Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Já taky nemam rada ty visací pytliky
Ja zas nemám ráda blbý ženský.
Tak to je tragédie mít zdravý dítě
proboha vzpamatuj se, to sis při plození myslela že si můžeš vybrat?
my jsme si s manželem přáli kluka když holku už každý máme a když nám řekli na ultrazvuku že je to holka tak jsme ani zklamaný nebyli protože důležitý bylo že je naprosto v pořádku. A když se tchyně rozbrecela že proč zase holka když nám tak přála kluka tak úcta neúcta měla jsem chuť jí něčím přetáhnout po hlavě že brečí že čekáme holku místo aby byla šťastná že bude mít další zdravý vnouče ![]()
Pane boze
, bud stastna za zdrave dite!
,.Ten chlapeček potrebuje tvoji lasku..
Rozebehnout se proti zdi bude nejlepsi reseni. Ovsem bez ditete v naruci.
@Anonymní píše:
Taky se mi stalo. Nějak jsem si pořád nezvykla. Třeba Ti to půjde líp. A třeba se někdy i holčičky dočkáš. Já se nedočkala. Takže pro Tebe mám pochopení, ale spousta žen tady Tě pěkně sprdne.
Sprdne a oprávněně. Beru to, že v těhotenství snad každý nějaké pohlaví preferuje. Ale pořád by to měl mít v hlavě srovnáné tak, že i kdyby se narodilo pohlaví nepreferované, tak se nemůže stát to, co zakladatelce. Pak ať si raději žádné dítě neporizuje, protože je nakročeno k parádnímu prus.ru.
Nic normálně ho dej k adopci žejo, nebo ho někam zahod, co bys jako chtěla dělat, kluk to je problém společnsti, tím život končí, zadělejte na další, a rod do té doby nebo to bude holka, co ti máme jako jinýho říct? Twl chudáci děcka, tolik párů a hlavně žen si přeje mít dítko a nemužou a tady dámy si budou vymrčovat že je tam pindour místo frndy. Já bych třeba taky chtěla jako dítě kluka, ale když by se mi narodila holka budu jí milovat naprosto stejně.
@Anonymní píše:
Tady neco neni v pořádku.. Většinou po porodu je ty ženský uplne jedno jestli je to holka, nebo kluk..
Proste je to miminko, je to zazrak, je to dar a matka ho miluje at je to holka, nebo kluk..
Taky jsem chtela holku, obrecela jsem kdyz mi doktor rekl, ze to bude kluk.. Ale během těhotenství jsem se nastavila na kluka, nakupovala veci a uz jsem si nemohla představit, ze by se mi narodila holka. Ted mam syny dva, v druhym těhotenství uz mi bylo úplně jedno co to bude.
Kdybych cekala treti tak uz bych si i snad prala zase kluka
Tak jako zázrak a dar to berou třeba ženy, které nemohou otěhotnět…já jsem to tak fakt třeba nebrala, prostě mám dítě a jako zázrak mi to nepřišlo
, měla jsem děti brzy a vůbec jsem nepřemýšlela o tom, že by to nemuselo jít a nemuselo by být zdravé, no prostě mládí
a chápu jí, že se třeba lehce nesmiřuje s pohlavím, které nepreferovala, měla jsem to stejně, mám jen kluky a ta dcera mi prostě chybí, ať si říká kdo chce co chce…
@Amelie30 píše:
Sprdne a oprávněně. Beru to, že v těhotenství snad každý nějaké pohlaví preferuje. Ale pořád by to měl mít v hlavě srovnáné tak, že i kdyby se narodilo pohlaví nepreferované, tak se nemůže stát to, co zakladatelce. Pak ať si raději žádné dítě neporizuje, protože je nakročeno k parádnímu prus.ru.
souhlasím ![]()
Miluj děťátko, je přeci tvoje, ten chlapeček za to nemůže
akorát mu můžeš hodně ublížit a to bys chtěla? Vhledej radši odbornou pomoc a to co nejrychleji, vypovídání by ti mohlo pomoci ![]()
@Monchichik píše:
Tak jako zázrak a dar to berou třeba ženy, které nemohou otěhotnět…já jsem to tak fakt třeba nebrala, prostě mám dítě a jako zázrak mi to nepřišlo, měla jsem děti brzy a vůbec jsem nepřemýšlela o tom, že by to nemuselo jít a nemuselo by být zdravé, no prostě mládí
a chápu jí, že se třeba lehce nesmiřuje s pohlavím, které nepreferovala, měla jsem to stejně, mám jen kluky a ta dcera mi prostě chybí, ať si říká kdo chce co chce…
Tak ja to jako zázrak beru, bez ohledu na to za jak dlouho se zadarilo.. Nejde jen o tohle, ale spia jak to dite vznikne.. Co vsechno se za těch 9 měsícu stane, ze z niceho je tu najednou dite ![]()
Ja ikdyz jsem si dceru hodne prala a jak jsem psala i jsem to obrecela, tak nemam pocit, že mi chybí, ja si vůbec neumim predstavit ze bych mela dceru ![]()
Mam dva super kluky a nic mi nechybí
@Anonymní píše:
Taky se mi stalo. Nějak jsem si pořád nezvykla. Třeba Ti to půjde líp. A třeba se někdy i holčičky dočkáš. Já se nedočkala. Takže pro Tebe mám pochopení, ale spousta žen tady Tě pěkně sprdne.
Hele já chápu ledacos. Včetně toho, že bezpodmínečná mateřská láska u VŠECH žen je mýtus… Nemilujících matek je plno, o jednu víc nebo míň, kvůli tomu se svět nepodělá.
Ale to dítě za to nemůže a nezaslouží si to… a už vůbec si nezaslouží, aby mu „maminky“ jako vy doj.baly psychiku na zbytek života, jen proto, že ho nebudete mít rády. Za tohle chceš pochválit??? Slovy klasika, nas.at.
Když se tu oháníš pochopením, chápeš, jak dítě poznamená, když od maminky v šesti letech slyší, že maminka odejde s bráškou a tebe nechá tátovi, protože jsi holka a tebe nechce???
Tak se nediv, že jsou ženské, které mají chuť dát exemplářům jako vy po papuli. Když nejste ochotné přijmout obě pohlaví stejně, tak to nemáte riskovat. Je prasárna to říct, ale boha jeho, není to naprosto nic ve srovnání s tím, jaká prasárna je nedat lásku vlastnímu dítěti.
@Anonymní píše:moc děkuji za pochopení
@Káťa19 píše:já ho samozřejmě moc miluju. Nechci aby to vyznělo, že ho nechci… jsem za něho moc ráda.
souhlasím![]()
Miluj děťátko, je přeci tvoje, ten chlapeček za to nemůže
Napiš sem do poradnyakorát mu můžeš hodně ublížit a to bys chtěla? Vhledej radši odbornou pomoc a to co nejrychleji, vypovídání by ti mohlo pomoci
Tady neco neni v pořádku.. Většinou po porodu je ty ženský uplne jedno jestli je to holka, nebo kluk..
Proste je to miminko, je to zazrak, je to dar a matka ho miluje at je to holka, nebo kluk..
Taky jsem chtela holku, obrecela jsem kdyz mi doktor rekl, ze to bude kluk.. Ale během těhotenství jsem se nastavila na kluka, nakupovala veci a uz jsem si nemohla představit, ze by se mi narodila holka. Ted mam syny dva, v druhym těhotenství uz mi bylo úplně jedno co to bude.
Kdybych cekala treti tak uz bych si i snad prala zase kluka