Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, co myslíte podle ultrazvuku - je to kluk nebo holka? Jako přijde mi to na pindík, ale po zkušenosti, kterou jsme měli s prvním dítětem, nevěřím už ničemu. Říkali holka, holka, a bum, narodil se kluk ![]()
@Myssicka Fakt? Tak to nás opět mystifikovali. Řekli, že je tam jasnej pindík, ale moje máma mě celé odpo přesvědčovala, že je to noha a že myslí, že to bude holka. Takže asi fakt ![]()
@Myssicka to noha opravdu není, je to pohlavní výběžek.
Dle sklonu pohlavního výběžku bych řekla, že kluk. @Pucalkovic Amina
@Avele Mně to přijde na pindíka, mámě na nohu. Akorát mě nahlodala tím, že mi říkala, že když tvrdím, že je to pindík, tak kde má to miminko druhou nohu. A v tom má pravdu, na to jí nejsem schopná odpovědět.
Zdravím. Nedávno jsem narazila na diskuzi ohledně ultrazvuku a poznání zda je na něm kluk ci holka. Do té doby jsem si říkala že je to blbost poznat takhle brzy, ale tak prd tomu rozumím.
Pokud je tam něco vidět, máte tip?
@Anonymní píše:
Zdravím. Nedávno jsem narazila na diskuzi ohledně ultrazvuku a poznání zda je na něm kluk ci holka. Do té doby jsem si říkala že je to blbost poznat takhle brzy, ale tak prd tomu rozumím.Pokud je tam něco vidět, máte tip?
Mě na kardiologii miminka řekli pohlaví myslím, že to bylo 25tt.
@Anonymní píše:
Zdravím. Nedávno jsem narazila na diskuzi ohledně ultrazvuku a poznání zda je na něm kluk ci holka. Do té doby jsem si říkala že je to blbost poznat takhle brzy, ale tak prd tomu rozumím.Pokud je tam něco vidět, máte tip?
Víš, že to musí být natočené na to pohlaví ane na tělo z boku???
@Pidulka1991 píše:
Víš, že to musí být natočené na to pohlaví ane na tělo z boku???
Klid..vim
já říkám že tam nic nevidím, ale viděla jsem spousty fotek kdy byli z boku a ostatní poznali. ![]()
To asi proto, že kolem toho 13tt se to dá poznat z boku, později ze záběrů přímo mezi nohy. Ale na této fotce to vidět nejde.
Ahoj myslíte že by tady u nás šlo něco vidět? Jsem zvědavec zvědavej no… ![]()