Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Monchichik píše:
@Venetia já s ní vycházím v pohodě, zatím…, ale prostě vnoučata od syna nejsou to, co vnoučata od dcery, prostě to tak mám…a už dneska vím, že ze mě žádná hlídací babička nebude
mám doma pořád ještě posledního puberťáka, už drahně let se starám o děti a žádné další fakt nepotřebuju
Stejně ![]()
@Bubla Bůčková to jsem ráda, že to má někdo stejně
já když někde řeknu, že vnoučata nechci, tak na mě koukají jako bych spadla z Marsu, všichni se na vnoučátka děsně těší a rozplývají se nad těmi, co už mají ![]()
@Monchichik píše:
@Bubla Bůčková to jsem ráda, že to má někdo stejnějá když někde řeknu, že vnoučata nechci, tak na mě koukají jako bych spadla z Marsu, všichni se na vnoučátka děsně těší a rozplývají se nad těmi, co už mají
Hele já neříkám, nehrnula jsem se do dítěte a taky jsem z něj naprosto unešená. Navíc počítám, že budu ultra baba třeba 70+
v plánu mám takový to hlídání, že bude nemocný, není ho kam udat na prázdniny, strčit mladým pětistovku na návštěvě, ale nějaký vozeni kočáru a vybírání autosedačky je mi fakt šumák
a kdoví co bude za 30 let, systém školek, životní úroveň… Třeba bude válka a budeme všichni bydlet v dva plus jedna a žrát brambory
![]()
@Bubla Bůčková no já se obávám, že mi bude vnouče hrozit podstatně dříve
a právě že nemám v plánu ho hlídat ani o nemoci ani o prázdninách, naštěstí budu ještě celkem dlouho chodit do práce, ale ani svojí dovolenou nehodlám trávit s vnoučaty
a ve dva plus jedna bych s nikým dalším nebydlela / ani v jinak velkém či malém bytě či domě /, to si raději postavím v lese stan…
@Bubla Bůčková píše:
Hele já neříkám, nehrnula jsem se do dítěte a taky jsem z něj naprosto unešená. Navíc počítám, že budu ultra baba třeba 70+v plánu mám takový to hlídání, že bude nemocný, není ho kam udat na prázdniny, strčit mladým pětistovku na návštěvě, ale nějaký vozeni kočáru a vybírání autosedačky je mi fakt šumák
a kdoví co bude za 30 let, systém školek, životní úroveň… Třeba bude válka a budeme všichni bydlet v dva plus jedna a žrát brambory
![]()
Já to vidím podobne
@Káťa19 píše:
to myslíš vážně?![]()
to není o tom co si myslím nebo nemyslím, ve svobodné společnosti bez homofibních předsudků je přece zcela normální že změnu pohlaví podstupují 5 leté děti.