Kočárek, co se vejde do sedanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.4.10 09:42

Jané Slalom, vejde si i do Opla Corsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karlik
16.4.10 10:37

Ahojky, DORJAN Danny sport 2010 se krásně vejde do fabie sedan, i s korbičkou - vedle sebe, akorát se přes jedno asi bude muset házet nějaká deka, aby se korbička neušpinila od koleček, až se bude jezdit. Jinak se to tam vejde v pohodě a ještě spoustu věcí na i okolo. Potom se sportovní sedačkou se tam vejde v pohodě taky. :-) http://www.darababy.cz/…/4168_75.jpg

• Citovat
  • Upravit
13415
16.4.10 21:00

Holky, děkuju moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
16.4.10 21:06

Tak já řešila ten samej problém teď u druhýho mimi. U prvního jsem to dělala tak že jsem složila do kufru jen podvozek a hlubokou korbu mrskla na sedadlo vedle mimi v autosedačce. No ale teď bude problém protože tam budou dvě děti takže korbu musím nacpat do kufru. Máme mazdu 323 hatchback, což je sporťák tak si asi umíte představit velikost kufru. Takže jsem to pořešila tak že jsem si koupila Concord fusion se skládací hlub. korbou Scout…je to paráda korbu složíš do takovýho malýho batůžku a vejde se do kufru perfektně. Kočárek je lehounkej a i moc hezkej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
17.7.14 17:45

Zajímalo by mě, zda dostanu Quinny speedi do sedanu Fabie, nemáte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.4.17 15:26

Dobrý den,

máme Fabii sedan (r. 2001). Chtěla bych obnovit tuto diskuzi a zeptat se maminek, které mají stejné auto, příp. podobné s menším kufrem, jaký kočárek (dvojkombinace či trojkombinace) se jim do auta v rámci možností pohodlně vešel? Jde mi hlavně o jednoduchost skládání, abych to zvládla i já, když se budu muset někam vypravit autem bez manžela..

Vím, že nejlepší bude to přímo vyzkoušet, ale budu moc ráda za každý tip, abych dopředu věděla, zhruba po jakých kočárcích koukat. Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37141
24.4.17 15:34

Ja mela bebeto ex, dvojkombinace a roan hugo taky dvojkombinace, auto mame stejny, a vesli se tam horko tezko, kdyz sem tam dala neco navic tak sem kocarum musela sundavat kola… ono se tam stezi vejde golfac co mam ted, je to malej kufr, s timhle jste ve vyberu dost velikostne omezeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
24.4.17 18:27

@Hyacinthe my mám hondu civic (starý model) v sedanu a v pohodě dám do kufru dorjan danny sport

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí