Kočárek Mutsy Evo

Máte zkušenost s Mutsy Evo?

Přidejte zkušenost s Mutsy Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
14.11.14 20:42

Holky, existuji i adaptery ke kočárku Mutsy Evo pro autosedacku Cybex? Dekujiiii
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.3.15 10:12

Zdravím maminky, které mají Mutsy Evo, také je jeden z favoritů :) Chtěla jsem se zeptat jaká je délka sportovné sedačky po sklopení? Nikde to bohužel nemohu najít :(
Děkuji za radu. B. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
15.3.15 19:52

Ahoj, tak jsem to premerila metrem a 81 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
18.5.15 20:46

.

Holky také se mi moc líbí mutsy Evo, ale moc me zajímá jestli není sportovní verze moc úzká? prijde mi celkové malý a úzký. mame velký miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.5.15 22:30

Uzky je, ale problem v tom nevidim aspon se mi tam maly nejak nepretaci a hezky sedi :-) taky je velky na 18 m ma 89 cm. A v poho se tam vejde, stejne uz chodime dost pesky :-) ja jsem s kocarkem spokojena. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
22.5.15 13:53
Díky díky a símtě kolik má ten sporták na šířku a na délku? a co košík nepadaji z toho věci? díky moc.
@Lucyyyyy píše:
Uzky je, ale problem v tom nevidim aspon se mi tam maly nejak nepretaci a hezky sedi :-) taky je velky na 18 m ma 89 cm. A v poho se tam vejde, stejne uz chodime dost pesky :-) ja jsem s kocarkem spokojena. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.5.15 17:17

Na delku 81 cm a sirka 34 cm. Z kosiku mi nic nevypadava. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.15 15:42

Holky, chtěla jsem se zeptat jak to je s těma nafukovacíma kolama, četla jsem že jsou u kočárku nenafukovací a ty nafukovací se musí dokoupit zvlášť?? Nebo si jde vybrat?

• Citovat
  • Upravit
1926
3.8.15 12:59
@Anonymní píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat jak to je s těma nafukovacíma kolama, četla jsem že jsou u kočárku nenafukovací a ty nafukovací se musí dokoupit zvlášť?? Nebo si jde vybrat?

Takciru nahodou jsem je minuly tyden koupila :-) Skoro rok jsme jezdili na tech puvodnich, bydleli jsme primo v centru mesta, kezdili po krasnem chodniku. Ale po prestehovani na vesnici kde nejsou chodniky, jen cesticky jsme opravdu uznali, ze to drnca 8o Ja to vyresila nosenim v satku a nositku, ale manzel hudroval, kdyz sel s malou na prochazku. Ted jsme uz 2× vyjeli s nafukovackama a je to rozdil. Byli jsme na prochazce po kaminkove cesticce, u jezera, na trave a zda se mi to daleko pohodlnejsi pro mimco. Male je skoro rok, ale je mala a je tam jak zapadly vlastenec, takze nam kocarek rozhodne vydrzi jeste HOOOOODNE dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.15 14:22

@MummyPav a ty přední asi nejsou vyměnit za nafukovací že? Já četla jenom ty zadní ty větší… A jinak jsi spokojená s kočárkem??

• Citovat
  • Upravit
1926
3.8.15 21:02

JJ, lze vymenit jen ta vetsi (predni-zadni zalezi na tom jak mas natocenou korbicku ;-) )
S kocarkem jsem celkem spokojena, do mesta idealni, lehounky na ovladani, skladani taky docela ujde. Dokud jsem pouzivala hlubokou korbicku, tak jsem si libovala. Sportovni sedacka je skvela ze jde obratit po smeru i v proti smeru jizdy, ale nevyhovuje mi zesikmeny kosik pod kocarkem. Nevejde se tam velky naklad, coz je pry z bezpecnostniho hlediska, ze maminky kocarek pretezuji…
Dalsi nevyhodu vidim v mensi boudicce. Pokud se da dite v sedacce do uplneho lehu, tak prsi na telicko. Treba Baby Jogger ma boudicky desne hluboke a fakt vychytane. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
11.8.15 20:31

Info pro ty, ktere o nem uvazuji. Ode me negativni recenze, BOHUZEL!!! Uz bych ho neporidila, myslim, ze za podobnou cenu se da sehnat lepsi kocar. Hluboka korba ok, ale museli jsme vymenit ta penova kola za nafukovaci, s temi penovymi se naprosto nedalo jezdit. Ale pak prisel cas na sportak. Za me tedy hruza, treba jsem narocna, ale mam k porovnani jeste sportovni kocar znacky Thule a ten je oproti Mutsy teda milacek! Sportak- nejde poradne do sedu, naprosto nejvic me vytaci kratka a blba striska, na dite neustale svitilo, musela jsem poridit slunecni clonu Dooky a i tak me to pekne stve, porad tam musim neco stelovat!!! Celkove se blbe ovlada, predni kolecka se zaseknou v kazde dire, nekdy mam pocit, ze je ulomim- jezdim s nim jen ve meste, v terenu jsem to radeji ani nezkousela. UV clona, ok, ale neda se do ni vlizt zadnym okenkem, takze kdyz diteti vypadne dudlik, lezete tam skrz nohy jak blazni :lol: kdyz kocar slozim a chci ho dat do auta za to jejich chytre vymyslene ucho, vysypu cely kosik. No opravdu uz bych ho nekoupila, pouzivam ho jen do obchodu, kde bych se s Thule nevytocila. Ovsem vizuelne je paradni, akorat priste bych vybirala i podle toho praktickeho hlediska… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1926
12.8.15 23:35

@Pavlína36 Ahoj, neptala ses me nahodou na tento kocarek? Mrzi me, ze Ti nevyhovuje :-( Ja na nej taky trochu nadavam, ale da se to. Ve meste si ho nemuzu vynachvalit, opravdu lehce se s nim zataci, ale to odpruzeni, kosik a pidi boudicka je blba. To vetraci okenko jsem nikdy nepouzila. Zadna vedra v ANglii nemame a dudak mala nema, takze jsem tam nikdy nemusela sahat. Z kosiku si veci vzdy vyndam a pak teprve skladam, nenapadl me skladat to i s nakupem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
13.8.15 11:25

@MummyPav Ahoj, ano, jsem to já, párkrát jsme si ohledně kočárku psaly.:) Ono je to asi tím, že jsem vyzkoušela i jiné kočárky a v tom porovnání Mutsy bohužel pokulhává. Známá má taky Mutsy a taky nejsou spokojení. Jsem ráda, že alespoň tobě vyhovuje. Ale zase taková katastrofa, že bych se ho chtěla zbavovat, to není, na druhé dítě ho normálně necháme, hluboká bouda byla ok :). Větrací okénko bych ráda použila, ale ono nejde rozepnout, když je bouda roztažená, je tam ta šňůrka na uchycení prostě moc krátká. Taky ho neskládám s nákupem, ale když tam mám třeba pro malou pití, deku, pláštěnku a tu UV clonu, tak by se to prostě celé vysypalo. A to mám ke košíku ušitý takový potah, protože normálně mi vypadávaly věci i když jsem vjela třeba na chodník. No co ti budu dál povídat… :mrgreen: :roll: ale hezkej je :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
29.8.15 16:10

Ahojte, chtěla jsem se zeptat do kolika měsíců se Vám tam mimi vešlo do hluboké korbičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí