Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Kajule21 tak Jane jsem v ruce nemela, jen Nomad, ale jinak mi to teda prijde dost prehnane. Ja osobne mam Britax Motion 3 a ovlada se suprove jen jednou rukou a je velice stabilni a to vozim nekdy opravdu nalozeny kocar. Chce to proste nejlepe osahat. Netvrdila bych ale,ze trojkolku rozhodne ne! Ja bych Motion ve ctyrkolce mit nemohla, jezdime do lesa, k vode na ryby. Takze jedine terenni. Jedina jedna nevyhoda je, ze pry korbicka je malinka. Ja jsem ho ale porizovala az na sedici dite.
@Káťa19 S Britaxem zkušenost nemám - měla jsem snahu navázat spolupráci, a to dokonce několikrát, ale vždycky marně,takže jse mse o ně přestala zajímat. Vlastnosti a stability Britaxů jsou mi tím pádem bohužel cizí. Mluvila jsem ze zkušeností svých a svých zákaznic,které trojkolky vyzkoušely a ještě jsem od žádné chválu neslyšela… ![]()
@Kajule21
Souhlas, sestra má poměrně drahou trojkolku Pag perego a hrůza, už by do ni nikdy nesla, 4 kola jsou prý 4 kola. Nicméně takové tfk a bob je o něčem jiném, to jsou kocary s velkými koly, a taky s velkou cenou (pro me teda), ale vůbec se mi nelíbí, jejich pořízení chápu jen u běžců a bruslaru ![]()
@Dzejn111 Tak já ho mám momentálně v akci a pokud někdo chce kvalitu,holt si musí připlatit. Pokud na to nemám,tak si musím koupit levnější…Právě Peg Pérego GT3 jsem zmiňovala.Já bych do trojkolky nešla,ani kdyby mi ji někod dal zadarmo!! ![]()