míláček, a vím, že kolikrát říkal, že by si za tu dobu nejdraší nafackoval..
Neni to manžel..
je to od kamarádka švagr..
Příspěvek upraven 10.08.19 v 13:19
Bud ráda že se ti narodilo živé a zdravé dítě, já musela ve 33týdnu porodit MRTVÉ DVOJČÁTKA!!!