Narodil se mi kluk místo holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
11.8.19 13:00
@Monchichik píše:
@Venetia já s ní vycházím v pohodě, zatím :mrgreen:…, ale prostě vnoučata od syna nejsou to, co vnoučata od dcery, prostě to tak mám…a už dneska vím, že ze mě žádná hlídací babička nebude ;) mám doma pořád ještě posledního puberťáka, už drahně let se starám o děti a žádné další fakt nepotřebuju :lol:

Stejně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
11.8.19 14:22

@Bubla Bůčková to jsem ráda, že to má někdo stejně :mavam: já když někde řeknu, že vnoučata nechci, tak na mě koukají jako bych spadla z Marsu, všichni se na vnoučátka děsně těší a rozplývají se nad těmi, co už mají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.8.19 14:35
@Monchichik píše:
@Bubla Bůčková to jsem ráda, že to má někdo stejně :mavam: já když někde řeknu, že vnoučata nechci, tak na mě koukají jako bych spadla z Marsu, všichni se na vnoučátka děsně těší a rozplývají se nad těmi, co už mají ;)

Hele já neříkám, nehrnula jsem se do dítěte a taky jsem z něj naprosto unešená. Navíc počítám, že budu ultra baba třeba 70+ :D v plánu mám takový to hlídání, že bude nemocný, není ho kam udat na prázdniny, strčit mladým pětistovku na návštěvě, ale nějaký vozeni kočáru a vybírání autosedačky je mi fakt šumák ;) a kdoví co bude za 30 let, systém školek, životní úroveň… Třeba bude válka a budeme všichni bydlet v dva plus jedna a žrát brambory :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
11.8.19 14:41

@Bubla Bůčková no já se obávám, že mi bude vnouče hrozit podstatně dříve :mrgreen: a právě že nemám v plánu ho hlídat ani o nemoci ani o prázdninách, naštěstí budu ještě celkem dlouho chodit do práce, ale ani svojí dovolenou nehodlám trávit s vnoučaty ;) a ve dva plus jedna bych s nikým dalším nebydlela / ani v jinak velkém či malém bytě či domě /, to si raději postavím v lese stan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
11.8.19 14:52
@Bubla Bůčková píše:
Hele já neříkám, nehrnula jsem se do dítěte a taky jsem z něj naprosto unešená. Navíc počítám, že budu ultra baba třeba 70+ :D v plánu mám takový to hlídání, že bude nemocný, není ho kam udat na prázdniny, strčit mladým pětistovku na návštěvě, ale nějaký vozeni kočáru a vybírání autosedačky je mi fakt šumák ;) a kdoví co bude za 30 let, systém školek, životní úroveň… Třeba bude válka a budeme všichni bydlet v dva plus jedna a žrát brambory :mrgreen: :nevim:

Já to vidím podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
11.8.19 21:44
@Káťa19 píše:
to myslíš vážně? 8o :zed:

to není o tom co si myslím nebo nemyslím, ve svobodné společnosti bez homofibních předsudků je přece zcela normální že změnu pohlaví podstupují 5 leté děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí