Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kocarkov ten je tady u nás obchod a super taky mám odtamtud kočárek.
@Hajglish Ja jsem prave z druhyho konce republiky, tak jsem dlouho vahala kvuli reklamaci, ale kdyz nebylo zbyti..:-) nakonec jsem rada:-)
Holky já z Německa objednávala koš a držák na pití sedačku na sporták chci koupit u nás. Já to tam objednala jen proto, že to tady sehnat nejde v libfinu mi tvrdili blbci že koš se na IGO nevyrábí. Taksem najela na mutsy.com vybrala doplňky co chci a neizerují se tu u nás. Ondálek mi napsal že koše maji objednané, ale prostě je sem do čech nedodali třeba je bude mít. Každopádně proto sem objednala tam a objedanala bych i sporták jen kdyby tu nešel sehnat cenově to vyjde stejně to vím.
@PralinkaMersi toje pěkná cena jak ho budeš mít doma nafotila by jsi nám ho jsem na něj moc zvědavá ![]()
@baleine já napíšu ondálkovi jak to s mojí obj vypadá objednávala jsem před dvaceti dny a ani nepíší jak to vypadá komunikace nic moc! Tak bych též objednala v kočárkov já chtěla hnědý sporták a ondálek podle stránek zboží dostal ale hnědáka ne. Taky ho nafot jak ti dorazí a to že máš plaštěnky jako gratis je bomba je to ušetřeny tisíc určitě za obě
@Fruiko Tak tady je
, sporťák opravdu pěkný, prostorný akorát…jen ta stříška je blbě řešená, ale s tím jsem počítala…Ozkoušel i můj 5letý synátor
a to má 122cm ![]()
@PralinkaMersi Pralinko ten je moc pěkný. A chlapeček se tam vcelku vleze vidíš to bych ani neřekla že se tam vleze. Ta stříška sportáku je stejně jako u igo na zip ne?
Jooo abych nezapoměla dneska jsem psala do ondálka běžný dotaz jak psotupuje moje 20dní stará obejdnávka. Takmi přišel strohý email že to ještě není 6 týdnů a nemají žádné informace.
@PralinkaMersi moc pekny!:-) @Fruiko ochota sama, co?:-)neplatilas to doufam predem!
@Fruiko stříška je taky na zip, jen u Iga je delší…známá ho má v ondálku také objednaný a počítá s tím, že má přijít do konce dubna..to ji mám pocit řekly, já jsem byla s jednáním spokojená…
@baleine ne tadyv čechách nedám dopředu ani korunu pokud to ondálek nedodá tak objednám v německu ta doprava navíc už mě těch 420kčpři tom objemu na kolik kočár vyšel nezabije jako! Ondálek mě nakrknul a z kočárkov. mi vůbec neodepsali tak jako nevím je to snad živí ne ten prodej.
@Fruiko Myslim si, ze ti odepisou, mne taky pani odpovidala druhy den…kazdopadne jsem rada, ze aspon v Nemecku jim to funguje:-)
Holky chci se zeptat jaké tašky na kočárek se dají dát na Mutsy igo? Děkuji
@Hajglish ja myslim ze jakakoliv co se ti bude libit. Ja mam lassig pac ty origo me prijdou skarede.
No to jsou, ale ta originální se přichytne na tu rukojeť a právě nevím jestli to jde normálně uchytit na boky rukojeti chápeš mě jak to myslím.. ![]()