Narodil se mi kluk místo holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.8.19 11:45
@ludmilaadamkova píše:
A vy jste si nenechali rict pohlavi?
řekli, měla to být holčička, ale narodil se nám chlapeček.
  • Citovat
  • Upravit
678
10.8.19 11:54

On ten osud a karma jsou takovy sfine, ze treba se ti priste narodi holcicka. Postizena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
10.8.19 11:55

@VilaAnalka žádná karma neexistuje…a pokud na ní věříš, tak by sis měla dát pozor, co přeješ někomu jinému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
10.8.19 11:58
@VilaAnalka píše:
On ten osud a karma jsou takovy sfine, ze treba se ti priste narodi holcicka. Postizena.

Nemáš strach, že za takové vyhrožování tady Ti osud a karma pošlou tu postiženou holčičku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.8.19 11:59

@Monchichik @free333 postizeny dite bych nikomu neprala, ze vy si to prekroutite, neni muj problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
10.8.19 12:00

@VilaAnalka tak potom nevím, co to teda je za kecy o karmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.8.19 12:00

@VilaAnalka přesto není vhodné tohle tu psát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40410
10.8.19 12:03
@VilaAnalka píše:
@Monchichik @free333 postizeny dite bych nikomu neprala, ze vy si to prekroutite, neni muj problem :nevim:

My jsme to překroutily? :)

Ale no tak, přečti si to po sobě ještě jednou, v podstatě jsi zakladatelce vyhrožovala a ten nahoře to dobře vidí… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
10.8.19 12:04
@Anonymní píše:
Tak ja to jako zázrak beru, bez ohledu na to za jak dlouho se zadarilo.. Nejde jen o tohle, ale spia jak to dite vznikne.. Co vsechno se za těch 9 měsícu stane, ze z niceho je tu najednou dite :nevim:
Ja ikdyz jsem si dceru hodne prala a jak jsem psala i jsem to obrecela, tak nemam pocit, že mi chybí, ja si vůbec neumim predstavit ze bych mela dceru :nevim:
Mam dva super kluky a nic mi nechybí

Já si zase dneska už nedovedu představit že bych měla toho kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
10.8.19 12:05
@Anonymní píše:
Dobrý den, narodil se mi chlapeček, ale chtěla jsem vždycky holčičku. Jak se s tím mám vypořádat? Co mám dělat? :(

Reklamace?
Ne, teď vážně, nechápu, jak tohle může někdo řešit, co já bych dala za zdravé dítě jakéhokoliv pohlaví… to jsem řešila snad možná v pubertě, kdy jsem si říkala, že chci v budoucnu určitě holčičku, teď, když už „mám mozek“, tak tohle je to poslední, co mě zajímá… promiň, asi se do tebe nedokážu vcítit, i když se snažím :? musíš se s tím srovnat, říkat si, jaké máš štěstí, že máš vytoužené miminko, nezaměřuj se na to, jestli je to kluk nebo holka, i když to třeba na začátku bude těžké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36948
10.8.19 12:06

Tak já jsem měl být holčička a vymstilo se mi to - tak trochu mi to dávali sežrat. :zed:
Je to kluk, tak se k němu chovejte jako ke klukovi a nakonec - jestli je první, bude další šance. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.8.19 12:26

Važ si toho že máš zdravého chlapce, co by za to jiní daly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
10.8.19 12:29
@Monchichik píše:
Tak jako zázrak a dar to berou třeba ženy, které nemohou otěhotnět…já jsem to tak fakt třeba nebrala, prostě mám dítě a jako zázrak mi to nepřišlo ;), měla jsem děti brzy a vůbec jsem nepřemýšlela o tom, že by to nemuselo jít a nemuselo by být zdravé, no prostě mládí :mrgreen: a chápu jí, že se třeba lehce nesmiřuje s pohlavím, které nepreferovala, měla jsem to stejně, mám jen kluky a ta dcera mi prostě chybí, ať si říká kdo chce co chce…

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.19 12:34
@LAlezane píše:
Hele já chápu ledacos. Včetně toho, že bezpodmínečná mateřská láska u VŠECH žen je mýtus… Nemilujících matek je plno, o jednu víc nebo míň, kvůli tomu se svět nepodělá.
Ale to dítě za to nemůže a nezaslouží si to… a už vůbec si nezaslouží, aby mu „maminky“ jako vy doj.baly psychiku na zbytek života, jen proto, že ho nebudete mít rády. Za tohle chceš pochválit??? Slovy klasika, nas.at.
Když se tu oháníš pochopením, chápeš, jak dítě poznamená, když od maminky v šesti letech slyší, že maminka odejde s bráškou a tebe nechá tátovi, protože jsi holka a tebe nechce???
Tak se nediv, že jsou ženské, které mají chuť dát exemplářům jako vy po papuli. Když nejste ochotné přijmout obě pohlaví stejně, tak to nemáte riskovat. Je prasárna to říct, ale boha jeho, není to naprosto nic ve srovnání s tím, jaká prasárna je nedat lásku vlastnímu dítěti.

a jak si můžeš být jistá, že i když se zakladatelce, nebo mně, narodilo nepreferované pohlaví, že to dítě nebude mít/nemám ráda
Pokud se Ti stalo něco podobného, jak uvádíš v druhém odstavci, tak je to smutné, ale nemusíš být na zakladatelku nebo i jiné lidi útočná

• Citovat
  • Upravit
32124
10.8.19 12:39

@LAlezane Tak jako je rozdíl mít vnitřní pocit, že nejsi úplně smířená s pohlavím dítěte a říct mu, že ho nechceš. To zakladatelka nepsala, takže nevím, proč to hrotíš. Psala, že ho miluje. A nechce být chválená, ale chtěla vědět, jestli to má někdo taky tak. No tak já třeba jo a nestydím se za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí