Narodil se mi kluk místo holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1187
10.8.19 13:23

První těhotenství. Těšila jsem se na holčičku - culíčky, panenky, šatičky. Mám ji - chodí v kalhotech a hraje fotbal.
Druhé těhotenství. Těšila jsem se na holčičku. Když mi řekli, že to bude kluk, plakala jsem (nebylo to štěstím).
Děti jsou zdravé, celkem hodnè a to je nejdůležitější. Miluju je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80062
10.8.19 13:25

A já si myslím, že to je troll, proto znovu doporučuji reklamaci a pokud nevyjde, tak hodit na bazoš a pořídit holku. Ale musí spěchat, aby stihla záruční lhutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.8.19 13:41

Já bych radu měla..Stoupni si cca 30 cm proti zdi a udělej prudký kyv hlavou vpřed. Věřím, že ti to pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
10.8.19 14:13

Zakladatelko, už dnes se ty chlapi mění a nejsou to jen bručouni s pivem a ovladačem na gauči. Naši synové budou zas jiná generace a jinak SE pak v dospělosti chovat. Udělej pro to maximum výchovou a láskou a nebude to nikdy mrzet :mavam: Jinak doporučuju dokument :Je to holčička. Ve východním světě, omlouvám se slabším povaham, holky topí jak koťata. Ptali se tam jedny, co cítila, když zabíjela svoje dítě… A ona na to, ale to byla holka :nevim: Prdolky a úchvatný jsou všechny děti do puberty a i holky z lepších rodin se můžou zbláznit a odcizit. Těch otazníků, co jednou bude je spousta. To je všechno za 15 let. Vem si teď ty dvě rodiny nedávno po sobě. Autonehoda na přejezdu a nehoda s cisternou. Nevíš dne ani hodiny, ber co je a nekaž si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
10.8.19 15:03

Kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna, taky jsem si v zacatku predstavovala holcicku, nakonec mame krasnyho kluka. Verim ze pokud jste si nechali rict pohlavi a rekli vam holku a nakonec z tebe vylezl kluk, muselo to byt divny, je rozdil kdyz clovek pohlavi nevi a je to 50:50, ale pokud jste pocitali s jistotou s tim ze to bude holcicka a vnitrne se na tonastavili a ono nakonec ne, chapu ze je to divny pocit a asi to chvili potrva se s tim smirit a zvyknout si. Akorat nevim co ocekavas za radu :think: proste si na to za chvili zvyknes, hlavni je ze ho milujes a jsi tu pro nej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.8.19 15:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.8.19 15:40

@Bubla Bůčková presne tak :palec:
a ten dokument, :,( nechci raději videt, tyden bych nespala, strasne, co se deje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
10.8.19 16:46

Tady se zas sešly same příjemné. Ji řekli, že to bude holka, hračky a veškerou výbavu tomu podřídila a několik měsíců v sobě živila pocit, že bude mít holčičku. Takže ji najednou dali do rukou chlapečka. Tak je trochu prešlá a ještě se s tím vnitřně úplně nesrovnala. Navíc hormony. Byla bych na tom úplně stejně. Psala že chlapečka miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.8.19 17:00
@tlustyhrosik píše:
Tady se zas sešly same příjemné. Ji řekli, že to bude holka, hračky a veškerou výbavu tomu podřídila a několik měsíců v sobě živila pocit, že bude mít holčičku. Takže ji najednou dali do rukou chlapečka. Tak je trochu prešlá a ještě se s tím vnitřně úplně nesrovnala. Navíc hormony. Byla bych na tom úplně stejně. Psala že chlapečka miluje.

ano, napsala to bohuzel az potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
10.8.19 20:18

@pohledzdruhestrany já jsem ale měla na mysli tatínka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
10.8.19 20:21
@Anonymní píše:
Dobrý den, narodil se mi chlapeček, ale chtěla jsem vždycky holčičku. Jak se s tím mám vypořádat? Co mám dělat? :(

Vypořádej se s tím tak, že si na emiminu vyjed diskuze ženských, co mají postižené děti. Možná by ti pak mohlo dojít, že máš být ráda za zdravé dítě, bez ohledu na pohlaví.

• Citovat
  • Upravit
15504
10.8.19 20:22
@VilaAnalka píše:
On ten osud a karma jsou takovy sfine, ze treba se ti priste narodi holcicka. Postizena.

Tak aby se ti to nestalo, hvězdo dokonalá :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
10.8.19 20:23
@Kelsey píše:
Nerouhej se. Nekdo nema ani holcicku a ani kluka. A tolik by chtel.

Ale po tom jí může být úplně víš co… Ona žije svůj život. Ne cizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
10.8.19 20:25
@M_Vladim píše:
Tak já jsem měl být holčička a vymstilo se mi to - tak trochu mi to dávali sežrat. :zed:
Je to kluk, tak se k němu chovejte jako ke klukovi a nakonec - jestli je první, bude další šance. ;)

No právě. Bude další šance. A co to první, když se narodí ta vysněná holčička? :nevim: dá to zakladatelka tak, aby syna neodsunula?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
10.8.19 20:29
@Anonymní píše: řekli, měla to být holčička, ale narodil se nám chlapeček.

Chápu, že jsi v šoku :-( To bych taky byla.
Ale bude líp. Šok přejde :-)

Kolik je malému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí